tiistai 3. elokuuta 2010

Ismaelin tyttäret

Tässä kirjassa on seitsemän musliminaisen todistukset. He kaikki ovat Ismaelin tyttäriä, jotka ovat löytäneet Kristuksen. He tekivät rohkean päätöksen ottaen tietoisesti sen riskin, että saattaisivat menettää perheensä, ystävänsä, yhteisönsä ja jopa henkensä.
Alkuperäinen teos on kirjoitettu arabiaksi muslimilukijoille. Näiden naisten tarinat auttavat ymmärtämään muslimien ajattelutapaa ja myös sitä tapahtumien ketjua, jonka kautta he löysivät uuden elämän. Nämä naiset uskalsivat kysellä, vaikka kyseleminen ei ollut sallittua. He etsivät totuutta uskonnollisessa pimeydessä, jossa myös historialliset tosiasiat oli tietoisesti vääristelty.

Vapauden kaipuu sai heidät hylkäämään uskonnon asettamat käskyt ja säädökset johtaen heidät siten moniin henkisiin taisteluihin. Tarinat kuvaavat, miten nämä naiset kapinoivat perinteisiä sääntöjä ja tapoja vastaan ja uhmasivat sitä pelottelua ja hirmuvaltaa, jonka tarkoituksena oli estää heitä ajattelemasta ja tekemästä itsenäisiä valintoja.
Kaikki nämä erilaiset todistukset auttavat niitä, jotka tälläkin hetkellä etsivät totuutta islamin keskellä, sekä niitä kristittyjä, jotka yrittävät tavoittaa musliminaisia.

6 kommenttia:

  1. Hei Kirsti!
    Minulla on tämä kyseinen kirja, mutta en ehtinyt lukea kuin takakannen, kun naapurini lainasi kirjan itselleen :) Odotan kovasti lukuelämystä, musliminaisten maailma kiehtoo minua, mutta myös raskauttaa sydämeni usein. Olen syvästi kiitollinen Jumalalle, että yhä useampi musliminainen on löytänyt Kristuksen ja kiitän Jumalaa myös Avainmedialle avatuista ovista islamilaiseen maailmaan. Heidän lähetyksensä ovat alkaneet kuohuttaa islamilaista yhteisöä ja useat ovat tulleet uskoon ohjelmien kautta. Muistetaan Avainmedian työtä rukouksin, he tekevät valtavaa työtä evankeliumin viemiseksi.
    Kiitos ihanasta blogistasi ♥ Ole siunattu!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna kommentistasi!
    Luen sitä parhaillaan, ja olen tosi kiinnostunut,halusin laittaa tästä blogiin.
    Olen myös kovin innoissani avainmedian tekemästä työstä muslimien keskuudessa.
    Muslimien on todella vaikea päästä pois niistä siteistä mihin heidät on
    pienestä pitäen kiedottu.
    Tärkeä kirja,olen saanut lahjaksi yhdeltä tyttäreltäni,nyt vasta luin.
    Valtaisan hyvä kirja.
    Laitan
    Joyce Meyerin kirjoituksen seuraavaan postaukseeni.

    Meillä on myös tuo Hamasin poika,ei olla vielä luettu.

    Siunausta iltaasi!
    Terveisiä pikku prinssessalle!

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Kuullostaa kiinnostavalta kirjalta ja tämän minäkin tahtoisin lukea.Musliminaisten maailma kiehtoo minuakin.Se kirja lastani,ette saa oli myöskin niin koskettava.Katseltiin tossa äsken dokumentti idols afganistanissa.Kisassa oli ainoastaan mukana kolme nuorta naista.Yhtä heistä uhattiin tappaa koska tämä tanssi tv:ssä ja näytti hiuksensa.Siis ei mitenkään pahasti.
    Kiitos tämän jakamisesta ja kiitos tärkeistä viesteistäsi oikein paljon äiti rakas♥

    VastaaPoista
  4. Miten muuten pastorin vierailu meni?Kauniita unia ja siunausta♥Huomenna mennään hakeen se Janin paketti postista.Kiitos siittä♥

    VastaaPoista
  5. Hei rakas!
    Sain luetuksi kirjan,oli kiinnostavaa.
    He ovat kiedotetut syvästi kiinni islamissa,sieltä on raskasta ponnistella pois. Heille lapsena jo
    iskostetaan jatkuvasti mikä on oikea uskonto,ja muut ovat vääräoppisia.
    Se dokumentti oli afganistanista,ihmeellistä,kun naiset saivat olla mukana,mutta nykyisin kai rikkaimmissa perheissä tytötkin saavat opiskella.
    Oliko niistä viesteistä apua kulta?
    Jumalan siunausta! ♥
    HYvää yötä aarteeni! rakkain terveisin äiti.

    VastaaPoista
  6. Vielä rakkaani,meni hyvin pastorin vierailu.
    En muistanut,vaikka aioin laittaa pari kuvaa tytöistä ja mainita pastorin vierailusta.

    Kiitos kommenteistasi,oli ihana saada
    ne!
    Jaksamista!♥ Jeesus myötä! ♥

    VastaaPoista