torstai 26. elokuuta 2010


6 kommenttia:

 1. Hei
  Tässä Kirsti, joka löysi blogisi, ja sen kautta Aamun ensimmäinen blogin. Minulla ei ole omaa blogia, joten kirjauduin Google-tiliin ja käytin siinä nimeä Kirsti. Meidän kommenttimme ovat nyt samalla nimellä, mutta minulla ei ole kuvaa. Eivät kommenttimme varmaan sekotu! Sinulla on kiva blogi.
  Parhain terveisin Kirsti

  VastaaPoista
 2. Hei Kirsti,oikein kivaa,kun kommentoit!
  Tervetuloa uudelleen!
  Aiotko luoda oman blogin?
  Olisihan mukavaa kuulla sinusta enemmänkin.
  Kirsti nimi ei taida olla yleinen,siksikin yllätys oli ilahduttava,eli meitä on ainakin kaksi:)
  Ei kommentit sekaannu.
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 3. Olin kovin ilahtunut kun löysin viimein kristillisiä blogeja. Olen katsellut lähinnä askartelu- ja sisustusblogeja. Pidän askartelusta, en vaan ole pitkään aikaan saanut mitään tehdyksi itse.
  Olen ollut vuoden eläkkeellä. Kärsin viimeiset ajat työssä uupumuksesta, joka on jatkunut jonkinmoisena aloitekyvyttömyytenä.
  Asumme mieheni kanssa kaksistaan. Neljä lastamme ovat jo pitkään asuneet pois kotoa. Viisi lastenlasta, rakkaita, 5v - 4kk ikäisiä.
  Katson mielelläni TV7:n ohjelmia. Aktiivista seurakuntayhteyttä ei mulla olekaan. Enää ei juuri tee mieli katsoakaan muuta kuin TV7:aa.
  Oma blogi olisi hieno juttu. Laittaisin siihen kauniita kuvia, joista nautin kovasti ja joita tykkään etsiä netistä. Sinullakin on kauniita kuvia. Minulla vaan tarvitsis olla paljon taitoa lisää.
  Kirjat ovat tärkeä harrastus. Joyce Meyerin kirjoja olen myös lukenut. Mielen taistelukentän lainasin kirjastosta, se olisi hyvä omistaa, jotta siihen voisi useimmin palata.
  Hyvää perjantaita ja koko viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsti,iloitsen sinusta!
  Tv7 ohjelmat ovat tärkeitä,ei mekään

  Minä mieheni kanssa kuulun helluntaiseurakuntaan.
  Minä en ole päässyt seurakuntaan mukaan, mutta pastorit tulevat käymään kotona. Mieheni käy erikoisesti rukouskokouksissa.
  Kivaa kun olet löytänyt uskovien blogeja,varmasti tutustut meihin.
  Minulle yksi tyttäristä loi tämän blogin ja neuvoi kuvien laiton ym tarvittavan,kun en osannut,enkä tiennyt
  blogeista mitään. Tämä on ollut elämässäni ihanaa aikaa.
  Minäkin pidän kirjoista,JoyceMeyerin kirjat ovat hyviä. Taistelukentän lisäksi Meyerin Rukouksen ihmeellinen maailma on tärkeä kirja.
  Vanhin tyttäreni on ollut vuoden uskossa ja piti niistä,vaikka on yleensä kriittinen.
  Meillä yksi tyttäristä ei ole vielä uskossa.
  Olen tykännyt myös askartelusta ja käsitöistä,mutta en voi paljoakaan tehdä, eikä askarteluun ole välineitäkään.Kortteja lapsille "näpertelen".
  Sinulla on viisi lastenlasta,ja ovat varmasti rakkaita.
  Oletko nyt vähän toipunut työuupumuksestasi? Se on ollut varmasti raskasta aikaa,rukoilen puolestasi Kirsti!
  Olisko ketään,joka opastaisi blogin laitossa?
  Vaikutat kivalta ihmiseltä, toivotan Jumalan siunausta lauantaille!
  Olet aina tervetullut blogiini!

  VastaaPoista
 5. Hei Kirsti,alussa olen jättänyt lauseen kesken,täällä taitaa olla "hajamielinen" Kirsti,tässä korjaus: emme mekään katso mielellämme muuta kuin tv 7 ohjelmia,mies katsoo kyllä urheilua.
  Tervetuloa Kirsti!

  VastaaPoista
 6. Hei Kirsti,nyt pääsin koneelle.Aluksi kadotin jo pitkän viestini,jonka tein sinulle, myöskin yöllä laittamani viesti katosi.En ole kovin paljon perillä näistä "koukeroista".
  Mekin olemme kuuluneet Luterilaiseen kirkkoon, mutta uskoontultuamme liityimme Helluntaiseurakuntaan.
  Olin perheestämme ja suvuistamme ensimmäinen uskova. (mieheni täti oli kirkon puolelta,mutta niin lakihenkinen ja jyrkkä, että miehen perheen kanssa oli välit poikki)
  Oletteko saaneet ystäviä uudelta paikkakunnalta. Ne missiot ovat ihania,hienoa,kun olette päässeet sinne mukaan. Ja ihanaa on kun Tv 7:sta Suomen kansa saa evankeliumia. Siellä on ohjelmia uskosta, uskossa kasvamisesta ja Israelista, monipuolista tarjontaa. Kiitos Jumalalle Tv.7:sta!
  Olen myös Israelin ystävä,olen pahoillani,kun tiedotusvälineet antavat väärän kuvan Israelista.
  Olin niin innostunut uskosta,että kotona 12-vuotias poikamme halusi tulla uskoon, hän tuli mukaani kokoukseen,nosti kätensä merkiksi,että haluaa antaa elämänsä Jeesukselle,hänen puolestaan rukoiltiin ja niin uusi Jumalan lapsi oli syntynyt.
  Otin kokoukseen mukaani aina yhden lapsen kerrallaan. Pienimmille tytöille opetin paljon lauluja ja kuvasin videokameralle. Jumala käytti hyväksi minun valtavaa kiinnostustani kuvaamiseen, uskoontulon myötä muut kuvaukset siirtyivät hengellisiin lauluihin ja asioihin. Nuorimmat tytöt tulivat uskoon samaan aikaan,he menivät rukoiltavaksi eteen,toinen oli silloin täyttänyt 14v ja toinen kuukauden vaille 13v, eli 12 vuotias. Ja mieskin tuli siitä kolmen kuukauden päästä.
  Aluksi mieheni oli kovasti vastaan,ja välinpitämätön, hän heitti pois kaikki hengelliseen viittaavat.
  Kiitos kun sinäkin rukoilet puolestani! Hyvää maanantaita Kirsti ystävä! Siunausta sinulle ja perheellesi!♥

  VastaaPoista