maanantai 30. elokuuta 2010

Lauantain mietteitä

Taas viikonloppu on ohitse, menipä nopeasti.
Lauantaina meillä oli pikkutytöt muutaman tunnin leikkimässä, ihan kivaa meillä oli. Aluksi päällystin Sallan uskonnon vihon, se kirjojen/vihkojen kontaktimuovittamistehtävä kuuluu etuoikeutetusti mummille. Se on kunniatehtävä! :) Olen tarpeellinen! Oikeasti olen iloinen ja onnellinen, mielelläni teen sitä mitä/mihin, osaan/ pystyn.
Tytöt järjestivät meille baletti esityksen, Minttukin liitelee jo kauniisti. Hänen mielestään balettia pitäisi olla joka päivä, nyt hänellä on kerran viikossa.
Susanna ja mummi pääsivät tyttökerhoon, joka oli tällä kertaa erilainen. Meille tuli kaksi opettajaa pitämään äidinkieltä, matematiikkaa ja piirustusta. Aivan lopuksi lennätettiin lennokkeja, se osottautui hauskaksi opettajille sekä oppilaille. Pyörätuolioppilaskin innostui valtavasti, lennokkeja pyrähteli sinne sun tänne, jopa hyllyköiden päälle. :) Seuraavalla kerralla kuulemma ohjelmassa on ainakin lennokit mukana. Paperit suoristettiin nätisti seuraavaksi kerraksi.
Severi tuli kahville, me olimme parhaillaan maalauskoulussa. Minttu möi omat taideteoksensa Severi- iskälle, ja Susannakin osti yhden sievän piirroksen. Mintulla taitaa olla taitoja tulevaisuutta ajatellen, mikähän siitä tytöstä vielä tuleekaan. :)
Krista oli kotonansa lauantain. Hän on rakastunut, ja rakkauden kohteena oleva poika on rakastunut Kristaan syvästi. Olen vienyt heidät Jumalalle rukouksin.

Olen kiitollinen Taivaan Isälle, että he molemmat ovat uskossa Herraan Jeesukseen.
Olemme mieheni kanssa kantaneet heitä ja kaikkia lapsiamme päivittäin rukousalttarille. Yksi tytöistämme on vielä ilman pelastusta, sekä vävypoika.
Sallan koulu on mennyt hienosti, hän tykkää käydä koulua. Hänellä on niin paljon ystäviä. Harrastuksina hänellä on baletti kaksi kertaa viikossa, partio, enpä nyt muista muuta, ei hätää, se selviää aikanaan. Ensi kerralla Kristiina tuo meillekin Sallan baletin kevätnäytöksen dvd:llä. Meillä on Kristan synttärit lauantaina, yhtä juhlaa on edessäpäin.. vaikka mitä...

Kata ja Jani ovat nyt maanantaina muuttamassa uuteen kotiin. He ovat rasittuneita kaikesta pakkaamispuuhasta, muuttaminen on kamalaa, Katalla on selkä kipeä, hän on joutunut lyhyessä ajassa liikaa pakkaamaan, laittamaan itsensä likoon siihen rulianssiin, "muuttorumbaan". Eipä auta kuin tehtävä on... Kun he saavat vähän tavaroita paikoilleen he tulevat meille kylään, Kristan synttäreiden merkeissä . Sitten taas jutellaan, nauretaan, voi miten ihanaa.

Kristianilla on rahavaikeuksia, olen parina iltana rukoillut hänen kanssaan puhelimitse, tänään Sakari jutteli asioiden selventämiseksi pojan kanssa. Jumalalla on kaikki vastaukset käsissään, me olemme Hänen turvallisilla käsivarsillaan. Me laitetaan turvamme Jumalaan.

Mitäkö meille kuuluu, tarkoitan Sakarille ja Kirstille. Päivä kerrallaan edetään. Helteet rasitti, kun vähän väliä oli hiki. Minulla oli sitten kylmä ja taas kuuma, sanon sitä kylmä/kuuma kohtauksiksi. Ihana mieheni hoitaa minua uskollisesti, hän on minulle hyvä, joudun päivittäin ottamaan isot määrät voimakkaita kipulääkkeitä. Joskus on käväissyt mielessä, että mitäköhän ne vois aiheuttaa vuosien käytössä.

Kiitos Jeesus, kun kuolit meidän puolestamme, kannoit meidän syntimme ristille.

Kun me pyydämme syntimme anteeksi, Hän tulee Pyhän Henkensä kautta sydämeemme asumaan, ja me saamme aina olla Hänen kanssaan. Hän ei koskaan jätä eikä hylkää meitä. Meidän nimemme on elämän kirjassa ja me pääsemme iankaikkiseen iloon, taivaaseen ja Jeesus on aina kanssamme ja pyyhkii kyyneleet silmistämme. Niin hyvä Hän on, Hän rakastaa luotujansa, Hän tahtoo heidät pelastaa. Anna ystäväni Hänen pelastaa sinut.

Taivaassa on kaikkea moninkerroin enemmän kuin mikään parhainkin täällä maailmassa. Lopuksi sanan paikka, joka löytyy -

1 Joh. 4:7- 15.

Siunausta kaikille lukijoilleni, pysyville ja satunnaisille kävijöille!
Olette ihania! Jumala rakastaa jokaista! ♥♥♥

4 kommenttia:

 1. Kiitos Kirsti siunaus-toivotuksesta ja ihanista lohduttavista-, vahvistavista sanoistasi. Siunausta myös Sinulle!
  .Sinulla on todella ihana perhe ja on aihetta kiittää Taivaan Isää heistä ja niinhän sinä teetkin.
  Jumala kantakoon sinua vahvoilla ,hellivillä käsillään

  Kiitetään yhdessä siitä että meillä on niin hyvä ja rakastava Taivaallinen Isä.

  VastaaPoista
 2. Hei Sylvi,
  meillä on todella hyvä ja rakastava Taivaallinen Isä, siitä
  on ihana kiittää Häntä näin yhdessä!

  Olen niin kiitollinen perheestäni,
  Jumala on armossaan suonut näin!
  Kiitos Sylvi kommentistasi, tulin iloiseksi,kun huomasin sen.

  Olen tutkinut Israelin matkakuvianne,ihania!
  Siunausta ja
  hyvää illanjatkoa!♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin, siunausta teille kaikille!

  Jumala on rakkaus!

  VastaaPoista
 4. Olen tosi mielissäni sinun kommentistasi Nurkkalintu,kiitos!

  Jumala on rakkaus, Hän rakastaa luotujansa, jokaista ihmistä ja kaikkea luomakuntaansa!
  Hän pitää meitä kädessään,ihmettelen joskus,että tämmöistäkin voi rakastaa.

  Siunausta sinulle ja perhekunnallesi!
  Hyvät yöt! Ja Jeesus olkoon kanssasi!

  VastaaPoista