maanantai 13. syyskuuta 2010

Ihme ja kumma!

Auringossa aina varjo seuraa kulkijaa. Kun päivä painuu pilveen niin varjo katoaa. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.
2. Siilillä on piikit, linnulla on höyhenet, pupulla ja oravalla turkit pehmoiset. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.
3. Muurahaiset aina rakentaa ja rakentaa, vaan eivätkö ne koskaan valmihiksi saa?
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa. 4. Matkamies käy rantaan lammen vettä juodakseen, niin peilikuva katsoo alta tyynen veen. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.
5. Mitenkähän lumpeet kelluu veden pinnalla, ja yhtä kevyt korento on niiden rinnalla? Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.
6. Kalat asuu vedessä ja kuu ja tähdet taivaalla, mut lapset voivat purjehtia unilaivalla. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.
♥♥
Lauantaina lapset olivat kuten yleensä kylässä. Se meni hienosti, olen ollut vähän aikaan saamaton kirjoittamisessani. Nukun aika vähän kipujen vuoksi. Ehkä pitäsi käydä lääkärissä, mutta en millään haluaisi mennä. Eilen alkoivat taas mahdottoman kovat sävähdyskivut alaselässä ja sitten, kuten ennenkin seurasi tuskat lonkkiin ja jalkoihin.
Olen niin murheinen ja surullinen tästä kaikesta, tahtoisin myöskin päästä ulos kävelemään, ottamaan valokuvia. Tahtoisin päästä sisälläkin liikkumaan, mennä ottamaan tarvikkeita, kirjoja tms. ja haluisin järjestää kaappeja ja huoneita ja puuhata ja häärätä ilman, että sattuu , itse. Mies auttaa minut ylös, minulla on kyynärsauvat joiden avulla menen vessaan, nykyisin en pysty liikkumaan paljoa enempää, kun jalat tulevat tuskaisiksi. Joskus yritin kävellä edestakaisin huoneessa, nyt se alkaa olla mahdotonta, vaikka on raskasta köllötellä tässä tuolissakin, on vaan otettava lääkettä ja tehdä mitä voi. Eikä sängyssäkään voi olla ilman lääkitystä, kun mikään asento ei käy.
Ja kuitenkin minun sydämeni iloitsee Herrastani, minun Jumalastani, ja sieluni riemuitsee, kun Hän on katsahtanut alhaiseen.
Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä!

4 kommenttia:

 1. Hei Kirsti!
  Onpa kaunis tyttö.
  Niin kysyvästi katselee.
  On ihan sinun näköinen.
  Siunausta päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Hei Sylvi,kiitos kauniista sanoistasi,hän on söötti tyttö ja niin vapaa.
  Nämä tytöt ovat jännittämättömiä,rohkeita juttelemaan kaikkien kanssa.
  Minä itse olin ujo,kovin ujo ja minulla oli paljon pelkoja.
  Me olemme erilaisia,mutta ihanaa on,kun Jeesus rakastaa jokaista!
  Siunausta myös sinun päivääsi!

  VastaaPoista
 3. Söpöt kuvat pikku enkeleistä.Hauska laulu.Maailma on täynnä ihmeellisiä asioita:)Toivottavasti olosi ois parempi jo pian.Rukoilen puolestasi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katariina, kun rukoilet!
  Minua koskee myös koko ajan suuhun,en millään kehtaa kaikesta puhua. Jospa tästä paranen.
  On ne söpöja, Mintulla on kysyvä ilme,söpö ilme!
  siunausta teille rakkaat!

  VastaaPoista