sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kesälauantaina

Salla, pikku eskarilainen osaa jo lukea, hän lukee mielellään lasten raamattua . Kotona on vähän pienempikokoi nen.
Hyvää sunnuntaita ystävät! Nämä pikku vieraat olivat eillen meillä äitinsä kanssa, ihan mukavasti pärjäiltiin, vaikka Krista ja Susanna eivät
päässeet, kun olivat sairaina.
Aluksi tytöt kertoivat mitä olivat tehneet, he olivat olleet kaksi kertaa Haukkajärvellä, toisella kertaa mukana oli tuttava perhe. Sallan eskariystävä menee samaan kouluun, samalle luokalle. Siellä oli uitu ja paisteltu makkaraa. Oman perheen kanssa oli nautittu täysin "siemauksin" oikein "olantakaa". Uimareissuja oli tehty Vihnukseen ja Aliselle, uitu oli siis paljon, myös kotipihalla on allas. Nyt kun Severi on lomalla, he ovat todella nauttineet uimisesta. On käyty oman perheen kanssa Särkänniemessä ja tuttava perheiden kanssa, eli monta kertaa. Myös puuhamaassa kaksi kertaa, oman perheen kanssa ja taas tuttavaperheen kanssa.
Muistan kuinka mekin tehtiin kesän kivoin retki sinne Kristan ja Katan kanssa. Sinne on tullut paljon uutta sen jälkeen.
- Herkutteluhetken jälkeen Minttu pelasi muumipeliä ja Salla luki, välillä he vilvoittelivat parvekkeella, pohjoispuolen parveke on illalla viileämpi.
Ohjelmistoon kuului "pipi" sirkus, jonka Minttu esittää, Salla ja mummi ovat katsomossa, välillä Salla valitaan katsomosta avustajaksi.
- Sitten päästiinkin maalauskerhoon, voi kuinka kauniita taideteoksia meiltä syntyi.
Annoin tytöille ostamiani kesävaatteita, äiti Kristiina oli innoissaan. Oli mukava tunne, kun näki toisen ilon. Kristiinalle soitettiin kahdelta uimarannalta:"tulkaa tänne, olisi kiva nähdä", hyvät ystävät tahtoisivat tavata joka päivä...
Huh hellettä,sanoi jänis pakkasella...:)

Suloista suven sunnuntaita kaikille! ♥♥♥

4 kommenttia:

 1. Suloinen kuva tytöistä♥Voi ovatko Krista ja Siusanna kumpikin kipeinä.Pääsevätköhän he vielä meille tiistaina vai pitäisikö tapaamista siirtää.Toivottavasti heidän vointinsa olisi jo parempi.Onko se oksennustautia vai mitä,tiiätkö?
  Pikaista paranemista.Kaikkea ihanaa sulle auringonpaiste=))Kiitos kivasta kommentistasi blogissani.Tykkäsin siittä paljon.

  VastaaPoista
 2. Heippa Katariina!
  Otin kuvan heidän lähtötunnelmissaan,eteinen ei ollut parhain kuvaus paikka.
  Krista on jo terve ja Susannalla oli perjantaina flunssa.Luulen,että hän rasittui töissä,kun oli näin kuumaa.
  Kiitos Katariina enkeli kauniista sanoistasi,on myös aina ihana saada kommenttisi.
  Olen onnellinen,kun olette päässeet uimaan. Nauttikaa kesästä rakkaat!
  Jumalan varjelusta!
  Viettäkää

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Hauskasti kirjoitettu.On tosi kuuma.Tulen lähiaikoina tänne enemmän kommentoimaan.Jumalan varjelusta rakas äiti♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katariina,suloinen profiilikuva!
  Runsasta varjelusta sinulle ja Janille,olette rakkaita! ♥♥

  VastaaPoista