perjantai 9. heinäkuuta 2010

Kaikki me voimme Hänessä

Lainaan Joyce Meyerin tekstiä
ILOA ARKEEN
Kaikki- sanaa on käytetty Raamatussa monta kertaa. Eräässä (englanninkielisessä) Raamatun käännöksessä sana löytyy 5675 kertaa. Matt. 19:26 sanoo, että "Jumalalle on kaikki mahdollista"; tässä muutama esimerkki: Jumala antaa anteeksi kaikki vääryytemme, Hän parantaa kaikki sairautemme, Jeesus on kaiken Herra ja Hänellä on kaikki valta. Kun vastaanotamme Jeesuksen elämäämme Herrana ja Pelastajanamme, Hänen kaltaisekseen kasvamisen siemen on kylvetty meihin - ja saamme kaiken mitä Hänellä on!
Avain kaiken tarvittavan saamiseen
Jos et usko, että Jumalan voima on tarjolla sinullekin, ei voima myöskään pääse vaikuttamaan elämässäsi. Kaikki, mitä Jumala haluaa antaa ja tehdä meille, saadaan Jeesuksen veren ja uskomme kautta. On uskottava siihen, mitä Jumala sanoo eikä miltä meistä tuntuu tai mitä muut ihmiset sanovat.
Ihmisellä on aina taipumus järkeillä kaikkea. Usein luulemmekin keksineemme selityksen ongelmiin.
Ihmisten kysellessä meiltä, miten aiomme hoitaa ongelmamme, puhummekin siitä, miltä meistä tuntuu eikä kenellä on kontrolli kaikesta. Jumala haluaa meidän luottavan Häneen, kun emme ymmärrä kaikkea tai elämä tuntuu epäoikeudenmukaiselta, kun joku on loukannut meitä verisesti tai kun missään ei tunnu olevan mitään järkeä...
Tällaisina aikoina meidän on julistettava "Jumala minä luotan sinuun. En tiedä, mitä aiot tehdä, miten ja milloin, mutta en aio huolehtia siitä. Aion toimia niin kuin minulta pyydät, koska minulla on siihen Sinun voimasi Kristuksen kautta.."
Jos Jumala haluaa pitää sinua vaikeassa elämäntilanteessa sen tähden, että Hän haluaa käyttää sinua sen kautta, älä jää miettimään ja vatvomaan, miltä sinusta tuntuu. Muistuta itseäsi, että Jumalalle on kaikki mahdollista Hän antaa kaiken, mitä kulloinkin tarvitset, ja pystyt toimimaan Hänen tahtonsa mukaan. Jumala on aina kanssamme. Hän ei jätä eikä unohda meitä koskaan.
Hän on ratkaissut ongelmasi ennen kuin edes koet niitä. Kun emme ymmärrä kaikkea tai tiedä, mitä pitäisi tehdä, on muistettava , että me tunnemme Hänet, joka tietää kaiken ja on kaiken Herra.
Olen lainannut osia Joyce Meyerin tekstistä
Joyce Meyer, Avainmedia 7/2010

2 kommenttia:

 1. Kiitos tästä rohkaisevasta postauksestasi paljon<3
  Ajattele niin yksinkerataista,mutta kuitenkin välillä niin vaikeata:Luotta Jumalaan".Luotetaan loppuun asti Häneeen,sillä niin monta kuin on Jumalan lupausta ne ovat kaikki hänessä kyllä.
  Rakkain terveisin.Kata

  ps.Kiva kun siskot tulevat tiistaina.Odottelen täällä jo heitä.Nyt pitää vaan jaksaa siivota kunnolla,vaikka ovat nämä kovat helteet.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katariina rakas!
  Nyt vasta ehdin tekemään sinulle vastausta, olin jo tekemässä kommenttia päivällä,kun tytöt tulivatkin.
  Susanna on kipeä,Krista alkaa selvitä.He tulevat keskiviikkona,vai oliko se tiistaina??
  Niin monta kuin on Jumalan lupausta,ne ovat niin ja Amen!
  Ihania lupauksia!

  Ethän liikaa siivoa näin kuumalla, rasitut ja selkä tulee kipeäksi.
  Siunausta! Hyvää yötä Jeesuksen varjelusta!

  VastaaPoista