tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lahjoja Israelista ♥ ♥ lopussa kipu vuodatuksia

Tässä on muutama Israelista saatu lahja. Kauniin hartiahuivin lähetti eräs ystävä ollessaan Israelissa tyttärensä kanssa raamattukou lussa.
Yllätys oli mieluinen, kun postipaketista löytyi tämä ihana huivi.
Jerusalem kassin sain tuliaiseksi pojaltani, myöskin tuo hattu on häneltä. Samalta matkaltaan hän toi meille seinävaatteen, missä lukee Jerusalem.
Poika oli puoli vuotta suomalaisten perustamassa moshavissa, Yad Ha Smona:ssa. Se perustettiin 1971 kahdeksan juutalaisen muistolle, jotka Suomi luovutti toisen maailmansodan aikana.


- Olen tuskien saartama, minua koskee, koskee niin kovasti, jota en kestä, silti olen tässä, silti täytyy kestää, vaikka en kestä. En voi tehdä mitään, ettei tarvitsisi kärsiä. Selkään käy tuskainen sävähdys ja vyötäröstä alaspäin jatkuva kipu viiltelee. Olen tässä tuolissani miltei pituusasennossa, jos vähänkin kurkottaa jotain, vaikka vesilasia lisäsävähdys käy läpi. Lisäksi viime yönä alkoi nivelkipu ranteissa ja sormissa, ja sängyssä huomasin nilkoissa samaa viiltelyä. . .Ei tämäkään ole uutta, vaan aika ajoin ne tulevat näin ärtyneiksi, tarkoitan nivelet. Vuosiksi jouduin ostamaan pari numeroa suuremmat kengät, kun sattui kaikki kenkien laitto. Nytkin kädet on tuettu ideaalisiteillä, että pystyn jotenkin olemaan, ja vähän räpeltämään teille minkälainen tilanteeni on. En ole uskaltanut avautua itseni kivuista tai itsestäni. Olen varttunut perheessä, jossa ei puhuttu, eikä varsinkaan uskallettu olla vapaasti. Kun tulin näin "kipuilevaksi", en enää päässyt liikkumaan, enkä voinutkaan jatkuvien tuskien tähden, enkä näin ollen päässyt tekemisiin ihmisten kanssa. Minua surettaa, kun minulla on koko ajan myös suu kipeä. Minulla on krooninen suu vaiva, siihen on suuvesi, jonka pitäisi vähän puuduttaa, mutta eipä se sitä kovin hyvin tee. Ilmeisesti tällä on vaikutusta, koska käytän jokaisen syönnin jälkeen, ja välilläkin. Tälläisia vuodatuksia sain aikaseksi, minun tekisi mieleni pyyhkäistä nämä pois.

Toivoisin itseltäni etten alkaisi moittia itseäni, kun avauduin ja kerroin mikä alituinen ahdistus on läsnä kroonisina kipuina joka päiväisessä elämässäni. Joku päivä saattaa olla vähän parempi, mutta olen sidottu, kahlehdittu minimaalisen liikkumisen ja asioiden tekemisen kahleisiin, vaikka tahtoisin tehdä paljon kaikenlaista.

Minä toivon, että joku rukoilee puolestani, koska en meinaa jaksaa, olen nääntynyt ja väsynyt. Mutta tahdon jaksaa. Minulla on elämänhalua, vaikka vuodatinkin tälläisen teille, tämä on osa minun elämääni.

Tiedän, että Jumala tietää kaiken, ja silti rakastaa. Hän antoi Henkensä, että me saataisiin elää.

Jumalan runsasta läsnäoloa kaikille, ihanaa, kun jaksoitte lukea, ihanaa, kun olette olemassa rakkaat "blogilandialaiset"!

Jumala on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Amen!

19 kommenttia:

 1. Moikka Kirsti!

  Yritän taas vähän raapustella kommenttia pitkästä aikaa. Olen ollut niin väsynyt viime aikoina, että monta kertaa olen aloittanut kommentoimaan blogeja ja sitten antanut periksi, kun en ole jaksanut ajatella :) Minulla on taas lääkekuuri, krooninen poskiontelotulehdus on levinnyt todennäköisesti otsaonteloon, odottelen röntgenkuvien tuloksia :( Lisäksi kesäisin kärsin aikalaisista siitepölyallergioista ja tänä kesänä erityisesti. Välillä olen niin pökissä kaikista lääkkeistä, että en enää tiedä mikä maa ja mikä valuutta :)
  Mutta oli ihan pakko nyt kommentoida, että onpa ihana tuo Jerusalem-kassi!! On ihanaa saada yllätyspaketteja, niistä tulee hyvälle tuulelle, vaikka muutoin tuntuisi, ettei mikään ole hyvin.
  Toivottavasti voit paremmin nyt. Luin jostakin aikaisemmasta postauksestasi, että sinulla on ollut kipuja :( Taivaan Isän parantavaa Läsnäoloa elämääsi ja kaikenkattavaa siunausta kesäänne ♥

  VastaaPoista
 2. Hei Johanna,kiitos kommentistasi,josta olen iloinen!
  Poskiontelotulehduskierre on todella ikävää, jatkuvat antibioottikuurit rasittavat elimistöä.
  Toivon ettei olisi levinnyt otsaonteloon.
  Se kassi on kyllä ihana, minusta Israeliin liittyy paljon ihanaa.

  Minä olen epätietoinen pitäiskö poistaa "kipusairaskertomukseni".

  Minulla ei ole koskaan ollut poskiontelotulehdusta.
  Sinä taas olet joutunut siihen kärsimyskierteeseen.
  Myös allergialääkkeet väsyttävät sinua, mutta on tärkeä saada apua.
  Kiitos Johanna,toivon myös sinun ja suloisen tyttösesi kesään siunauksia Taivaasta!

  VastaaPoista
 3. Tulin katsomaan, olitko vastannut kommenttiini ja löysinkin jatkokirjoituksen tuohon postaukseesi. Olen niin pahoillani, että sinuun koskee! En osaa edes kuvitella, millaista todella elämä on kroonisten kipujen keskellä. Itse olen niin kipuherkkä, että pienikin vika saa minut aivan hermoheikoksi ja ärsyyntyneeksi. Rukoilen puolestasi! Toivon, että Jumala sinut pian vapauttaa kahleistasi ja kivuistasi!! Ole siunattu, Jeesuksen nimessä!!

  VastaaPoista
 4. todella ikävää kun on jatkuvaa kipua.
  rukoillaan että ne helpottaisi ja olosi olisi helpompi!

  oikein kaunista kesäpäivän jatkoa ;)

  VastaaPoista
 5. Rakas Kirsti,menin heti polvilleni Isän eteen, kun luin kivuistasi. Hän voi Sinua auttaa. Minä ja muut ystävät voimme rukoilla. Herra, ole armollinen ja kosketa Kirstin kipukeskuksia ja lievitä hänen oloaan. Olet rakas, siunaan Sinua!Älä syytä itseäsi, voit kertoa olostasi, että tuemme Sinua.Llomalta palannut Mummi.

  VastaaPoista
 6. Voi olen niin pahoillani,että sinuun koskee ja kovaa. Rakas Taivaallinen Isä Sinulla on kaikki valta ja voima. Pyydän, että kosketat Kirstiä varpaista päälakeen asti ja puhallat kivun pois Jeesuksen kalliissa nimessä Isä Sinun kunniaksesi.

  Kirsti kun olet lukenut minun blogeja - sieltä löytyy vain valitusta - siis pura itseäsi meille tänne me yritämme Jumalan Hengen voimalla kantaa sinua. Enkeleitä viereesi.

  VastaaPoista
 7. Voi Kirsti rakas! Tänne voit purkaa kipuja ja pahoja oloja. Niinhän minäkin teen.

  Rakas Taivaallinen Isä Jeesuksen kalliissa nimessä minä lapsen omaisessa uskossa ja yksinkertaisesti anon Sinua poistamaan Kirstin kivut ja tuomaan Sinun valtakuntasi voima Kirstin elämän ylle. Aamen

  VastaaPoista
 8. Kirsti, sinä tiedät, että olen rukoillut ja rukoilen puolestasi. Jumala kuulee hartaat pyyntömme. Vielä olemme joutuneet odottamaan toivomaamme vastausta.

  Ole Taivaan Isän hoidossa ja varjeluksessa!
  Hyvää illanjatkoa ja mahdollisimman kivutonta yötä!

  VastaaPoista
 9. Rakas,minäkin muistan sinua rukouksissa.On todella ikävää,että sinulla on niin kovasti monenlaisia kipuja ja tuskia.Voi olen tosi pahoillani.Monta halausta♥

  VastaaPoista
 10. Kiitos Johanna,kun muistat minua rukouksin! Se on surullista, kun tietää ettei parane,niinkuin kuumeesta (en tarkoita,etteikö kuume ole myös kovin raskasta, kaikki kipu ja sairaus on raskasta)
  Tiedän,että Jumala voi vapauttaa mistä vaivasta tahansa.
  Toivon,että sinulta poskiontelotulehdus kierre katkeaa, ja pääset nauttimaan paremmin kesästä!
  Taivaan Isän käteen!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Kahvikissa kommentistasi ja
  kun myös rukoilet.
  Olen kovin iloinen sinusta,ja toivon,että loppu kesälomasi
  perheesi kanssa on ihana ja Taivaan Isän siunaama!

  VastaaPoista
 12. Rakas mummi,kiitos!
  Ihanaa kun rukoilet!
  Meillä on rukouksia kuuleva Jumala!
  Olen niin liikuttunut sinun sanoistasi!
  Minusta tuntuu välillä paremmalta,
  uskon,että rukoukset kantavat.
  Herran haltuun!

  VastaaPoista
 13. Kiitos Marja Liisa,sinä rohkaisit minua kommenteillasi, ja olen niin kiitollinen,kun rukoilet minun puolestani!
  Nyt voin rohkeudella kertoa tuskistanikin,kun teitä rakkaita lähimmäisiä on tukenani!
  Parasta mitä voit tehdä ystävällesi, on rukoilla hänen puolestaan!
  Herra olkoon kanssasi!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Nurkkalintu,olet uskollisesti rukoillut,ja tiedän että rukoilet!
  Niin vielä ei toivomaamme vastausta ole tullut, mutta saamme luottaa Jumalaan, minkä Hän on luvannut, sen Hän on ajallansa antava!
  Kiitos myös kivuttoman yön toivotuksesta,sitä toivon itsekin.
  Oli minulla vähän parempi olo,mutta alaselkä ja lonkat on melko kipeät.Ranteissa ja sormissa ei ole enää niin kovaa kipua,kiitos Jumalalle teistä rakkaista rukoilijoista!
  Siunausta ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 15. Rakas Katariina,kiitos sinulle rukouksistasi! Olet niin paljon kantanut minun kipujani Jumalalle.
  Uskotaan,että Hän vastaa pyyntöihimme,ja ilmestyy voimassaan.

  Kiitos rakkaani,olet ihana tytär!
  Jumalan huolenpitoa sinne teille!

  VastaaPoista
 16. Jatkuvien kipujen kanssa eläminen kysyy voimia. Paljon enemmän, kuin terveet voivat koskaan aavistaakaan. Toivon sinulle voimaa jatkaa elämääsi hyvään uskoen, parempaan päivään luottaen. Lämmin halaus sinulle, Kirsti!

  P.s. Oletko koskaan kokeillut Diasporal-nimistä magnesiumjauhetta? Jostain syystä se tuntuu hieman auttavan omiin, kroonisiin kipuihini.

  VastaaPoista
 17. Kiitos Anskukka ystävällisistä sanoistasi,minä liikutuin kommentistasi!

  Voimia se jatkuva "taistelu" kyllä kysyy. Mutta tahdon uskoa parempaan päivään,ja haluan jaksaa eteenpäin.

  Olen niin onnellinen sinusta ja kaikista ystävistä, jotka niin lohduttavasti lähetitte kommenttinne

  Sitä Diasporal magnesiumjauhetta ostettiin meillä miestä varten,kun hänellä oli suonenvetoa.
  Nyt taitaakin käydä niin, että mies saa kaverin magnesiumin nauttimiseen!
  Tottakai haluan kokeilla,jospa siitä olisi apua.
  Sinä olet minun kohtalotoverini kroonisten kipujen suhteen, ikävää kun olet joutunut siihen kurimukseen,olen pahoillani!

  Jumalan siunausta!
  Mukavaa loppuiltaa!

  VastaaPoista
 18. Kirsti,

  I hope your faith in Gd bless and help you. Sometimes, it is not allowed for us, understand all the Lord's designs. We're just His servants.

  Psalms - Chapter 119
  Verses:
  166 - I have hoped for Thy salvation, O LORD, and have done Thy commandments.
  167 - My soul hath observed Thy testimonies; and I love them exceedingly.
  168 - I have observed Thy precepts and Thy testimonies; for all my ways are before Thee
  169 - Let my cry come near before Thee, O LORD; give me understanding according to Thy word.
  170 - Let my supplication come before Thee; deliver me according to Thy word.
  171 - Let my lips utter praise because Thou teachest me Thy statutes.
  172 - Let my tongue sing of Thy word; for all Thy commandments are righteousness.
  173 - Let Thy hand be ready to help me; for I have chosen Thy precepts.
  174 - I have longed for Thy salvation, O LORD; and Thy law is my delight.
  175 - Let my soul live, and it shall praise Thee; and let Thine ordinances help me.
  176 I have gone astray like a lost sheep; seek Thy servant;{N}
  for I have not forgotten Thy commandments.{P}

  Shalom Aleichem

  VastaaPoista
 19. Dear Adelle,

  Thank you for these good words.I am happy and very thankful for you♥

  God's peace be with you.

  Shalom Aleichem

  VastaaPoista