maanantai 14. joulukuuta 2009

KIRSTIN AJATUKSIA

Hei kaikille lukijoilleni! Minun viime yöni oli tuskallinen, taas alkoi viilto/pistokivut, se sävähdys käy läpi olemuksen ja ne tulevat nopeaan tahtiin. Pari viikkoa oli se vaihe päällä, että aivan kuin olisin hakattu, kipu kiihtyy, kiihtyy......Varsinkin vyötäröltä alaspäin on tuskassa joka kohta. Tämä on tuttua, osittaisesti olen tottunut jatkuvaan kipuun, mutta joskus se tulee kestämättömäksi.
- En yleensä ole tottunut kertomaan sisimmistä tunteistani/tuntemuksistani ja nytkin epäröin tuoda sitä julki. Mutta tässä tämä sitten on.
Silloi minä huudan kaiken aikaa: "Rakas Jumalani, rakas Jeesus, armahda minua", tai: "herätä joku omasi rukoilemaan puolestani " ja: "kiitos Jeesus, että olet antanut syntini anteeksi, kiitos, kun olet kanssani.
...
Tällä hetkellä olen jo päässyt ylös, päivän kohokohta on, kun mieheni ottaa minut syliinsä ja sanoo: "rakas pikku vaimo", mukavaa on myös mennä kahville hänen kanssaan keittiöömme.
- Nyt on kahvit juotu ja päivän posti katsottu. Kylväjästä tuli allakka, ja muutamia joulukortteja.
- Eilen minusta oli kiva tehdä kierros kaikkiin lukijoideni blogeihin, joihinkin en pystynyt laittamaan kommenttia, kun en päässyt kommenttipaikkaan, luulin toimineeni oikeaoppisesti, mutta en vain päässyt. Tänään uusi yritys ehkä onnistuu.
- Minua sykähdyttää joulunaika, tämä on niin ihanaa, kaikki on kaunista, koristeet ja jouluvalot. On kiva paketoida joululahjoja läheisille, askarrella jotain jouluista, leipoa pipareita ja torttuja. Kuunnella joululauluja ja itsekin laulaa.
- Ja ajatella ja ihmetellä miksi meillä on joulu, miksi meillä on kaikki tämä ihana. Jumala on kaiken takana, Hän lähetti Poikansa maailmaan. Jeesus syntyi Beetlehemissä, siksi meillä on joulu, siksi me juhlimme.
Meillä on syytä iloon ja riemuun.
Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on; Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas. Jes. 9:5

Olen iloinen teistä kaikista lukijoistani, en olisi uskonut vielä alkukeväästä, että minäkin olen mukana blogimaailmassa. Tyttärieni "houkutteluista" suostuin epäröiden. Minusta minulle avautui uusi maailma, uusia kokemuksia, uusia taitoja. Kiitokseni rakkaille tytöilleni, Katalle ja Kristalle.

12 kommenttia:

 1. Kirsti, viime kerralla kommentin jättäessäni en ehtinyt lukea blogiasi. Nyt ajattelin katsoa muutamia postauksiasi, aloittaen tästä.
  Kirjoituksesi alku kosketti heti ja sai kyyneleet silmiini. Kiitos siitä, että jaksat kertoa kivuistasi. Toisten on vaikeaa täysin ymmärtää ja samaistua tilanteeseesi. Se, mitä voin tehdä, on rukoilla puolestasi. Jumala kuulee rukoukset; ne eivät mene hukkaan.

  Kerrot ihanasti aamustasi ja joulunajan ajatuksistasi.
  Siunausta ja Taivaan Isän täysihoitoa! <3

  VastaaPoista
 2. Rakas äiti,olen todella pahoillani,että sinulla on ollut kovia kipuja.Rukoilimme poulestasi ja rukoilen edelleenkin puolestasi.

  Toivottavasti ne menisivät jo pois sinulta.
  Olet niin kauan jo joutunut kärsimään.
  Ihanaa,että sinäkin avasit oman blogisi.
  Jaksamista ja hyvää illanjatkoa!♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nurkkalintu ymmärtävästä kommentistasi, olen niin iloinen. Kiitos myös, kun rukoilet, rukous on maailman suurin voima. Jumala kuulee rukoukset, ja Hän vastaa niihin, ajallaan.
  Siunausta myös sinulle,Taivaan Isä olkoon kanssasi!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen onnellinen,kun avasin blogini.
  Kiitos rakas Kata tyttöni teidän rukouksistanne. Kiitän Jumalaa teistä, olette meille tärkeitä.
  Voi kuinka toivon,että kivut väistysivät, vaikka paranisin kokonaan.

  VastaaPoista
 5. Hei Kirsti!
  Minä olen onnellinen, että avasit blogisi myös! Olen myös tänään rukoillut puolestasi. Meillä on onneksi toivo siitä, että Herramme Jeesus Kristus voi tänä päivänä vielä parantaa ja ottaa kivut pois! Minä ihailen sinun uskoasi Kirsti! Minäkään en osaa samaistua tilaasi, mutta tiedän itsestäni sen, että olen erittäin heikko sietämään fyysistä kipua ja olen niin pahoillani, että sinuun sattuu. Kun ruumiissa yksi kärsii, koko ruumis kärsii; minä itken sinun kipuasi Herralle Kirsti! Hän antaa rukoilijat meitä varten, Hän antaa rinnallakulkijat ja Hän pitää huolen. Ehkä sinä olet löytänyt tänne blogiin löytääksesi matkalaisia rinnallesi ♥
  Ole siunattu tänä yötä!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Johanna,kun olet rukoillut puolestani,kiitos tästä kommentistasi!
  Lohduttaa niin,kun sanot rinnallakulkijat ja matkalaisia rinnallesi,olen onnellinen teistä rinnallakulkijoista ja kiitän Jumalaa.
  Jeesus Kristus voi parantaa tänäänkin,koska Hänelle on kaikki mahdollista. Hän vain tietää,miksi ei vielä.
  Niin ja kun yksi kärsii,niin kaikki kärsivät.
  Johanna,Jumala sinua siunatkoon!

  VastaaPoista
 7. Hei KIrsti,Todella kamalaa kun sulla vain kivut jatkuvat ja et saa yöllä nukuttua!,Rukoilen puolestasi ja ymmärrän kipusi,Taivaan isä ymmärtää miltä sinusta tuntuu kärsiä kipujen keskellä!Olet niin ihana äiti ja haluan sulle hyvää ja samoin isälle!,Joulu on ihanaa aikaa ja kun saa laittaa joululahjoja ja olla perheensä lähellä!;Olet ystävällinen ihminen ja arvostan sua!♥Halauksin:Krista

  VastaaPoista
 8. Dear Kirsti
  Thanks for your visit, as well as for the nice words you left me.

  I want to leave here some nice words for you, too.

  " - Eagles and Storms -"

  ""Did you know that an eagle knows when a storm is approaching long before it breaks?

  The eagle will fly to some high spot and wait for the winds to come. When the storm hits, it sets its wings so that the wind will pick it up and lift it above the storm.

  While the storm rages below, the eagle is soaring above it. The eagle does not escape the storm. It simply uses the storm to lift it higher. It rises on the winds that bring the storm.

  When the storms of life come upon us - and all of us will experience them - we can rise above them by setting our minds and our belief toward God.

  The storms do not have to overcome us. We can allow God's power to lift us above them. God enables us to ride the winds of the storm that bring sickness, tragedy, failure and disappointment in our lives. We can soar above the storm.

  Remember, it is not the burdens of life that weigh us down, it is how we handle them."

  - Pravsworld-


  Come back anytime to my site, my dear friend.
  You are always very welcome!
  keep in touch!

  Cristina

  VastaaPoista
 9. Kiitos rakas Krista tyttöni kommentistasi,se lohdutti minua. Taivaan Isä tietää kaiken meistä,Hän ymmärtää ja rakastaa. On hyvä olla Hänen hoivassaan.Kiitos,kun rukoilet
  puolestani Olen onnellinen kaikista teistä,jotka lohdutatte minua.
  Joulu on ihanaa aikaa,on kiva paketoida lahjoja.Kiitos Krista!

  VastaaPoista
 10. Kirsti minunkin mielestäni on aivan ihanaa, että olet olemassa!
  Olet niin suloinen Jumalan lapsi.
  Siu ja rukoilen joka ilta kaikkien blogilaisten puolesta, myös sinä kuulut siihen joukkoon.((Rutihalitus))

  VastaaPoista
 11. Kiitos Marja-Liisa,on ihanaa saada kommenttisi.Katalta kuulin sinusta jo jonkin aika sitten ja sain terveisesi. Hän kertoi,kuinka kärsit kovista kivuista,ja että sinulla on meneillään rankat syöpähoidot.
  Menin heti tutustumaan blogiisi ja pidin siitä,en siitä,että kärsit,vaan kerronnastasi,kuinka kerroit Jumalasta,Jeesuksesta,Pyhästä Hengestä,sieltä huokui se usko,mikä kiehtoi ja kun kerroit kärsimyksistäsi,liikutuin lukiessani,koska minullakin oli samanlaista tuskaa,samanlaisia kysymyksiä Jumalalle.
  Sanoit niin kauniisti minulle,että sinunkin mielestäsi on ihanaa,kun olen olemassa. Minun mielestäni on ihanaa,että sinä Marja-Liisa olet olemassa. Kiitos rukouksistasi,minäkin rukoilen sinun ja kaikkien blogilaisten puolesta.♥ Haleja!♥

  VastaaPoista
 12. Dear Ana Cristina,

  Thank to you!You are kind people.
  Iam glad that I get to know you better.
  A poem was you tell me was toughing.
  Keep contact my dear friend.

  You are always welcome!

  VastaaPoista