perjantai 18. joulukuuta 2009

LUPAUS ON VOIMASSA

Kristillisessä perinteessä adventtiaika tarkoittaa joulua edeltävää neljän viikon jaksoa.
Adventti on odotusaikaa. Perimmältään ei kuitenkaan ole kyse vain joulun odotuksesta, vaan Herran paluusta takaisin maan päälle. Tämä odotus ei pysähdy Vexi Salmen sanoittaman kauniin ja herkän laulun sanoihin: "Näin sydämeeni joulun teen ja mieleen hiljaiseen taas Jeesus lapsi syntyy uudelleen."
Seimeltä matka jatkuu Getsemaneen, Golgatalle ja tyhjän haudan suulle. Sieltä jatketaan matkaa Öljymäelle, josta Jeesus nousi Isän oikealle puolelle, taivaaseen. Öljymäellä Jeesuksen seuraajat saivat lupauksen, joka odottaa edelleen täyttymystään: "Tämä Jeesus, joka otettiin luotanne taivaaseen, tulee takaisin samalla tavoin kuin te näitte hänen taivaaseen menevän" (Ap.t.1:11)
- Elämme aikaa, jolloin Jumalan sanan luotettavuus halutaan yhä kiihkeämmin mitätöidä. Myös Raamatun ilmoitus Kristuksen takaisin paluusta saatetaan kyseenalaistaa jopa pastoreiden ja teologien toimesta. Tämäkin on ilmoitettu Kirjoituksissa: "He sanovat "Missä on lupaus hänen tulemuksestaan? Onhan siitä lähtien, kun isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt ennallaan luomakunnan alusta lähtien." (2.Piet. 3:4)
- Silti lupaus on edelleen voimassa! "Hän, joka todistaa tämän, sanoo: "Totisesti minä tulen pian." Aamen, tule Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa." (Ilm. 22:20-21)
Raamattu kansalle

4 kommenttia:

 1. Voi kun kaunis kuva:);Olet ihana äitini ja ystäväni!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Krista rakas tyttöni!Sinä olet
  rakas ja ihana!♥ t.äiti

  VastaaPoista
 3. Hyvä postaus!Rakastan tota laulua"Sydämeeni joulun teen"

  Kauniita unia<3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kata,ilostutit minua.
  Kaunita unia sinnekin,ja Jeesus olkoon myötä!

  VastaaPoista