sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Jeesuksen toisen tulemisen odotuksen aika

Elämme Adventtien aikaa. Kohta on joulu. Sydämessä soivat sanat: "Ja valtamerten ääriltä ja maan, he käyvät juhlaan arvaamattomaan". Pietarin toisen kirjeen kolmannen luvun kohdalla on pakko pysähtyä miettimään, mitä se tosi odottaminen merkitsee uskovan rukouselämässä ja mitä jouduttaminen saa aikaan toimenpiteinä, joilla tuo jouduttaminen olisi mahdollista? Teoillamme emme toki pelastu, vaan yksin armosta, mutta.... odotammeko ja joudutammeko tosissamme tuon päivän tulemista?
2. Piet. 3:9. Kysytään sitä nyt jokainen itseltämme tänä Adventin ja Joulun odotuksen aikana.
Hyvien, hengellisten kirjojen, CD:eitten ja DVD- filmien avulla voimme todella valmistaa lähimmäistemme sydämiä vastaanottamaan Jeesus omakohtaisena Vapahtajana. Jumala siunatkoon suusi sanat ja kättesi työt niin, että Hänen rakkautensa saa aina välittyä kauttasi eteenpäin!
Olkoon tämä Joulusi ja Uusi Vuosi 2010 aivan erityisen siunattu!

4 kommenttia:

 1. Heippa,Kirsti ystäväni!Voi kuinka rohkaiseva ja lohduttava kuva,tässä yläpuolella onkaan!Minäkin haluaisin olla Jeesuksen sylissä,niinkuin tuo poika on.Saisiko sen kuvan kopioida sulta myös minun blogiini?Nyt sitten ehdin ja sain aikaiseksi poiketa täällä ihanassa,kauniissa blogissasi!Olen tehnyt aika kovalla vauhdilla omaa blogiani,kun pääni suorastaan pursuaa ajatuksia ja ideoita.Pitäisi siis varmaan saada lahjaksi uusi pää,että ne ajatukset ja ideat pysyisivät siellä päässä,ihan kaikessa rauhassa:)Mutta se siitä"PÄÄ"asiasta:)On ollut niin mukava soitellakkin.Ja sulla on aina niin mukavia kommentteja,kun vierailet blogissani!Viikon päästä näemmekin jo kasvotusten:)Joulu on jo neljän yön päästä.Uskoisitko?Täällä on satanut tänään paljon lunta,joten maisema on todella jouluinen!!!Huomenna pitää päästä nopeasti hammaslääkäriin,kun hammassärky on yltynyt valtavan kovaksi!Edes Burana 600 ei meinaa enää millään tehota!Mutta tervetuloa taas blogiini vierailulle.Ja kohta me siis olemmekin jo siellä!T:Jani,ystäväsi!!!

  VastaaPoista
 2. Hei Jani,kiva saada kommenttisi,kiitos! Tottakai saat ottaa kuvan,ja Jeesus ottaa sinut
  mielellään syliinsä,todellisuudessa olet jo Hänen sylissään,koska olet Hänen omansa.Emme vaan aina tiedosta sitä.
  No sitä pää lahjatoivomusta on vähän
  vaikea toteuttaa,jospa ne ideat ja asiat pysyisisivät siellä "peruspäässä".Tuo pääjuttu oli hauska,minua nauratti mahdottomasti lukessani,mutta piti vaientaa,koska toinen osapuoli nukkuu.
  On ollut kivaa soitella kanssanne.
  Kiitos,kun kehuit kommenttejani,sinulla on monipuolinen blogi,siellä on niin hauska käydä,viimeksi piti tehdä enemmänkin kommentteja,mutta Sakari laittoi joululauluja,niin en voinut kuunnella Smurffeja.
  Ihanan näköistä,kun on lumimaisema,se on jouluinen,kuten sanoit.Onpa ikävää se hammassärky,se on hirveetä.Ehdit mukavasti jouluksi saada hampaan kuntoon.
  Tulen pian blogiisi. Ja sitten nähdään,ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Hei Kirsti!Hyvin puhuttelevasti kirjotat!Hyvä et silti kaikesta huolimatta olemme armosta pelastettuja!Hyvä kumminkin välillä tehdä jotakin hengellistä ja nytkin huomenna muistaa sen joulun todellisen sanomankin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Krista! Meillä on syytä kiitokseen,olemme armosta pelastettuja.Kiitos Jeesus,Hallelujaa!

  VastaaPoista