tiistai 1. helmikuuta 2011

Kaksi kirjaa esittelyssä

Minä näenkin sen ja sanonkin sen.  Pappina  ja ihmisenä,  menossa  kansamme  keskellä,  istuutuen kuuntelemaan  ja yrittäen  jakaa,  olen todistanut  masennusta,  katkeruutta,  lannistumista  ja omanarvontunnon puutetta.  Nähnyt  ulospääsemättömiä olotiloja  tuskan ja  ahdistuksen  summana.  Ei ole työtä,  ei ole rahaa.  Vaikka  ulkonaisesti  näyttäisikin menevän hyvin,  moni  voi  sisäisesti huonosti. 
Jopa puoli miljoonaa suomalaista etsii apua masennuslääkkeistä,  vaikka tutkimustulos  osoittaa,  ettei  lääkitys masennukseen  auta.  Suuri  on joukko,  joka  kärsii  läheisensä  sairauden tähden.  Joka toinen päivä joku 75 vuotta täyttäneistä  riistää hengen itseltään. 
MIKSI,  IHMINEN?
Rukoilin,  huokailin ja itkin ihmisten  vierellä.  Itkin omaa  avuttomuuttani  pappina ja sielunhoitajana.  Jumala vastasi antamalla  sanoman,  joka  rohkaisee,  nostaa maassa olevan ylös tielle ja vahvistaa aina perille  pääsyyn  saakka..  Miksi - ihminen  et ottaisi vastaan apua  Jumalalta,  kun se ei maksa sinulle mitään?  Jeesus valmisti koko  ihmisellesi pelastuksen.  Lahja odottaa ottamista.  Tällä kirjalla pyydän auttaa sinua
--Matti Vuolanne
Matti Vuolanne  kertoo oppineensa,  että  Raamattu ja Jeesus itse rohkaisee kyselemään vaikeitakin.  Vaikeatkin kysymykset selviävät pikkuhiljaa Raamatun äärellä,  kun Pyhä Henki niitä avaa.
-  Raino Salmijärvi,  Porin Kirkkosanomat.
Lähi-idän sodista ilmastonmuutoksiin - puheet maapalloa  ja ihmiskuntaa koskettavista mullistuksista ovat alkaneet leimautua oudoilla viittauksilla loppukriisiin.  Ovatko maailman öljyvarat todellakin ehtymässä?  Eivätkö uuden uljaan lääketieteen saavutukset nujerrakaan uusia tauteja?  Miksi kirkot luopuvat raamatullisesta uskosta  ja muovautuvat psykoterapeuttisiksi klinikoiksi?
Seurakunnanjohtaja MARK HITCHCOCKILLE usko luomakunnastaan huolehtivaan Jumalaan samaistuu varmuuteen siitä,  että Jumalan aikomuksissa  nykyinen maailmantilanne johtaa väistämättä voimalliseen ja hyvään tulevaisuuteen.  Elävä,  todellinen Jumala on maailman kaikkien uskontojen mukaan kommunikoiva Jumala - mutta ainoastaan  hebrealaisten profeettojen  kirjoituksissa ja Jeesuksen sanoissa lausutaan ennustuksia,  joissa - hämmästyttävää kyllä - kaikki aikamme suurtapahtumat ja trendit ovat ennakoituja.  Mark Hitchcock on tutkinut maailmanlaajuisten tapahtumien kehitysjanoja,  kirjoittanut niistä useita kirjoja - ja nyt valmistanut varsinaisen suurteoksen profetioiden  salaperäisestä,  mutta sittenkin paljastetusta maailmasta.  Selaile kirjaa - huomaa esitystapa.  Tämä kirja on uusi. 
Tässä teoksessa ainoalaatuisesti esillä mm. 
PROFETIAT,  AJAN MERKIT,  LOPUN AIKA,  ISRAEL JA  RAAMATUN MAAT,  SALAINEN TEMPAUS,  ANTIKRISTUS,  VAIVAN AIKA, GOOG,  HARMAGEDON  JA  TUHATVUOTINEN  VALTAKUNTA,  KUOLEMA  JA  HENKIEN  MAAILMAN  ARVOITUKSET
"Lopultakin!  Yksi kirja,  josta lukija löytää perustellut ja ennen kaikkea raamatulliset vastaukset kaikkiin  profeetallisiin avainkysymyksiin."  
Tim Lahaye
 

8 kommenttia:

 1. Olen lukenut tuon Matti Vuolanteen kirjan ja voin suositella toisillekin. (Vanhemmiltani lainasin.)
  Suomessa on paljon pahoinvointia. Kuitenkin on paljon myös niitä, joilla näyttää menevän hyvin ja lujaa. Joillakin on todella reilusti ylimääräistä rahaa; meidät on yllättänyt nyt viime aikoina tiedot siitä, miten paljon suomalaisia on matkoilla mm. juuri näillä levottomillakin alueilla. Egyptissäkin on ollut lomamatkalla n. 3000 suomalaista!

  Mark Hitchcockin kirja voi olla mielenkiintoinen.

  Siunausta helmikuulle!

  VastaaPoista
 2. Raamatusta löytyy kaikki vastaukset.
  Vaikeina aikoina aina kotonani otettiin raamattu esille ja luettiin, sieltä meille löytyi apu.
  Joka ilta isän kuolemankin jäkeen vuorotellen siskoni lukivat ääneen raamattua.
  Rukous ylös taivaaseen.
  Hyviä kirjoja on myös jos ei jaksa lukea raamattua.
  Kiitos Kirsti, postauksestasi.
  Siunausta päivääsi.

  VastaaPoista
 3. Matti Vuolannetta kuuntelin nuorempana enemmänkin, sillä hänen kaksi tytärtään olivat kaveriporukossani - mahtavaa tekstiä jo silloin ja mikä antautuminen Jumalan työhön! Siunausta sinulle ja voimia kipujen keskelle, sisko!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nurkkalintu!
  Ostin jouluksi 2009 miehelleni Matti Vuolanteen kirjan lahjaksi. Vanhempi tytärkin piti kirjaa hyvänä. Suosittelen kaikille! Hän on kirjoittanut toisenkin kirjan: Miksi Jumala?Me ollaan kuunneltu Vuolanteen kasetteja,niissä hän puhuu innoittuneena, Pyhän Hengen läsnäolon aivan kun aistii niitä kuunnellessa.

  Yllättävää kuulla,että niin paljon suomalaisia on matkoilla. Rahaa ilmeisesti on.
  Suomessa on myös pahoinvointia,joku joukko ihmisiä kärsii puutetta ja voi todella huonosti.
  Mark Hitchcockin kirja on kiintoisa,siinä on kaikki tärkeät tapahtumat kerrottu seikkaperäisesti ja oikealla tavalla.
  Molempien kirjojen kustantaja on Kuva Sana.
  Siunausta tiistai päivlle!

  VastaaPoista
 5. Raamattu on todellinen tiedon lähde,kaikki on elävää ja innoittavaa. Sieltä löytyvät vastaukset kaiikkeen.
  Meillä ei koskaan lapsuuskodissani luettu Raamattua,eikä käyty kirkossa.Joskus joulukirkossa ja kun pääsin ripille äiti oli kirkossa. Oikeasti minun käydessäni rippikoulun,siellä ei puhuttu Jeesus tiestä lainkaan.
  Sinulla Sylvi on ollut ihana koti,josta saitte matkaeväät elämään,tärkeimmät eväät.
  Rukoukset ylös taivaaseen.

  Mukavaa tiistai-iltaa ja siunausta!

  VastaaPoista
 6. Marita olen iloinen kommentistasi, kiitos!
  Olen kuullut Matti Vuolanteen kertovan kasetilla jo taivaassa olevasta Maria vaimostaan, ja tyttäristään,sinulla on tavallaan lähituntemus,kun samassa kaveriporukoissa liikuit hänen tyttäriensä kanssa.
  Matti Vuolanne on niin innostunut ja rakastunut Jeesukseen,se tulee ilmi hänen puhuessaan.
  Mieheni kanssa ollaan kuunneltu paljon raamattutunteja, ja nykyisin netin kautta saa miltei mitä tahansa kuunnella ja katsoa.
  TV7 oli ihana asia Suomen kansalle,nyt voivat uskomattomatkin kotona katsoa/kuunnella evankeliumia
  ja ehkä
  löytävät pelastuksen sitä kautta.
  Rukousta tarvitaan.
  Myös uskoville löytyy opetusta sieltä.

  Pistäydy joskus toistekin,oli ihana kuulla,että olit samassa porukoissa tytärten kanssa.

  Ja kiitos Marita, kyllä voimia tarvitsen,mutta rukoukset ja Jumalan hyvyys auttaa jaksamaan.

  Jeesuksen varjelusta! Hyvää yötä!

  VastaaPoista
 7. Hei Kirsti
  Minä lainasin tänään kirjastossa käydessäni tämän Matti Vuolanteen Miksi ihminen?
  Varmasti mielenkiintoinen kirja.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Jukka-Pekka kommentoimisestasi,se on aina mieleen vastaanottajalle!
  Tämä kirja on hyvä,siinä tämä Matti-pappi, Matti Vuolanne on hyvänä neuvonantajana,olisko parempi sanoa opettajana meille.
  Hän on kirjoittanut myös toisen upean kirjan, Miksi Jumala? Minulla ei ole tätä toista kirjaa,enkä ole lukenut,mutta uskon,että se on mielenkiintoinen myös.
  Kiva kun olet lainannut sen kirjan,kyllä varmasti tykkäät siitä,hän kertoo mukavasti tapauksista elämänsä varrelta.
  Meillä on hänen kasettejansa,joita välillä kuunnellaan.
  Hyvää yötä Jukka-Pekka, Jeesus myötä!

  VastaaPoista