torstai 15. huhtikuuta 2010

Mielen taistelukenttä

Taas tekee mieleni tuoda esille tälläisiä kirjoja. Useat teistä katsotte TV-7 , joka lähettää kristillistä ohjelmaa. Kansainvälinen raamatun - ja elämäntaidon opettaja Joyce Meyer on auttanut ohjel miensa
ja kirjojen sa kautta
miljoo nia ihmisiä.

Joyce Meyer
MIELEN TAISTELUKENTTÄ

Ajattelet. Joka hetki joka paikassa sinä ajattelet. Entä jos et olekaan ajatustesi omistaja ja hallitsija? Onko ajatusmaailmasi kahden vallan taistelukenttä? Elämänsä voitot ja tappiot ihminen kokee aina ensiksi sisimmässään. Millaista tulevaisuutta muokataan mielesi maailmoissa juuri nyt? Kuka hallitsee elämääsi hallitsemalla mieltäsi?
Pelokas huolehtiminen, epäilyt, sisäisen maailmasi tasapainottomuus, masennus, loukkaantumiset ja vihastumiset, itsesyytökset, tuomionalaisuus - kielteiset tunteet ja ajatukset ilmaisevat mielesi joutuneen hyökkäyksen kohteeksi.

Kun Jumala vierittää häpeän päältämme, se tarkoittaa, että jokaisen meistä täytyy vastaanottaa itsellemme se anteeksianto, jonka Hän tarjoaa menneistä synneistämme.
Sinun tulee ymmärtää, että et voi koskaan ansaita Jumalan siunauksia - et voi koskaan olla niiden arvoinen. Voit vaan nöyrästi hyväksyä ne ja suuresti ihmetellä, kuinka hyvä Hän on ja kuinka Hän sinua rakastaa.
Viha itseäsi kohtaan, itsesi hylkääminen, kieltäytyminen hyväksymästä Jumalan anteeksiantoa (antamasta anteeksi itsellesi), se ettet ymmärrä vanhurskautta Jeesuksen veren kautta ja kaikki tämäntapaiset ongelmat pitävät sinut kerta kaikkiaan vaeltamassa autiomaassa. Mielesi täytyy uudistua ymmärtämään, että sinulla on oikea asema Jumalan edessä Jeesuksen tähden - ei omien tekojesi ansiosta.
Jokainen, joka vaeltaa voitossa, vaeltaa myös vanhurskaudessa
Tiedän etten ansaitse Jumalan siunauksia. Otan ne kuitenkin vastaa, koska olen Kristuksen kanssaperillinen. Hän hankki ne, ja minä saan ne turvautumalla uskossa Häneen. Room. 8:17
Suosittelen kirjan lukemista.
Jumalan siunausta rakkaat ystävät!♥
2 kommenttia:

  1. Rohkasevaa tekstiä tässä kirjassa!:)Ihanaa kun on olemassa anteeksianto ja armo,JUmala johon voimme laittaa toivomme!,Siunattua yötä ihana äiti!♥,Toivottavasti saat nukuttua!

    VastaaPoista
  2. Tämä on rohkaisevaa tekstiä,valtavan hyvä.Joyce Meyer kirjoitta loistavasti,omassa elämässä koettua,ja jakaa meillekin.
    Ilman anteeksiantoa ja armoa olisi vaikea elää,kiitos Jumalalle,että on ja että Häneen voimme laittaa toivomme.
    Kiitos kultaseni kauniista sanoistasi!Sinä olet ihana,hyviä öitä aarteeni!♥ t.äiti

    VastaaPoista