tiistai 27. huhtikuuta 2010

Oletko pelastunut?

Onko sinut sovitettu Jumalan kanssa? Oletko pelastunut? Oletko tehnyt sovinnon Jumalan kanssa Herran Jeesuksen kautta? Jumalallinen sovinto on se, Että "Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta"(Room. 5:1 )
Ja "tulimme sovite tuiksi hänen kans saan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut" (Room. 5:10)


Et voi tehdä rauhaa Jumalan kanssa hyvillä teoillasi.
Saatat olla jonkun seurakunnan jäsen - sinut on kastettu ja olet käynyt ehtoollisella - olet käynyt kokouksissa tai Jumalanpalveluksissa, lukenut raamattua ja rukoillut. Mutta olet vielä/silti Jumalan vihollinen. Sinun pitää tehdä sovinto Hänen kanssaan Jeesuksen kuoleman kautta, uskomalla, että Kristus kuoli, kantoi syntisi ja suoritti lunastustyön sinun tähtesi.

Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja Hän uskoi meille sovituksen viran (2Kor. 5:19 )
emmekä ainoastaan sovitetut, vaan vieläpä on Jumala meidän kerskauksemme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta me nyt olemme sovituksen saaneet. (Room.5:11 )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti