keskiviikko 10. helmikuuta 2010

AVAIN UUTEEN JA VANHAAN TESTAMENTTIIN Opas Raamatun tutkimiseen kirj. Henrietta C. Mears


Tunne tun amerik kalaisen raama tunopet tajan ja kirjoit tajan tri Henrietta C. Mearsin kirja WHAT THE BIBLE IS ALL ABOUT on ilmestynyt alkukielellä parinakymmenenä painoksena; Billy Grahamin ristiretkien käyttöön on julkaistu suuri erityispainos. Teos on saanut laajan lukijapiirin. Sitä suosittavat Billy Grahamin lisäksi monet muut kansainväliset arvostusta saaneet evankeliset julistajat.


- Avain Uuteen ja Vanhaan testamenttiin on selkeä ja mielenkiintoinen kokonaiskuvaus Raamatusta. Raamatun johtoajatukset, kunkin kirjan erityissanoma, kirjoittajien tausta ja historiallinen aikakausi jäsentyvät mielekkääksi kokonaisuudeksi.
- Teos sisältää käytännöllisen lukuohjelman, mikä helpottaa edelleen kirjan käyttöä sekä yksityisessä opiskelussa ja hartauskirjana että ryhmissä.
- Henrietta C. Mearsin opetus avaa Vanhan ja Uuden testamentin historiallisen ja hengellisen sanoman ajankohtaisena tämän päivän ihmiselle. Myös Raamatun runouden ainutlaatuinen kauneus ja viisaus tulevat lukijan omaisuudeksi.
- "Hienoin koko Raamattua käsittelevä kirja, mitä olen koskaan lukenut."
-Billy Graham

2 kommenttia:

 1. Kaunis talvinen kuva :)

  VastaaPoista
 2. Ajattelin tehdä jonkun postauksen tähän,mutta en tiedä vielä minkä.

  Kiitos Kata,oli kiva saada kommentteja.

  Olet rakas!♥♥
  t. äiti

  VastaaPoista