torstai 19. syyskuuta 2013

Myönteisyyttä, rakkautta,iloa.♥


              Onnellisuutta kannattaa opetella
             
                Harjoittele myötätuntoa toisia kohtaan♥  Tee ystävällisiä tekoja,  ole kannustava.  Keskity lähesemmän ihmisesi hyviin ominaisuuksiin,  jos keskityt vain  huonoihin puoliin,  ne tulevat todeksi.. Rakasta ja hellittele  puolisoasi,  osoita hänelle kunnioitusta. 
       Onnellisuuteesi  vaikuttavat ihmissuhteet,  varaa niille  aikaa♥ Ilo,  kiitollisuus,  rakkaus,  innostuneisuus vaikuttavat  elämisen laatuun,  ja ihminen kukoistaa. ♥ Elä tässä ja nyt.  Halaa läheisiäsi usein♥  Hymyile:)   Naura:)  Nuku tarpeeksi. ♥  ( Minä en nuku tarpeeksi,  nyyh... minua koskee,  koskee,  koskee )
Tee venytyksiä,  venyttele.♥

Myönteisesti ajatteleminen asioista,  ei tarkoita,  että  kaikki  sujuisi aina hienosti.  Silti kannattaa   kielteisten rinnalla korostaa enemmän  hyviä asioita.  Olisi ihanteellista olla hyvien ajatusten enemmistö,  kuin  kielteisten.  Muuta ajattelutapaasi,  kun huomaat ajattelevasi ikävästi,  mieti jokin myönteinen tai vähintään neutraali asia. 
     Elämä  hymyilee.    Älä vatvo kielteisiä kokemuksia,  käännä ajatukset pois ikävästä ja pahasta.  Kirjoita päiväkirjaan  kiitollisuuden aiheet nykyisyydestä,  menneisyydestä ja tulevaisuudesta.  Olet  kaunis,  olet  kiva,  oli  ilo  tavata sinut♥

2 kommenttia:

 1. Ihania ohjeita ja pitää koettaa noudattaa niin paljon kuin jaksaa ♥
  Suloiset lapsikuvat.
  Kirstille hyvää päivää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Seija sinulle kommentistasi,
  josta olen iloinen!
  Seija sinulle hyvää
  päivänjatkoa tänään perjantaina ♥ ♥
  Olen käynyt kauniissa blogissasi,
  vaikka en ole kommentoinut.:)

  VastaaPoista