torstai 27. syyskuuta 2018


JEESUS
Katsoin silmiin rakastaviin
minä kurja syntinen,
silmäni kostui kyyneliin
kun näin tuon rakkauden.
Hän pyysi syliinsä tulemaan
ja levitti kätensä,
nyt ikuisesti levätä saan,
on Jeesus Hänen nimensä.
ma

Kata ja Jani ovat olleet meillä  tasan kaksi viikkoa. Välillä olivat myös Maaju ja Marko  täällä muutaman päivän. Salla ja Sari poikkesivat myös.

Katan ja Janin kotona oli  torakoita, koko talo piti myrkyttää , eikä voineet mennä evakkoon muualle kuin meille, kun   kaikki  pelkäsivät jos tulee torakoita. En minäkään tykkäisi niistä,  mutta me otimme rakkaat kultaset vastaan,  ja luotimme ettei niitä enää ole, he olivat ostaneet uudet pitkikset ja paidat.

 Tiistaina 2.10. lähtevät kotiin, uuteen kotiin. Onneksi he  hakivat uutta  asuntoa,ja pääsivät. Ei tarvitse olla "otusten"keskellä. 

Heiltä meni kaikki huonekalut,  sähkölaitteet, tietokoneet, ompelukone, tv,  ja pyykkikone  ja nyt täytyy  hankkia kaikki. Hyvä, että jotkut ystävät lahjoittavat esim,   sohvan, pyykinpesukoneen,  mikron, ruokapöydän tuoleineen, maton,patalappuja, aterimeja, paistinpannun, verhoja, pöytä ja kattolamput, vaatteita, minullakin oli mahdollisuus antaa Katalle vaatteita, ja pussilakanapakkauksia ja pyyhkeitä . He ostavat edellisiltä asukkailta  astianpesukoneen.  Käyvät kaupassa ostamassa kahvinkeittimen,kattilan ym.ym. että pääsevät uuteen alkuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti