lauantai 28. maaliskuuta 2015

AFORISMEJA:):)

 Lämmin maaliskuun viimeisen viikon
tervehdys teille ystävät kalliit! 
 Ilmat ovat olleet kylmiä,  päivällä on onneksi aurinkoista 

  Aloitin kirjoittamiseni lauantaina,  mutta jatkan sunnuntaina, en ole vielä mennyt nukkumaan. Kelloja siirretään tunti eteenpäin kesäaikaan.
Mieheni käänsi kellot kesäaikaan jo tyttöjen ollessa meillä, oma tytär ja tyttären tytöt,  Susanna,  Salla ja Milla. Kaikkihan he ovat meidän.:) 
Tytöt tulivat jo lauantaina virpomaan,  kun sunnuntaina menevät toisen mummin luokse. Vaikka normaali lasten vierailupäivä on meille lauantaina.  Kyllä he muulloinkin täällä pistäytyvät vähäksi aikaa. Nyt torstaina,  siis toissapäivänä  Salla tuli lasten parlamentin kokouksesta taas meille.  Parlamentin jäseniä  haettiin koulusta noin yhdeltätoista,  ja hän oli meillä noin puoli kolmen aikaan,  Severi - isä haki töiden jälkeen. AFORIZMi

 Emme voi ottaa ansiota lahjoistamme.  Vain miten niitä  käytämme on merkitystä. - Madeleine L ` Engle 

 Emme voi päättää mitä meille tapahtuu elämän oudoissa käänteissä.  Mutta me voimme päättää mitä  meissä tapahtuu - Miten me otamme  asiat ja  mitä 
teemme niille,  ja  vain  se on loppujen  lopuksi  ratkaisevaa.
 - Josep  Fort  Newton 

Kun aamulla  nousee  ylös,  sinulla  on kaksi  vaihtoehtoa - olla  joko  onnellinen,  tai  onneton.  Päätä  olla  onnellinen.

Jumala  ei kysy  sinulta,  paljonko jätät  jälkeesi,  vaan  paljonko olet  lahjoittanut  muille.
 - Nathan  Söderblom

  Ei kukaan voi ja opi antamaan  ennenkuin on oppinut  luopumaan  ja  menettämään.

 "Jalo sydän loistaa  kirkkautta  ja  suloisuutta."
 - Mattias  Claudius 
  "Hyvä  sydän on puhdasta  kultaa."
 - Mattias  Claudius   

       

1 kommentti:

  1. Tänään on jo palmusunnuntai. Meillä kävi pitkästä aikaa virpojia. Olivat ”omaa väkeä”. Muutamana viime vuotena heidän käyntinsä ei ole näin mukavasti onnistunut. Viime vuonna taisivat isommat tytöt piipahtaa ovella ja sitten heidät saatettiin toiseen mummolaan.
    On niin tärkeää että käyvät. Minun pitäisi oppia siihen, että heillä on muutakin ohjelmaa. Huomaan, että odotan heitä ehkä liian usein tulevaksi.
    Siunausta pääsiäisen odotukseesi!

    VastaaPoista