maanantai 24. kesäkuuta 2013

Sanan aika

Runo   

JEESUKSEN LAMMAS    "Saan olla lammas Jeesuksen, taivaallisen Hyvän Paimenen. Hän mua kaitsee, hoitaa. armollansa ruokkii, kantaa. Jeesus rakkauttaan tuhlaa, koko sydämestään antaa. Sanallaan Hän ravitsee, mitä lammas tarvitsee. Täällä huudan: mää mää, Sä olet ihana, pää pää. Sua rakastan, Sua halajan, Sun luokses aina palajan." 

 Nettilöytö
                                     
                               Raamatunpaikkoja 
Ihaninta ihmisessä on hänen laupeutensa,  ja  köyhä on parempi kuin valhettelija.  Herran  pelko on elämäksi:  saa levätä  yönsä ravittuna,  eikä  mikään.  Sn.l. 19: 22- 23.  Leppeä vastaus taltuttaa  kiukun
                                                                                                                   
Jer. 33:3.
Herra on minun Paimeneni,  ei minulta mitään puutu  Viheriäisille niityille Hän vie minut  lepäämään;  virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa  minun sieluni.  Hän ohjaa minut oikealle tielle  nimensä tähden.
 Ps. 23:1- 3.
Rauhan minä jätän teille:  minun rauhani - sen minä annan teille.  En minä anna teille,  niinkuin maailma  antaa.  Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.  Joh.14: 27.
Seuraavana päivänä,  kun suuri  kansanjoukko,  joka oli  saapunut  juhlille,  kuuli,  että Jeesus oli  tulossa  Jerusalemiin,  ottivat  he  palmupuiden oksia  ja menivät  häntä  vastaan ja huusivat:  "Hoosianna,  siunattu olkoon  hän,  joka tulee  Herran  nimeen,  Israelin  kuningas!"    Ja  saatuansa  nuoren  aasin  Jeesus  istui  sen selkään,  niinkuin  kirjoitettu  on:  "Älä  pelkää,  tytär  Siion;  katso,  sinun  kuninkaasi  tulee istuen aasin  varsan selässä".
  Joh. 12: 12 -15. 
Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja -  ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.  Sillä  me olemme hänen tekonsa,  luodut Kristuksessa  Jeesuksessa  hyviä töitä  varten,  jotka  Jumala on edeltäpäin valmistanut,  että me niissä  vaeltaisimme. Ef. 2: 8 -10.

2 kommenttia: