sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tytöt kylässä:)

Lämpimät sunnuntain terveiset teille  blogiystäväni!
 Eilen tytöt pitivät meille tyttökoulua.  Opettaja oli  hyvä tuttavuus.
                                                     Meillä oli vain neljä  oppilasta. Ensimmäisenä opettaja kysyi oletko  ahkera  ja aktiivinen  ja osaatko kuvata  kameralla ja osaatko englantia?  Maantiedon tunnilla jokainen osasi näyttää Suomen kartalta kaupungin minkä opettaja  pyysi:) Liikuntatunnilla pelattiin jalkapalloa,  se oli vauhdikasta:)
Oppilaiden piti kirjoittaa kertomus tai satu:)
Sitten ne sadut luettiin.  
Tässä yksi satu:  Oli kova myrsky, ikkunat helisivät, ulkona oli pimeä, ukkonen jyrähteli, Salla tyttöä pelotti, tule tänne kainaloon - kuului mummin  ääni. Salla kipitti mummin luokse.  Tulehan peiton alle, täällå mummin kainalossa on lämmin. Sallan oli hyvä olo,  vaikka ulkona  myrskysi. Sallaa ei enää pelottanut.
                                                              :)


Oli mukava lauantai. Lapset ja Susanna olivat tulossa Prismasta,  ja toivat laatikollisen pieniä donitseja.  Tietenkin kahviteltiin, ja se oli ihana herkutteluhetki.:) 

                          Tässä  iloisia  lauantain viettäjiä, Sakari vaari otti kuvan:) 
Heittäydyin istumaan sohvalle kuvien ottamista varten. Kun en pääse itse ylös,  niin Sakari nostaa minut:)

Sain syliini suloisen Milla tytön, minun pikku enkelini.

Ja tässä toisessa kuvassa sain syliini ihanan Salla tytön pikku aarteeni.

Minä olen niin iloinen ja onnellinen,  kun meillä on näin ihania ja suloisia lastenlapsia,  rakkaan tyttömme Kristiinan lapsia.  Kristiinan ja Severin lapsia. Kiitos Jeesus!

Alakuvassa sain syliini kaksi kullanmurua,  voi minua onnellista:)  Olen saanut  niin paljon:)  


Salla kertoi,  kuinka he ovat olleet vuoronperään kipeinä.  Tänä vuonna kaikilla  tytöillä oli viikon välein "yökkötauti",  ensin Sallalla,  sitten Millalla ja sitten Kristiinalla - äititytöllä.
Sitten Salla näytti Pietari kirjaa, ja kertoi,  että Pietari kun on vankilassa kahden vanginvartijan  keskellä kaksilla kahleilla sidottuna,  niin enkeli tuli vapauttamaan Pietarin,  kahleet tippuivat pois.
Laitan Pietarin vapautumisesta kertovan kohdan Raamatusta seuraavaksi.Kuningas Herodes vangitutti  Pietarin.  Silloin olivat happamattoman leivän päivät. Ja otettuaan hänet kiinni hän pani hänet vankeuteen ja jätti neljän nelimiehisen  sotilasvartioston vartioitavaksi,  aikoen pääsiäisen jälkeen  asettaa hänet kansan eteen.  Niin pidettiin siis Pietaria vankeudessa; mutta seurakunta rukoili lakkaamatta  Jumalaa hänen edestänsä.  Ja yöllä sitä päivää  vasten,  jona  Herodeksella oli aikomus viedä  hänet

 oikeuden eteen, Pietari nukkui kahden sotamiehen välissä, sidottuna kaksilla kahleilla;  ja vartiat vartioitsivat oven edessä  vankilaa. Ja katso,  hänen edessään seisoi  Herran enkeli,  ja huoneessa  loisti  valo,  ja enkeli sysäsi Pietaria kylkeen ja herätti  hänet sanoen: "Nouse nopeasti!" Ja kahleet putosivat hänen käsistään.  Ja enkeli sanoi hänelle: "Vyötä  itsesi ja sido paula-anturat jalkaasi". Ja hän teki  niin.  Vielä enkeli sanoi hänelle:"Heitä vaippa  yllesi  ja seuraa  minua". Ja Pietari  lähti  ja seurasi  häntä,  mutta ei tiennyt,  että se, mikä enkelin vaikutuksesta  tapahtui,  oli totta,  vaan luuli  näkevänsä  näyn. 
Ja he kulkivat läpi ensimmäisen vartion ja toisen ja tulivat rautaportille,  joka vei kaupunkiin.  Se aukeni  heille itsestään,  ja he menivät  ulos ja kulkivat eteenpäin muutamaa katua;  ja yhtäkkiä enkeli erkani hänestä.  Kun Pietari  tointui,  sanoi hän: "Nyt minä totisesti  tiedän, että Herra on lähettänyt enkelinsä ja pelastatanut minut  Herodeksen käsistä ja kaikesta,  mitä  Juudan kansa odotti".

Ja päästyään siitä selville hän kulki kohti  Marian,  Johanneksen äidin taloa,  sen Johanneksen,  jota myös Markukseksi kutsuttiin. Siellä oli  monta koolla rukoilemassa.

Näin Herra tekee ihmeitä ilman määrää. Jumalalle on kaikki  mahdollista! Niitä tapahtui silloin ja tapahtuu tänään,  sillä  Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti♥

6 kommenttia:

 1. Ilahduin kovin postauksestasi! Se on täynnä iloa ja kivoja tapahtumia. Olet kauniin ja pirteän näköinen!
  Jenni on toipumassa hyvin. Minä olen saanut apu hengityslaitteen, jota pidetään öisin. Eli minulla on todettu uniapnea. Se maski ei ole ehkä paras mahdollinen, se ehkä vaihdetaan.
  Siunausta!!!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia lapsista,teillä on ollut hauskaa.Hyvää ja siunattua maaliskuun alkua ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia teistä kaikista.Olet nätti ja lapset ovat sulosia.Tarina oli myös kiva.Hienoa kun on tollaset pikku tytöt.Paljon rakkaita terveisiä.:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsti kultainen ystävä!
  Iloitsen kommentistasi, kiitos! :) :).
  On kiva kuulla, että Jenni on toipumassa hyvin.
  Niin
  sinulle on todettu uniapnea, Ja yöllä olet käyttänyt apu hengityslaitetta.
  .Toivottavasti se vaihdetaan parempaan. Voi Kirsti sinulla on ollut monenlaista vaivaa, olen pahoillani.
  Mutta jospa pian saat paremman laitteen. Siitä on varmasti sinulle apua, olosi paranee
  Rukoillaan että saat avun,tai vaikka tulet terveeksi. Jumalalle on kaikki mahdollista.
  Entä mitä teille (muuta kuin uniapnea)
  Kirsti ja Toivo kuuluu? Voiko lapset ja lapsenlapset hyvin? Entä Jaffa?
  Siunausta! Rukoillen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ritva kommentistasi, josta iloitsen!
  Lasten kanssa
  on aina hauskaa tekemistä:)

  Myös Ritva siunattua maaliskuun alkua!

  VastaaPoista
 6. Rakas Kata ihana kiitos kommentistasi!

  Ja kiitos kaikista kehuista kauniista sanoistasi!
  Me huomenna vietetään Susannan syntymäpäiviä täällä:)
  Ainakin jossain määrin.
  En tiedä oletko nähnyt puhelimen viestiä,kun kysyin onko sinulla toivomuksia synttärilahjasta? Nyt näet tästä.
  Huomenna välitetään terkut eteenpäin.
  Siunausta!

  VastaaPoista