keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kirstin " keskiviikkovaellusta"!


Hyvää tammikuun  toiseksi viimeistä päivää kaikki ihanat bloggaajaystävät :):)

:Koetan kertoa mitä olen tehnyt näinä päivinä, no niin katsotaampa.
  Kun vilkaisen ikkunasta ulos näen ,että  lunta sataa,  pyryttää,  mies sanoi, että siellä on  märkää,  (kun tuli kaupasta).
  Tammikuun sää on ollut talvinen,  olemme saaneet nauttia lumesta ja pakkasesta.  Innokas kuvaaja  ikuistaa upeita talvisia lumikuvia,  joita kelpaa esitellä ystäville,  vaikka täällä  blogissa.

Aamukahvin aikaan meillä kuului Pyhän Hengen aamu lähetys.  Sitten otimme Raamattumme esille,  mies lukee  v.1901 käännöstä,  ja minä  33/38  käännöstä .Me luemme kummastakin käännöksestä  saman luvun,  ja välillä  kaksi tai kolme  lukua,  esim.Johanneksen evankeliumista   ensimmäinen,  toinen ja kolmas luku..
   Tämä on ihanaa.
 Mutta tulee aika ja on jo,  jolloin totiset rukoilijat rukoilevat Isää  hengessä ja  totuudessa;  sillä senkaltaisia  rukoilijoita myös  Isä  tahtoo.
  Jumala on  Henki; ja jotka häntä  rukoilevat,  niiden tulee  rukoilla  hengessä  ja totuudessa."


 Kirjoittelin kortteja,  nimi ja syntymäpäiväonnitteluja   ystäville
 Riitalle,  Armille  ja Irjalle   sekä lastenlapsille viikottainen kortti.  Mies lähti  kauppaan  ja samalla vei  kortit postilaatikkoon.  Meillä ei enää  ole postilaatikkoa talon lähellä,  säästösyistä  Itella on poistanut  osan laatikoista.  Minä otin esille tietokoneen,  ajattelin aloittaa kommentteihin vastaamisen,  mutta minua väsytti niin paljon, että silmäluomet painuivat väkisin  kiinni ja torkahtelin,  onneksi  Sakari tuli  kaupasta ja   laittoi  uuden kahvin   (että  virkistyisin)  ja netti ohjelman päälle,    jatkuu....
Yleensä  odotan innokkaana postia,  niin tänäänkin.:) :),  Kun se  sitten aikanaa kolahti lattialle,  huikkasin miehelle,että mitä tuli,  tuotko sen tänne.? Mitäkö tänään tuli?  Wycliffe  Sana kaikille  kansoille Raamatunkääntäjien rukousmuistio..  He saavat rukousvastauksina tarinoita  maailmalta kuinka Jumalan  Sana on muuttanut ihmisten elämän,  On mielenkiintoista lukea   kuinka  kuultu  evankeliumi muuttaa ihmisten elämää. 
 Sitten tuli Anna lehti, joka tulee neljä kuukautta, hetken mielijohteessa tehty tilaus,  siitä sai lahjan, ( on syytä miettiä  tilauksia,ettei lahjan vuoksi)
    ja Juju  innostavien  ideoiden kerholehti,  ja  TV7-ystävälehti. 

Minun elämäni on tällaista  "erilaisempaa" - yksinkertaista, mutta eikö kuitenkin yhdenvertaista,   ja  en silti pidä elämääni ollenkaan ikävänä,  vaikka  se vaikuttaa sellaiselta,  koska en  voi käydä missään, olen vain kotona,  tällainen tilanne on ollut vuosia. Olen  tottunut tähän,  tiedän ettei voi muuta,  ei ihminen voi ottaa mitään,,  ellei hänelle  anneta taivaasta,  ja olen onnellinen, kiitos Jeesus!
 Siksi olen valinnut,  että olen kiitollinen Jumalalle kaikesta  hyvästä,  mitä  Hän on minulle antanut.  ♥   Tottakai minulla on unelmia,  kenelläpä ei olisi?   Yksi unelmistani  on,  että   tulisin  terveeksi. ♥♥

Mieheni tykkää katsoa vanhoja  kotimaisia elokuvia,  voin  sanoa  kyllä  kuuluvani  samaan leiriin,  katselimme  Niskavuoren  Aarne nimisen :)  Niitä ei kovin useasti katsota,  koska  TV7 tarjoaa  lähellä sydäntä olevia ohjelmia, -    Armolahjoista opetusta Glory Bacmanilta, 
 7 päivää Israelissa., Israelin toivon tähden,  Jerusalemin messias, Leo Meller  ja ystävät,  Kosketus taivaasta,  Pyhän Hengen ilta,
 Juuret lähteellä,  Kuningaskunnan paluu,  Andrew  Wommack:n  evankeliumin äärellä,  Kämmenellä,   Sanaa elämäksi,
  Ihania  ohjelmia on niin paljon etten voi alkaa luettelemaan.
 Meillä oli  hyvää ruokaa tänään, riisiä,lihapullat kastikkeessa,  porkkanalaatikkoa,perunaa  aivan sulosen makuista salaattia, siinä oli  kurkkua, ananasta,  kaalia  ja persikkaa, ruisleipää ja lasi maitoa. Katsoimme  TV7 arkistosta Jerusalemin Messias  ohjelman,  kolme osaa lapsille suunnattu Jee 4 Juu  Usko, Jeesus ja  Jumala..
 Nyt onkin iltateen aika. 

Tässä viereiseen kuvaan olen koonnut   tavallisia kamerapaperikuvia, ne on otettu  muutama vuosi sitten. :):):) ♥
"Rakasta Herraa sinun  Jumalaasi,  kaikesta sydämestäsi  ja kaikesta sielustasi  ja kaikesta  mielestäsi".  Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.  Toinen tämän vertainen,  on: "Rakasta  lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".  Näissä  kahdessa käskyssä riippuu kaikki  laki  ja profeetat."                                         Matt.         22:37- 40.

Olkaa rakkaat blogiystäväni runsaasti  siunattuja.!  :) ♥   Rukoillaan toistemme puolesta.

15 kommenttia:

 1. Moikka rakas äitini KIrsti♥,oikun tänne oli tullut tämä ihana sun postaus,ilo nähdä tämä:),Tääläkin ulkona on ainakin eilen satanut lunta hiukan pyryttäenkin ja kuulemma ollut tuulta:)tästä päivän säästä en osaa vielä sanoa:)Make meni kaupassa käymään,Hänellä on tänään sähly peli:),On ihanaa kun olette kuunnelleet hengellistä ja lukeneet yhdessä raamattua,niistä saa voimaa ja ravintoa paljon päivään:)Meillä on kuulunut Kalevi Lehtisen cd:ltä puheita,Raamattutuntia,eilen viimeksi:)sekin on hyvä puhuja ja puhuu niin rohkasevasta armosta ja anteeksiannosta,yms Jeesuksesta,tulee hyvä mieli ja on se puhuttelevaakin:)Rukoileminen on tärkeää,Olen sen itsekkin kokenut;Pieni huokauskin Jumalan puoleen riittää,jos ei jaksa muuta:),Raamatunkohtasi oli hyvä:)Kiva juttu et kirjoittelit kortteja:)Oho,vai postilaatikko on lähtenyt kauemmaksi,Sais olla lähempänä teitä vain:),Ymmärrän hyvin väsymyksesi,Sinulla rakas Kirsti ei ole mitään kiirettä vastata kommenteihin,me ymmärretään sua,vain silloin kun oikeasti jaksat ja pystyt,älä ota paineita siittä:),odotamme innolla huomista kun näemme teidät rakkaamme:)Ihania kuvia,Tykkään noista sun enkeleistäkin paljon,Muutkin ovat ihania kuvia:)siinä on näköjään mustakin ja kaasta joitakin lapsikuviamme,ne ovat ihania muistoja meille kaikille ja kiva kun laitoit nekin tänne:)Myöskin hienoja kortteja,yms muuta kivaa:)Sanoit et jatkuu,eli ajattelin et tarkotit et tämä sun postaus vielä jatkuu:)Tuun mielellään uudestaan tähän sitten kommentoimaan,tämä on todella mielenkiintoinen postaus,niinkuin kaikki postauksesi ovat;tää on oikeesti todella kaunis blogi ja arvostan tätä valtavasti ja Makekin arvostaa tätä;Me kummatkin pidämme valtavasti tästä sun blogistasi ja postauksistasi:)odotan kiinnostuneena jatkoa ja postauksia sulta rakas äitini♥T:Krista

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkia:)Olet ihana Kirsti!♥

  VastaaPoista
 3. Varmasti on mielenkiintoista seurata Raamatun käännösten eroja ja luultavasti toinen sanoo sattuvammin ja toisessa kohtaa taas toinen käännös ilmaisee paremmin.
  Luin myös tänään tuon kohdan,että tulee aika ja jo on... Mietin, että mitä kaikkea oikein pitää sisällään rukoilla hengessä ja totuudessa!?
  Siunauksen terveisin Kirsti

  VastaaPoista
 4. Oli ihana lukea mitä olet tehnyt.Joskus ne pienet arkipäivän asiat ovat juuri niitä suurimpia iloja.Se,että saa juoda vaikka kahvit rakkaan ihmisen kanssa,keskustella Raamatun asioista.jne.Tykkäsin lukea tätä.♥

  Minulla on ollut nyt maha tosi kipeä.Vaikka en ole oksentanut niin tää kierto mahassa tuntuu ikävältä.Muistamme sinua rukouksissa.Olet meille molemmille tärkeä ja rakas.♥

  VastaaPoista
 5. hei taas pitkästä aikaa ;) aivan upeita juttuja ja ihastuttavia valokuvia olet tänne taas laittanut ;)

  olen palannut takaisin työ elämään seurakunnalle niin en ole kirjoitellut ja lukenut blogeja pitkään aikaan mutta nyt taas aloittelen päivitykset ;)

  toivoo entinen cafe blog ja nykyinen valokuvausunelmia blogi ;)

  ihanaa viikonloppua!ps:liityin myös lukijaksesi

  VastaaPoista
 6. Sinä elät rikasta ja monipuolista elämää! Sinulla on sisäistä liikkumavaraa erittäin paljon!!
  Ulkoinen liikkuminen ei korvaa sitä, vaikka ihminen urheilisikin määrällisesti paljon.
  Osaat laittaa blogiisi runsaasti kauneutta!
  Siunauksen terveisin Kirsti

  VastaaPoista
 7. Rakas krista!
  Kiitos mukavasta kommentistasi!
  On ilo saada niitä:)

  Olen vain hidas vastaaja, koska tuntuu
  etten ehdi tehdä sitä mitä kullekin
  päivälle suunnittelen.

  Sehän on kiva,kun Kalevi Lehtisen hyvät
  opit on käytössänne!
  Nyt huomasin,että sanoit ettei tarvitse välittää
  jos kommentteihin ei heti vastaa, siis ettei minun tarvitse heti vastata,etten välittäisi.
  No tällä kertaa lopettelen.
  Rukoillaan toistemme puolestaa kulta Kristani,
  hyvää yötä, Jeesus myötä!

  VastaaPoista
 8. Sinä olet myös ihana Krista ♥

  VastaaPoista
 9. Kiitos Kirsti kommentistasi!

  On totta, että eri käännöksistä löytyy eroja,ja toisessa voi olla joku kohta selkeämmin tai paremmin mutta taas toisessa onkin päinvastoin.

  Englantilaiset käännökset ovat alkutekstille kiitollisempia.

  Hengessä ja totuudessa rukoileminen on sitä rukousta, jota Isä tahtoo.

  Jumalan runsasta siunausta rakas Kirsti ystäväni.
  Rukoillaan toistemme puolesta!
  Hyvää yötä, Jeesus myötä!

  VastaaPoista
 10. Rakas KIrsti äitini♥,Hauskasti ja mielenkiintosesti jatkettu tämä postaus:)Onpas mukavaa et tykkäätte yhdessä katsoa suomalaisia elokuvia,ne ovat kyllä todella hauskoja aika monet:),Niissä saa nauraa ja tulee hyvä mieli kaikille:)Kiva kun olette kuunnelleet rohkasevia ja puhuttelevia hengellistä eri ohjelmia:)Ne tekevät hyvää ja antavat ravintoa:)Hyvä et myös olette yhdessä lukeneet raamattua:)Me ollaan kuunneltu JUkka NOrvannon raamatun opetusta uudesta testamentista,todella mielenkiintoista ja mukavaa:)Meistä on kivoja muistokuvia lapsena,joita olet laittanut tänne näkyville,hauskaa:)Lihapullat ovat kyllä herkullisia:)Teillä on ollut hyvää salaattia,nam:)Rukoilemme puolestanne:)kiva kun olitte meillä:)Kiitos kaikista mukavista kommenteistasi blogissani,ilahduin kaikista sanoistasi:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos rakas Kata!
  Viestisi oli ihana saada!

  Ja niinkuin sanoitkin - juuri
  ne pienet arkipäivän asiat ovat niitä
  suurimpia iloja, kuten aamukahvi - kahvittelu
  oman kullan kanssa.

  Niin teilläkin, eikö vaan?

  Teillä etelässä on ollut sakeaa lumipyryä, ja oli ollut maanjäristys Helsingissä. Luin tällaisia Aamulehdestä.
  Onneksi maassamme on lieviä järistyksiä, mutta ei nekään miellytä.

  Sinulla oli kivoja postauksia blogissasi, taas kun ehdin, pistäydyn katsomaan.
  Siunausta ja hyvää yötä rakas Kata!

  VastaaPoista
 12. Hei Kuvausunelmia blogin pitäjä,
  entinen cafe blog!

  Kiitos kommentistasi, se oli mukava yllätys!

  Olet palannut työelämän pariin ja tehnyt uuden blogin:)
  Blogisi oli aivan upea,kävin katsastamassa, pidin blogin värikkyydestä. Ennenkaikkea kuvasi ovat ihania,olen aina ennenkin ihaillut niitä.
  Hyvää lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 13. Kiitos Kirsti
  kauniista sanoistasi!

  Kyllä ymmärrän,että voi elää rikasta ja monipuolista elämää, vaikka liikunnallisia rajoitteita olisikin.
  Koen olevani onnellinen.

  Niin sisäistä liikkumavaraa kyllä löytyy, kiitos Kirsti, en ollut koskaan ajatellut niin.
  Jotenkin joku loksahti paikalleen, huomasin sen olevan juuri sitä, kiitos kulta Kirsti.
  Koska tuskien ja kipujen keskellä, kun ahdistus on saartanut meidät pisteeseen: "ettei tästä enää tule mitään -,silloin me miehen kanssa puhutaan Jumalalle kaikesta -
  ja ihmeellisellä tavalla elämä voittaa ja ollaan iloisia.
  Kiitos kuuluu Jumalalle!
  Siunausta teille rakkaat Kirsti ja Toivo rukouksin: Kirsti

  VastaaPoista
 14. Rakas Krista kiitos sinulle!

  Niin hengellisiä
  ohjelmia katselemme joka päivä,
  nyt kun näemme TV7:mää.

  Aikaisemminkin netistä löytyi Raamattutunteja, niin että ollaan kyllästetty niistä, joka on ollut mielekästä ja hyvää!
  Joo kyllä tykätään välillä katsoa suomalaisia elokuvia, olen huomannut,että Sakari erikoisesti,kuten muistat.
  Vaikka joskus tekisin muutakin, niin en raski olla suostumatta katsomaan, ja onhan se ollut mukavaa.
  Jukka Norvannon uusi testamentti on hyvä, hän selittää hienosti.
  Oli ihanaa käydä luonanne kultarakkaat.

  Ja meidän Raamatun lukuhetket ravitsevat ja tuntuu niin hyvältä mielessä,kun olemme lukeneet.
  Otin niistä valokuvista monta kuvaa, ehkäpä laitan niitä joskus johonkin postaukseen.

  Siunausta Krista,rakkaita terveisiä Markolle!

  VastaaPoista
 15. Hei Kirsti! tosi mielenkiintoinen ja myös rohkaisevaa tekstiä raamatusta mukana kirjoituksessa. Kiva kun olette yhdessä lukeneet raamattua se varmaan antaa voimaa ja rohkeutta joka päiväiseen elämään. Mekin tykätään lukea raamattua ja kuunella raamatun opetuksia
  rakkaani kanssa. On todella kiva kun yhdessä katsotte myös suomalaisia
  elokuvia ne ovat todella kivoja myös minusta rakkaastani mekin välillä
  tykätään katsoa suomalaisia elokuvia yhdessä.
  Olette syöneet myös hyvää ruokaa ja salattikin kuulostaa herkulliselta
  Kiva kun jaksat kirjoitella ystäville ja läheisille kortteja ne aina piristää saajaa. Kiitos ystävän päivä kortista se oli todella ihana.
  Jumalan siunausta teille kummallekkin. Muistetaan toisiamme rukouksessa.

  VastaaPoista