lauantai 7. heinäkuuta 2012

Hei kaikki "blogilandialaiset", te ihanat!  Olin viime viikon alussa etsimässä kansioistani sopivia kuvia tähän blogikirjoitukseeni, kun koneen kiintolevy  oli täysi. Menin sitten tyhjentämään kuvia  kansioistani  ja tekstejä ja  raamattutunteja  niistä tallennuspaikoista.   Raamattutunteja minulle oli kertynyt  miltei  900.
 En edes ajatellut,  että täällä tulisi eteen tällaisia poistamisjuttuja,  kun olen niin tietämätön tietotekniitan saloista:) Tarkoituksenani oli  tehdä kirjoituskin,  mutta eikä  mitä,  kun  äkkiä vaan poistelemaan kuvia,  olin ottanut joitakin kuvia useampaan kansioon.:).

Milla-tyttö kävi äidin ja isin kanssa  kahvilla.  Kristiina ja Milla tulivat pyörillä  ja Severi rullaluistimilla.  Salla oli mennyt kaverille yöksi,  siellä tytöt nukkuivat yön teltassa.   Kristiina sai Severiltä  synttärilahjaksi pyörän.  Nyt perheen naiset käyvät keskustassa pyörillä.  Ja  Susanna sai Kristiinan vanhan  pyörän,  hän  on mielissään,  kun aamuisin pääsee polkemaan töihin pyörällä. Milla oli saanut  uudet  korvikset, 

Tämä herkkupöytä on meille  kahdelle katettu,  juhlapöytä juhannuspäivänä :)

♥♥♥♥

6 kommenttia:

 1. Mitäs juhlia teillä on vietetty kun pöytä on noin koreaksi katettu?!Ihanan ja kutsuvan näköinen kahvipöytä!!

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihania kuvia lapsista,ja niin maukkaan näköinen kahvipöytä Kirsti voimia sinulle,ja oikein hyvää kesänjatkoa:))

  VastaaPoista
 3. Hei Kirsti!
  Oletko käynyt kipupoliklinikalla nyt?
  Olen ajatellut sinua. Jaksatko lukea? Entä katsoa TV7:aa?
  Jeesus, Sinä otit päällesi meidän sairautemme ja kannoit meidän tautimme. Niin myös Kirstin onnettomuuden jälkiseuraukset. Hänellä on ollut suuret tuskat, jotka Sinä olet myös kantanut. Me uskomme, että sinä olet ne kantanut ja että ne siksi poistuvat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ritva, kahvipöydän antimet olivat vain meille kahdelle:)

  Ritva toivon sinulle ja perheellesi myös hyvää kesän jatkoa, heleää heinäkuuta!♥

  VastaaPoista
 5. Hei Kirsti!
  En ole vielä, kun elokuun alussa vasta saamme yhteyden omaan lääkäriin.
  Jos minun asiani edistyisi eteenpäin silloin.
  Katsomme tv7, mutta en ole lukenut, kuin päivittäin Raamattua, joskus selailen jotain kirjaa, siinä se sitten on.

  Kiitos Jeesus, että olet kantanut sairauteni, kärsinyt,ja vienyt kaikki ristin puulle. Kiitos olet kantanut jokaisen ihmisen synnit ja sairaudet ristille, edestämme. Kiitos terveydestä, joka vuotaa haavoistasi, ylistys Jumalalle! Kiitos Kirsti rukouksesta!

  Kirsti, kirjoitellanko tähän kohtaan?
  Miten pienet vauvat kasvavat, ja jaksavat?

  VastaaPoista
 6. Vauvat kasvavat!!
  Heillähän om 11 päivää ikäeroa. Jennin vauva syntyi ensiksi ja oli ison kokoinen, Annan vauva oli pienempi.
  Me kun olemme ev.lut.seurakuntaan kuuluvia, vauvoille pidetään ristiäiset. Ne ovat nyt ensi lauantaina. Ne ovat yhteis-ristiäiset ja pidetään Jennin ja Paulin kodissa.
  Olen tämän viikon (paitsi keskiviikkona) ajan kuljettanut Iinaa uimakoulussa. Se on Järvenpään uimahallissa.
  Sisareni tulee ristiäisiin. Hän yöpyy hotellissa. Kirsti, ne asiat, joista joskus olen kirjoittanut, rasittavat vielä minua.
  Runsasta Jumalan siunausta sinulle ja Sakarille!!

  VastaaPoista