tiistai 19. kesäkuuta 2012

Popsikkaat

Minulla  ei  ole  nämä  tekstini  oikeassa  järjestyksessä,  aikaisemmin  oli  jo  kesäkuun  alussa  otetut  kuvat,  ja  nyt  - Toukokuun lopussa  tytöt tulivat  meille  siksi  aikaa,  kun  Severi  ja  Kristiina  menivät  koulun vanheimpain iltaan. 
 Katsoimme yhdessä lasten  piirretyn hengellisen elokuvan.  Yllätyin miten upeasti se on tehty. Nyt muistan nimen Popsikkaat. Siinä  oli monia kertomuksia Raamatusta. Lapsille tehdään ihania ohjelmia nykyisin, oikein hyvä  niin:)
 Meillä on pöydällä pieni seitsemän tuuman katselulaite, se on ihan kiva,  sopii meidän katselunautinnoksi.  Meillä  on tietenkin tietokone,  jossa on isompi näyttö, kuin tässä  minun läppärissäni,  tässä on  jotain seitsemäntoista tuumaa.  Tuonne toisen huoneen pöytäkoneeseen  Kriistiina  toi näytön,  ihan uuden,  ohuen,  nykyaikaisen,  me laitoimme  vanhan ison pöytäkoneen näytön pois,  Severihän vei  sen  kaatopaikalle.  Samalla  kaikki  muutkin rikkoutuneet,  kuten  television  ja  mikron.  Meiltä  meni tuon huoneen  telkkari  rikki,  siinä  meidän nuoremme  katsoivat elokuvia,  kun tulivat kylään.  Ja  mikroaaltouunit rikkoutuivat. Uudenaikaisen hienon  mikron saimme joululahjaksi Severiltä, Kristiinalta  ja Susannalta,  se vaan lakkasi  toimimasta,  ja meidän  vanha  mikrokin teki  topin.  Meidän  mikrot  joutuivat  lujille,  kun  niissä  lämmitettiin  moneen kertaan  viljapusseja  minun  kivuliaitten  jalkojen  vuoksi.
Onneksi  Sakari  meni Sipilään,  tuohon kotimme  vereiseen kauppaan  kyselemään mikroa,  ja siellä  oli  tarjouksessa  alle  viisikymppiä  maksava  uuni.  Me tarvitsemme  sen  viljapussien  lämmittämiseen,  ja  miksei  muutenkin.
 Niin  me tyttöjen kanssa katsoimme  popsikkaat- joulun,  ja monta  muutakin hienoa  tarinaa.
♥♥♥Välillä  Salla  tuli  lähelle  mummia,  ja  antoi  suukon. Ja Milla  pikkunen  tuli  syliin.♥♥♥
 Niin suloisia on  meidän tyttöset.  Tottakai  monella  muullakin  mummilla  ja  vaarilla  on maailman  ihanimmat  lapsenlapset.  Olen  niin  onnellinen,  kun  meilläkin  on.  Kiitos  Jeesus  kaikesta  ihmeellisestä mitä  olet   antanut  myös meidän  osaksemme.  Vaikka  meillä  molemmilla  on  vammat,  niin  olemme saaneet  olla  osallisena  siltikin lapsiin  ja  lastenlapsiin.
 Mummi  on päässyt  kuvaan  kullannuppujen  kanssa. 
 Minä  olin  nukkunut  erittäin  huonosti  edellisen  yön,  mutta  jaksoin  Olen  nykyisin  nukkunut vähän,  koska  koskee  jatkuvasti,   usein  on repiviä  tuskia  selässä  ja  jaloissa. Ja  yöllä  ne  ovat  ramkemmat  kestää.  Ajattelen silloin  tätä  Raamatunjaetta  Ps 118: 17. - En  minä  kuole,  vaan  elän ja  julistan Herran töitä. 
 Luetaampa  kokonaisuus  
 Ps. 118: 14- 19. 
 14. Herra  on  minun  väkevyyteni  ja  ylistysvirteni,  ja hän tuli  minulle  pelastajaksi.
 15.  Riemun  ja pelastuksen  huuto  kuuluu  vanhurskauden  majoissa:  Herran  oikea  käsi  tekee  väkeviä  tekoja.
16. Herran  oikea  käsi  korottaa,  Herran  oikea  käsi  tekee  väkeviä  tekoja. 
17.  En  minä  kuole,  vaan  elän  ja  julistan  Herran  töitä.
18.  Herra  minua  kyllä  kuritti,  mutta  kuolemalle  hän  ei  minua  antanut.
19.  Avatkaa  minulle  vanhurskauden  portit,  käydäkseni  niistä  sisälle  kiittämään  Herraa.
Ja  mikä  ihmeellisintä  Jeesus  armahti  meitä  antamalla  meidän  pelastua  Jumalan  lapseksi.  Jeesus  avasi  meille  tien Isän luo  antamalla  itsensä  alttiiksi kuolemaan.  Hän kuoli  meidän  jokaisen  syntiemme  edestä,  ja   Hänen kuollessaan  ristillä,  Jeesus  sanoi: "Se  on täytetty.  Ja  temppelin esirippi  repesi  ylhäältä  alas,  ja  näin Jeesus  avasi  meille  tien  Isän  luo.   Siis  Jeesus  on tie,  Hän  itse sanoi: "Minä  olen tie,  totuus  ja  elämä.   Kiitos   Jeesus.  Kiitos Isä,  Poika  ja  Pyhä  Henki!  ♥Herra  Jeesus  Kristus♥

6 kommenttia:

 1. Hei Kirsti!
  Juhannus on lähellä, eli huomenna on aatto!Olemme juhannuksen ihan kotona vaan.
  Jaksaisitko Kirsti rukoilla meidän Annan puolesta. Synnytys lähestyy.
  Siunattua Juhannusta teille sinne!!!

  VastaaPoista
 2. Ihania, lapsia. Niin mukavia ilmeitä heillä ja mummin kanssa on hyvä olla. Varmasti nauttivat siitä.
  Oikein siunattua keskikesänaikaa sinulle ja rakkaillesi ♥

  VastaaPoista
 3. Hei Kirsti
  Kiitos rukouksistasi! Annalle syntyi tyttö tänään Naistenklinikalla. 3kg 470g ja pituutta 51cm.
  Olisivat varmaa toivoneet poikaa, mutta terve vauva on aina ihme!
  Kiitos Jeesukselle, että kaikki meni hyvin!

  VastaaPoista
 4. Suloiset tyttöset! :)

  Muistan sinua rukouksin; - niin kovasti toivoisin, että kivut kaikkoaisivat ja saisit nukkua hyviä yöunia.

  Siunattua ja ihanaa heinäkuuta sinulle ja perheväellesi! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kirsti,kulta ystäväni, olen rukoillut Annan puolesta.

  Kerroit kuinka terve tyttövauva oli syntynyt Annalle Naistenklinikalla. Ihanaa, että kaikki meni hyvin. Paljon onnea teille isovanhemmille, ja vauvan perheelle. Voikun olisi ihanaa hoitaa pientä vauvaa ♥
  Kiitos Jeesus,että kaikki meni hyvin. Hän on turvamme, Hän pitää meistä huolen, kiitos Jumalamme!

  Naistenklinikalla, se on tuttu klinikka minulle, olen ollut hoidettavana joitakin kertoja siellä.

  Severi oli sairaalassa,tehtiin Nokian terveyskeskuksessa monet tutkimukset, mutta kaikkien tutkimuksien tulokset olivat hyviä, siirrettiin Tampereelle, ja paljastui, että hänellä oli aivoinfactin esiaste, eli se olisi tullut jossain vaiheessa. Olen mielissäni Kristiinan rohkeudesta vaatia tutkimuksia. Hänellä oli jalka puutunut ja pyörrytti,he olivat tulossa Porista, piti pysäyttää auto välillä ja sitten mentiin taas, ja taas pysäytettiin.

  Juhannuskin jo meni, me olimme myös kahdestaan juhannusaaton ja päivän. Sakari vei autolla Kristiinan, Severin, tytöt sekä Susannan Särkänniemeen.
  Severi ei saa ajaa autoa kuin vasta heinäkuun 15 päivä. Heillä on Särkänniemipassi, he pääsevät koko kesän passilla kaikkiin paikkoihin, koko perhe.
  No minulla on ollut edelleen väsymystä, torkahtelen vähän väliä.
  Lääkäri soitti, kun olin ottanut tramalia vähän enemmän,oikeastaan apteekista jo sanottiin siitä. Olen ollut kesän ajankin jatkuvasti, siis joka päivä tuskatilassa. Olisin toivonut pärjääväni tällä annostuksella, ettei tarvitsisi mennä sairaalaan. Sanoin kyllä hänelle, lääkärille, että haluaisin mennä kipupoliklinikalle, että pääsisin kotiin yöksi, ja sitten taas menisin sinne, jos tarve vaatii niin.

  Siunausta ja varjelusta Kirsti ystäväni :)Katson usein kuvianne, mutta ne ovat netissä, en ole saanut aikaseksi tehdä paperikuviksi, suunnitteilla on.
  ♥ Koetan etsiä sen yhteisen paikkamme, minne kirjoitamme, niin mikäli löydän:) Tänne blogiin on tehty jonkun verran muutoksia, kai tähän tottuu ajan kanssa:) Kaikkea hyvää sinulle Kirsti! T.Kirsti

  VastaaPoista
 6. Hei Kirsti!
  Olen tosi iloinen kun kirjoitit!!
  Teillä on ollut vakava tilanne kun Severi oli sairaalassa.
  On se niin, että potilaan, tai potilaan puolesta täytyy vaatimalla vaatia tutkimuksia, mutta se on rankkaa! Kyllä oli hyvä, että Severi pääsi terveyskeskuksesta Tampereelle.
  Toivon ja rukoilen puolestasi, että saat avun kipuihisi.
  Olen viime aikoina ajatellut ja lukenut siitä, kuinka Jeesus kantoi ristillä SAIRAUTEMME.
  Siunausta sinulle Kirsti ja myös Severille ja koko perheelle!

  VastaaPoista