perjantai 7. lokakuuta 2011

Hymyilmeitä

Heippa taas blogilandialaiset, te  kaikki tosi mukavat! Kovin innokkaasti ei ole tullut  kirjoiteltua,  on joku  väsymys, uupumus,  saamattomuus  vai  miksi sitä voisi  sanoa.? 
Mutta jotain sinne päin.  Keskiviikkona  meillä  kävi  Timo  pastori  kylässä.  Ilta oli  mukava,  joimme kahvit, ja juttelimme,  kuten aina pastoreiden  käydessä  meillä. Lopuksi nautimme  ehtoollista. Kiitos  Jumalalle!
Olo alkaa  pikkuhiljaa  palautua  normaaliin,  sieltä ihanista häätunnelmista  arkisiin  uomiinsa:) Häät ja se  tunnelma oli ihanaa,  mutta   palaaminen  normaaliin  on  sitä  tavallista  arkea  Ikävää  on vain  kipu  ja tuska,  valvotut  yöt  ja väsymys. 
Lauantai
Täällä on pikkutytöt ja Kristiina  ja Susanna. Severi  tuli  myöhemmin  kahville. Kristiina oli tehnyt  nakkipiirakoita  ja  toi  niitä  ja kakkua, jota oli jäänyt tämän päivän juhlista. Kristiina nääs oli järjestänyt  Millalle  ihan omat  juhlat. Salla meni  kaverinsa luokse.  Sitten  he tulivat  mummia  ja  vaaria  katsomaan.
  Salla  on  innoissaan  myynyt  koulusta saatavia ensi vuoden  seinäkalentereita. He keräävät  kuudennella  tehtävään  luokkaretkeen varoja:)  Salla  on  saanut  myydyksi  jo  yli  50 kalenteria.  Siihen  laskettiin  Severin  töihin  myymät 10 kpl.  Susanna  osti  yhden  ja  mummi  2  kalenteria.
Siksi  kaksi,koska  sitten on antaa  jollekin,  jolla ei ole.:)
Tässä  meidän  suloiset lapsenlapset  Salla  ja  Milla  ja  alemmassa tytöt  ovat   mummin  kainalossa              Tässä  kuvassa olen  kultaisten tyttärieni  kanssa.Ylemmässä  mummi  on saanut  aarteen  syliinsä  ja  alemmassa  olen  rakkaitteni  keskellä.
Tässä  kuvassa  Salla ja Milla  laulavat  omista laulukirjoistaan.  Millakin  osaa  lukea. Monet katsoivat  ihaillen heitä, ja  tulivat minulle  sanomaan,  kuinka  ihania  tyttösiä.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kyllä nuo tytöt ovat iloisia,pitävät mummin pirteenä.Oikein hyvää viikon loppua<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ritva ystäväni,mukavaa kun kommentoit♥

  olet aivan oikeassa, tytöt pitävät mumminsa pirteänä. Nyt kuitenkin väsyttää.

  Siunattua pyhäpäivää Ritva teille!

  VastaaPoista
 3. Hei Kirsti!
  Se on totta että juhlien jäkeen on niinkuin tyhjyys ja on vaikeaa tottua siihen arkeen.
  Toivotaan että väsymys ja kipusi hellittäisi.

  On se ihana että sinulla on nuo rakkaat ympärilläsi.
  Niitä jokainen tarvitsee ja varsinkin jos on sairautta.
  Siunausta ja Taivaan Isän vahvojen ja hellien käsivärsien hellivää ja suojelemaa viikkoa sinulle!♥

  VastaaPoista
 4. Rakas Kirsti, pitkästä aikaa tulin katsomaan ihanaa blogiasi. Siinä näin Katan ja Janinkin, joita muistan edelleen, kuten lupasin. Sinua muistan myös, kun yöllä herään. Herra ole lähellä tystävääni! Herra hoitakoon Teitä kaikkia! Mummi

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sylvi ystäväni kommentistasi,se on aina iloinen yllätys minulle!
  Tänään on mukavampi olo,koska nukuin vähän paremmin,kiitos Jumalalle!

  Se on ihanaa, kun Jumala on antanut heidät lähelleni. On tärkeää,että on lähimmäisiä ja läheisiä ympärillä,sekin on lahjaa Jumalalta.

  Kiitos,kun toivoit Taivaan Isän vahvojen ja hellien käsivarsisien hellivää ja suojelemaa viikkoa minulle, aivankuin olisin käsivarsillansa. Ihanaa:)
  Siunausta viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos rakas Mummi kommentistasi,
  sinä ihana mummi!

  Niin Kata ja Jani jäivät muutamaksi päiväksi Marjaanan häiden jälkeen. Meillä oli niin mukava keskustella kaikesta.
  Kiitos kun rukoilet heidän puolestaan,kuten minunkin puolestani.

  Minä muistan myös sinua rukouksin,ehkä juuri yöllä,jos valvon tai heräilen.
  Herra olkoon kanssasi ja hoitakoon sinua rakasta ystävääni!

  VastaaPoista