perjantai 15. huhtikuuta 2011

Vierailu, kukkia, kirjoja...

Meillä  oli  vieraanamme  seurakuntamme Mika-pastori  keskiviikkona. 
Hän  oli  kotiutunut Afrikan  matkaltaan,  joka  oli  ollut antoisa.  Ihmiset  siellä olivat ystävällisiä  ja välittömiä.  Sen erilaisen  kulttuurin keskelle  hän menisi uudestaan,  kenties voisi  mennä pidemmäksikin aikaa,  vaikka työyhteyteen,  se  matka oli  kaikenkaikkiaan  hänelle  yllättävä,  sekä  ihana  kokemus.  Hän oli etukäteen  epäillen  lähtenyt  mukaan,  ja aiemmin  ajatellut  ettei  hän ainakaan  tahtoisi  sinne  mennä  lähetystyöhön. 
Ihmiset  siellä  ovat  köyhiä, he elävät  kaiken   puutteellisuuden   keskellä,  ja  sotien aihettaman levottomuuden  ympäröimänä,   heillä ei ole mitään aineellista, eikä  näitä  ylellisyyksiä,  mitä  täällä  meillä  on.  Silti  ja kuitenkin  he   ovat  tyytyväisiä,  ystävällisiä  ja  välittömiä.  Täällä  me olemme  varauksellisia,
emme  ole niin vapaita,  ainakaan  minä  en ole:)
Meillä  ilta oli  siunattu,  oli  iloinen mieli  ja  oli   mieluisaa  kuulla  pastorin  tapahtumista.  Otin pastorista  ja Sakarista kuvia,  onnistuivat  hienosti.  En  laita niitä tänne,  kun en ole kysynyt  lupaa  pastorilta.  Hän toi  pitämänsä  saarna  cd:n.  Kristakin oli  täällä.
Lopuksi  saimme  nauttia  Herran  ehtoollisen,  ja  pastori  rukoili puolestamme.  Koin illan ihanana,  niin  toisetkin.  Kiitos  Jumalalle  pastorista  ja kaikista  ihmisistä.  
Siunaa  presidentti  Tarja Halosta  ja   hallitusta  ja edustajia,  jotka  tekevät  tärkeitä  päätöksiä  maassamme,   koko Suomen kansaa.   Siunaa  seurakuntiamme  ja   Jumalan lapsia,  täällä  ja  kailkkialla  maailmassa!
  Siunaa  kansaasi  Israelia,  anna  Jerusalemille  rauhaa.
                              Tällä pikku kullnmurulla  on  onnellinen turvapaikka  Jeesuksen sylissä♥
Siihen syliin pääsee  jokainen,  joka avuksi huutaa  Herraa,  hän  joka  kaipaa  muutosta  elämäänsä.
           Eila Paynen KARJALAN  TYTTÖ  YLLÄTTYY 
MENESTYSKIRJAILIJA   Eila  Payne   johdattaa  lukijaa  Katriina  Tiaisen  elämän käännekohtiin  itsenäistyvässä  Keniassa.  Afrikan  helteessä ja  työn  sykkeessä.  Katriina  etsii tosi  rakkautta.  Löytyykö  sitä,  vai onko  hänen kutsumuksensa olla ikuisesti  yksin?  Kotiloma  häämöttää,  mutta  sitä  ennen  ehtii  tapahtua  vielä yllätyksiä.  Karjalasta lähtöisin  oleva Payne  punoo taitavasti  yhteen  romantiikan,  jännityksen  ja  kutsumuksen.
 ATLANTAN  PANTTIVANKI       "Älä  tee  minulle  pahaa.  Pikku  tyttärelläni  ei  ole  isää,  ja  jos  tapat  minut,  hänellä  ei  ole  enää  äitiäkään!"  aneli  ASHLEY  SMITH  maaliskuisena  yönä  2005,  kun  neljä  ihmistä  surmannut  Brian  Nichols  linnottautui  hänen  kotiinsa  Atlantassa.
Pikku  Paige  ei saisi  jäädä  orvoksi,  joten  Ashley  rukoili  rohkeutta  ja  ryhtyi  keskustelemaan  kaappaajansa  kanssa.  Hän  oli  lukenut  päivittäin   Rick  Warrenin  kirjaa  Tavoitteena  elämä,  joka  avaa  elämän  tarkoitusta.  Yli  seitsemän  tunnin  aikana hän  saikin  solmittua  mieheen  luottamuksellisen  suhteen.  Tärkeänä  tukena  toimi  kirja,  ja  aamun  sarastaessa  virisi  jo  toivo.
Mies  oli  hetken  hiljaa ja  katseli  lattiaa.  "Ehkä",  hän  sanoi  ja  nosti  päätään.  "Ehkä  päästän  sinut  lähtemään.  En  tiedä."                            Ihanaa viikonloppua♥
           Herra  siunatkoon jokaista!

l

20 kommenttia:

 1. Ihania kuvia makoisista herkuista ja kauniista kukkasista, mahtavasta kirjavalikoimasta ja enkeleistä! Enkelit ovat tärkeitä minullekin!
  Oma enkelini on pitänyt minusta huolta ja kantanut minua kerrasta toiseen vaikeiden aikojen ylitse ja nyt on ihana jo hymyillä sekä kokea olevansa ahdistuksesta vapaa!
  Ihania kuvia paljon!

  Oikein hyvää viikonloppua ison halin kera!
  laitan oman pienen rukoukseni, että olet mahdollisimman kivuton!
  Enkeleitä!

  VastaaPoista
 2. Teillä oli hyvä ilta ja hyvät ,lämpimät ajatukset ja tarjoilut.
  Kauniit kuvat tarjoilet meille, kiitos Kirsti!
  Iloa viikonloppuusi!
  Halaus
  t
  seijastiina

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun teillä oli siellä hyvä ilta.
  Mukavaa kun pastori tulee ihan kotiin kyläilemään:))

  Me mentiin tänään irtisanomaan tää asuntonto.
  Odotan innoissani muuttoa.
  Viime yö meni huonosti ja oomme väsyneitä.Mulla on ollut aika paljon riittämättömyyden tunteita.Toivottavasti ne menisivät pois.Oon silti iloinen kun aurinko paistaa ja muuton jälkeen nähdään :)

  VastaaPoista
 4. Hei Kirsti.
  Mukava kun pastori käy tervehtimässä sinua.
  Hyvät tarjoilut ja ihana että sait nautttia Herran Pyhää ehtoollista.
  Kauniita kuvia sinulla on myös tarjolla.
  Taivaan Isän siunausta sinulle ja rakkaallesi.♥

  VastaaPoista
 5. Hei Kirsti
  Mielenkiintoisia kirjoja.
  Eila Paynen Karjalan tyttö sarja on varmasti mielenkiintoinen.
  Ja Thoenen Ad kronikka jonka ensimmäinen osa on Tosi valo Ainakin itse pidän tästä sarjasta.
  Nyt luen Catherine Cooksonin Syntien sovitus.
  Ihana ja romanttinen kirja jälleen Catherine Cooksonilta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Janskula kommentistasi♥
  Olen ehkä kertonutkin jo,että toivoin lapsilta lahjaksi enkeleitä ja jouluina sain sitä mitä pyysin, - enkeleitä. Ihania ja kauniita,mutta sitten niitä kertyi niin paljon. Osa on viety kirpulle,mutta kaikilta on muistoina joitakin sulosia enkeleitä.:)
  Jokaisella ihmisellä on oma enkeli♥
  Pian aion tehdä (jos osaan) sinun antamasi haasteen, täytyy käudä katsomassa tarkemmat ohjeet blogistasi:) Ehkä sen muistankin,mutta kertoa itsestään,taisi olla seitsemän asiaa,siinäpä se vaikeus onkin, katsotaan onnistunko?

  Kiitos rukouksestasi ja haleista♥
  Sinullekin haleja ja enkeleitä♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos sinulle Seijastiina♥

  Oli meillä hyvä ilta, oli mukavaa kuulla Afrikan kuulumisia.

  Lapset tulevat virpomaan tänään,kirjoitan tätä yöllä, vuorokausi on vaihtunut,joten en voi sanoa heidän tulevan huomenna. kello on vähän yli puoli kaksi.

  Ihanaa viikonloppua♥
  Halauksin: KIrsti

  VastaaPoista
 8. Kiitos rakas Kata♥

  Timo ja Mika pastorit ovat niin mukavia ja ystävällisiä,olen kyllä onnellinen heistä:)

  Teillä on sitten jännät ajat edessä,jos se nyt on jännää,kun on rasittava muutto edessä, mutta kuitenkin sen kaiken rasituksen jälkeen.
  Sitten on ihanaa,kun olette uudessa kodissa. Teillä on oma sauna siellä,kyllä kaikki järjestyy:)
  Koettakaa levätä jos suinkin voitte:)
  Rakas Kata teillä oli siitä asuntohuolestakin lisähuolta:) Täällä rukoillaan puolestanne♥

  Olet ihanan rakas ja tärkeä♥
  Toivon sinulle suloisia viikonlopunpäiviä!
  Jeesuksen sylihoitoon rakkaani♥

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sylvi,ihanaa, kun olet kotiutunut♥

  Minä ikävöin jo sinua.
  Nyt tuntuu hyvältä,kun sinäkin olet taas paikalla:)

  Olen niin onnellisessa asemassa,kun pastori käy kotona tervehtimässä ja tuo ehtoollista.
  Hän tuo omia pyhän saarnojansa,se on meistä tärkeää, kuin olisimme mukana kirkossa.

  Siunausta ja varjelusta Sylvi♥
  Hyvää yötä,Jeesus myötä♥

  VastaaPoista
 10. Kiitos Jukka-Pekka!

  Siihen Karjalan tyttö kirjaan on monia osia,minulla on vaan tämä yksi.
  Eila Payne on kirjoittanut hyviä ja mielenkiintoisia kirjoja, niissä on jännitystä, romantiikkaa ja hengellisyyttä.
  Näitä myydään myös hengellisissä myyntipaikoissa.
  Thoenen AD. kronikka on hyvä sarja, minulta puuttuu siitä sarjasta joku kirja.

  Catherine Cooksonin kirjallinen tuotanto on laaja,hänellä on hyviä teoksia,joista useista on tehty elokuva. Tätä Syntien sovitus kirjaa en ole lukenut.

  Siunausta Jukka-Pekka♥

  VastaaPoista
 11. Hei Kirsti! Kirjoitan nyt tänne uuteen kohtaan.
  Sinulla on ollut edelleen tuskia. Laastari ei taida olla tarpeeksi voimakas. Voitko ottaa silti myös suun kautta kipulääkettä?
  Tätä kirjoittaessani on pitkäperjantai. Anna ja Jenni perheineen ovat käymässä Ikaalisissa. Anna tosin on tulossa jo pois, varmaankin ovat jo kotona. Jenni vasta meni tänään sinne. Käymme ruokkimassa kissa Uunoa. Koira Iiris pääsi mukaan.
  Me ei olla Toivon kanssa käyty siellä tämän vuoden puolella ollenkaan. En olisi muutama vuosi sitten osannut ajatella että tällaiseen tilanteeseen tulen. Äitiä oli kuitenkin helpompi käydä katsomassa, vaikka se oli joka kerran rankka reissu. Nyt minun mieleni ei ole tehnyt ollenkaan sinne. Onneksi voin sinulle vapaasti kirjoittaa tästä! Taidan rasittaa sinua. Sinä joudut kuuntelemaan ja ymmärtämään jokaista!!
  Koska emme ole jakaneet äidin jäämistöä, se rasittaa minua. Sisareni omistaa oman asunnon ja asuu kuitenkin mummolaa, mielestäni kuin omaa kotiaan, se kaivaa mieltäni. Minulla on näistä omista tunteistani syyllisyys ja huono omatunto.

  Me asumme Tuusulassa. Tuusulassa on kolme keskustaa: Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. Muutimme eläkkeelle päästyäni Kellokoskelta lähelle Hyrylää. Vaikka muutimme, pysyimme saman kunnan asukkaina.
  Lähimmät kaupungit ovat Järvenpää ja Kerava. Lapsemme asuvat Järvenpäässä (n. 10 km päässä), Tarmo Kellokoskella. Keravalle, jossa käyn xtravaganzassa, on vajaa 10 km. Molemmissa kaupungeissa käymme välillä kaupassa, silloin kun tekee mieli mennä isompaan kauppaan.
  Tästä meiltä ei ole pitkä matka Helsinki-Vantaan lentokentälle.

  Kävimme ennakko-äänestämässä.

  Jospa jaksaisit käydä kaupassa ja kahvilla virkistäytymässä! Pitäisikö sitä uutta voidettakin hankkia kokeeksi!

  Oli hauska lukea pastorinne Mikan matkakokemuksista. Siellä kaukana oli kovin toisenlainen kulttuuri!
  Olet löytänyt kauniita pääsiäisaiheisia kuvia postauksiisi.

  Kevät on saapunut, seuraava kuukausi on jo toukokuu!
  Onneksi meillä on hiljaiset naapurit. Kiitos kun rukoilit asian puolesta, silloin kun uudet naapurit muuttivat meidän seinän taakse! Katselin vaan tänä iltana kuinka vastapäisessä talossa (kuuluu tähän taloyhtiöön) poikaporukka heiluu parvekkeella. Onneksi eivät ole ihan meitä lähellä.

  Kaikkea hyvää sinulle Kirsti! Tahdon rukoilla sinulle tuskien helpotusta. Siunausta myös.

  VastaaPoista
 12. Hei!
  En huomannut, kun kirjoitin niin paljon muuta, laittaa viime postiini toivotusta: HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KOKO TEIDÄN PERHEELLENNE! Hyviä pyhäpäiviä teille. Jenni juuri viestitti Ikaalisista, että siellä on kovin lämmintä ulkona. Varmasti siellä teilläkin.
  Siunauksen toivotuksin Kirsti ja Toivo myös!

  VastaaPoista
 13. Hei!
  Jeesus on ylösnoussut!!
  Hyvää Pääsiäisen jatkoa teille!
  Rakkain terveisin Kirsti

  VastaaPoista
 14. Kirsti ihana ystäväni♥
  Olen iloinen,kun saan lukea kirjoitustasi ja pääsiäistervehdyksenkin sain sinulta,voi kiitos!

  Jeesus on totisesti ylösnoussut,toivotan teille myös oikein hyvää ja iloista toista pääsiäispäivää♥

  VastaaPoista
 15. Hei Kirsti ystävä rakas♥

  Tein tuon lyhyen pääsiäistoivotuksen siltä varalta,jos mies herää,ja pitää mennä koettamaan nukkumista.
  Vastaan ensimmäiseksi kuviin,viimeisimpään postaukseen löysin suurimman osan kuvista netistä juuri ennen sen postauksen aloittamista.
  Edellisten postauksien kuvat löytyivät omista kansioistani. Aloittaessani bloggausta löysin eri kuvapaikoista niitä.
  Susanna neuvoi sellaisen paikan,olikohan se painting, siellä on paljon mahdollisuuksia,ja kun opin etsin eri paikoista.

  Meidän kamera ei ole kaikkein paras,ihan pientä kohdetta ei saa otettua tarkaksi.

  Kirsti et rasita ollenkaan minua, päinvastoin minusta on ihanaa kun olet olemassa.Olen onnellinen,kun saan "postiasi",ja pääsen syventymään kirjoituksesi sisältöön.
  Minun laastari reseptini uusittiin, vaikka en ihan varmasti tiedä onko sillä kovin
  vaikutusta. Olen kuitenkin niitä toisia lääkkeitä ottanut saman verran.
  Minun pitäisi soittaa lääkäriin aika,ja sitä ennen piää pyytää verikokeiden ottajat ja virtsanäyte viedä. Sydänfilmiin täytyis mennä.
  Me äänestettiin kotona,omaishoitaja saa myös äänestää kotona. Velvollisuus tuli hoidettua.

  Kiitos Kirsti,kun olet rukoillut ettei minua koskisi, uskon rukouksen auttavan niin,että saan jonkun kivuttoman hetken♥
  Me mennään noin viideksi Markolle kylään, siellä on Kristakin ollut keskiviikosta lähtien.
  Meillä on ollut kivaa olla kahdestaan siitä lähtien. Lasten piti tulla torstaiksi,mutta Milla oli sairastunut flunssaan, ja oli lauantainakin.
  Ikävää,kun lapsi on sairas.

  Ollaan katseltu jotain Mellerin dvd:tä ja kuunneltu radio deitä ja raamattutuntia.

  On ihana kuulla,että teillä on rauhalliset naapurit.Reagoisin varmasti samoin kuin sinä, poikaporukoista. Se olisi kamalaa,jos poikajoukko mellastaisi seinänaapurina tai lähellä:)

  Kirsti lopetan nyt ja jatkan seuraavana yönä.

  Rukoilen pikku lastenlapsiesi puolesta ja sinun Toivon.

  1 Kor. 11:23-32.
  Rakkain terveisin t. Kirsti!
  Herra siunatkoon sinua!

  VastaaPoista
 16. Hei rakas ystäväni Kirsti♥

  Tiedätkö,kun koivuissa näkyy jo ihanat pikku lehdet, tänään ne ovat puhjenneet.
  Hienoa kun kesä tulee,tai jo on.

  Onko teillä mitään kesä suunnitelmia? Olisiko innostusta matkustaa ulkomaille?

  Meillä alkaa ensi viikolla parvekkeiden kunnostus, ja laitetaan lasit. Onhan kivaa,kun on lasitetut parvekkeet
  Nyt mietityttää onko siitä kovasti meteliä,niin että pystyykö nukkumaan.

  Kipulaastaria saa huomenna, olen ollut valtavan kipeä. Jos se laastari auttoi kuitenkin vähän,koska huomaan näinä viitenä päivänä enemmän särkyä myös niskassa.
  Meillä on ollut parvekkeen ovi auki,luulen,että minulle tulee vedosta särkyä,mutta miehellä on aina kuuma,niin ovi pitäisi hänen takiaan olla auki.

  Nyt Kirsti siirrytään sinun asioihisi.
  Ymmärrän sinua,kun sisaresi asuu kuin kotonaan mummilaa. Miksi sitä jäämistöä ei jaettu? Suhtautuisin aivan samalla tavalla,jos sisar kuin omistaisi paikan,vaikka on omakin asunto. Se kalvaisi mieltäni, ja tiedän,että kokisin syyllisyyttä ja huonoa omaatuntoa.
  Onko hänen oma asuntonsa kaukana eri paikkakunnalla?
  Kyllä siinä olisi oikeus ja kohtuus,että se olisi jaettu,siitä vois saada mukavan hinnan,ja te jakaisitte. Tai sitä ei raaskisi myydä,että olisi paikka johon voisi vapaa-aikana mennä.
  Sehän on sinulle Kirsti rakas paikka,siellä olet kokenut mukavia muistoja,jos ikäviäkin. Oliko siinä järvi lähellä?
  Minä rukoilen sen puolesta,että siinä tapahtuisi Jumalan tahto.
  Suo anteeksi,jos sanon jotenkin sinua pahastuttavilla sanoilla,en halua niin.
  Te asutte Tuusulassa,lähellä Helsinkiä tai Vantaata.Lähellä Hyrylää,siti Kellokoskella?
  Mitä siihen TRAVAGANZAS-ohjelmaan kuuluu? Oletko käynyt?
  No nyt sain käydä kylässä,mutta kauppaan haluaisin mennä, ja siellä kahvioon ihan Pekan kanssa. Salla ja Milla haluaisivat tulla kauppaan mukaan,kyllä me käytetetään heitäkin,mutta ensin kahdestaan. Voidetta katsomaan, silloin ei voi ottaa lapsia mukaan.
  Pastorin vierailusta tuli hyvä mieli, oli kiva kuulla afrikkalaisista ihmisistä,siitä erilaisesta kulttuurista, ja kaikesta sellaisesta.

  TYtär Krista tahtoisi muuttaa tuohon lähelle meitä,lehdessä oli,että tältä samalta kadulta vuokrataan kaksiota. Se on kai jo mennyt,tämän päivän lehdessä se ilmoitus oli. Rukoillaan ainakin sen puolesta!

  Kirsti läheinen ihmiseni minä rukoilen sinun ja Toivon ja lapsien ja heidän lastensa puolesta,eli lastenlapsiesi puolesta.

  Herra olkoon kanssanne!
  Siunausta!
  Ps.50:15.
  Ajattelen hellästi teitä!
  Herran käteen!

  VastaaPoista
 17. Hei Kirsti!
  Katsoin viimeistä postausta ja siihen tulleita kommentteja. Huomasin sieltä että sinulla on ollut kovia tuskia etkä ole saanut nukuttua. Minulle tuli puristava tunne, huolestuneisuutta. Miksi se ei jo helpota. Rakas ystäväni, miten sinä jaksat? Oi Taivaan Isä katso Kirstin puoleen ja auta!!
  Ehkä olet jo saanut uuden laastarin. Se varmaan kestää aikansa ennenkuin alkaa vaikuttamaan.

  Vielä meidän asumisesta. Asutaan Tuusulassa, lähellä Vantaata ja myös Helsinkiä. Asutaan melkein Hyrylässä, ei enää Kellokoskella. Kun jäin eläkkeelle (siitä tulee syksyllä kaksi vuotta) muutettiin Kellokoskelta Hyrylän tienoille.

  Teidän Krista haluaa muuttaa lähelle teitä asumaan. Ainakin ajan kanssa sieltä kyllä löytyy asunto jos siellä tarjolla ollut ei onnistu.

  Xtravaganzassa käyn, nyt ryhmäkerrat harvenivat, ne on joka kolmas viikko. Hyvä niin, ettei minun tarvi mennä enää niin usein Toivon sukulaisille odottamaan kunnes Toivo pääsee hakemaan minut.
  Olen syönyt jo enemmän. Toivottavasti jaksan pitää rajani!!

  Kiva kun ymmärrät tilannettani siellä sisareni luona.
  Perunkirjoitus on tehty jo aikoja sitten, mutta jakaminen on jäänyt. Minua hidastaa varmaankin riidan pelko. Tiedän että sisareni on niin kiintynyt siihen vanhaan taloon ja pihanpiiriin. Ikkunoihin näkyy järvi. Siitä on kovin kauniit maisemat.
  Perinnön jakamisesta aiheutuu mielestäni paljon hommaa. Minne saa irtaimistoa myytyä siten, että siitä saisi edes kohtuullisen verran hintaa.
  Et sanonut tästä asiasta ollenkaan pahastuttavalla tavalla, vaan hyvin ymmärtävästi.

  Kellokoskella asuessamme meille laitettiin parvekelasit. Asuimme sielläkin vuokralla. Kyllä ne aika nopeasti tekivät sen.

  Aiotaan lähteä Ikaalisissa käymään, lähdetään tiistaina. Me ei olla käytykään siellä tämän vuoden puolella. Toivottavasti osaan olla siellä niin että en hermostu.
  Hankalinta on kun Jaffa tarvitsee viedä Annalle. Sen on hyvä olla siellä, mutta se ei yhtään tykkää kun hänet laitetaan kuljetuskoppaan. Heti se alkaa huutaan. Ja autossa se huutaa koko matkan, vaikka ei tästä niin pitkä matka olekaan.
  Kaikkein hankalinta kuitenkin on kun mun pitää luopua omista rutiineisani ja lähteä omasta kodista! Ai ai kuinka nyt valitan. Sinä olet todella hyvä kuuntelija niin että se välittyy blogissakin. Sinulle on helppo kirjoittaa sitä, mitä ei muille kirjoittaisi! Minun pitäisi osata hoitaa itsessäni nämä "sisäiset järkytykseni" mutta näin vaan käy, heti oma rauha järkkyy kun tavallinen elämä muuttuu!

  Kiitos Kirsti monista monista rukouksistasi meidän puolestamme!!
  Rukoilen sinulle voinnin paranemista! Jumalan siunausta sinulle ja perheellesi!!

  VastaaPoista
 18. Hei Kirsti ihana,kivaa kun saan paneutua nyt sinun kirjeesi vastaamiseen♥
  Olitteko nyt tiistaina menossa Ikaalisiin,tällä viikolla?
  Jaffa ressukka, siitä on kauhea lähteä kotoa. Hänellä on "autopelko", tai selittämätön pelko,jos joutuu sinun luotasi pois.

  Teillä on kotitalo kauniilla paikalla,järvikin näkyy,ihanat maisemat.

  Meillä alkoi jo remontti täydellä teholla,tänään kuului molemmilta parvekkeilta pauke ja poraus.Panin pumpulit korviin ja otsalle kylmägeelipussin, tykkään olla peiton sisällä,kyllä nämä päivät ainakin olen selvinnyt.

  Minulla kävi jo verikokeiden ottaja,hänellä oli mukana opiskelija.
  Ei meinannut saada millään.
  Jatkan pian...

  VastaaPoista
 19. Kirsti rakas ihmiseni,ystäväni,heippa♥
  Jokohan olette tulleet Ikaalisista?Oliko kiva matka? Kysyn vielä jotain siitä tuonnempana:)

  Te asutte lähellä Vantaata.
  Kata ja Jani muuttivat takaisin Vantaalle Helsingistä.
  Nyt he ovat jo järjestelemässä kotia muuton jälkeen. Ja tulevat meille keskiviikkona. Ihan kivaa.

  Minä ajattelin,että se kipulaastari auttaisi vähän, ensimmäisenä yönä nukuin hiukan enemmän, mutta nyt yöt ovat olleet hankalia. Eihän se taida auttaakaan. Pettymys,koska en tahtoisi vielä voimakkaampaa.
  Luulen sen vaikuttavan muistiin,enkä tietenkään toivo sellaista.

  Hyvä kun sinun tarvitsee käydä siellä Xtravaganzassa vain joka kolmas viikko, ja terveydellesi on hyväksi syödä.

  Minua silloin pelotti,kun niin kova laihdutusohjelma sinulla oli, koska sinulla oli se kilpirauhasen vajaatoiminta.

  Nyt Ikaalisiin,koitko itsesi rauhallisena vai oliko jännitettä? Ajattelin tilannettasi,kun itsekin olin väsynyt.

  Kuitenkin halusin mennä kauppaan, ja menin lapsen kanssa seuraavana päivänä ostamaan sitä kevätjuhlamekkoa. Mutta kuvia minusta en laittanut blogiin,kuin takaapäin.

  Mieheni joutuu enemmän rasitetuksi,kun hän nostaa painavaa pyörätuolia, siksi kai hän haluaa mennä harvemmin kanssani.

  Äitienpäivää ja miehen syntymäpäivää vietettiin lauantaina.
  Vaikka viikonloppuna ei ollut meteliä parvekehommista en silti saanut nukutuksi.

  Ihanaa tämä kesä,lämmintä on luvattu taas pian. Onko teillä mitään loma suunnitelmia?
  Me ei mennä minnekään,jospa jonnekin kahviretkelle ja voin sitten ottaa kuvia.

  Miten teidän rakkaat pikku ihmiset voivat?
  Joona, Iina,Lotta,Olivia ja pikku kullanmuru Jasper?
  Se on myös tärkeää miten sinä jaksat?

  Laitan jotain iltapäivällä tähän kirjoitukseeni,kun mies hoputtaa nukkumaan.
  Rukoilen teidän puolestanne Kirsti♥
  Ja olen kiitollinen,kun sinä olet rukoillut minun puolestani,todella kiitos siitä ystävä kallis♥
  Ihanaa Kirsti,kun olet olemassa♥
  Lämpimäösti sinua ajatellen!
  Siunausta, Isän käteen!

  VastaaPoista
 20. Kirsti,onko sinulle hankalaa, jos siirryttäisiin kohtaan Tunnustus. Sellainen pokaalin näköinen kohta...

  Voi kallis ihmeellinen Jumala, minä pyydän Sinun siunaustasi Kirstille ja hänen perheellensä. Sinä tunnet hänet läpikotaisin,
  tiedän Sinun rakastavan Kirstiä,niinkuin vain Sinä rakastat, koska olet RAKKAUS.
  Herra Jeesus anna joku neuvo ,kuinka tulisi menetellä Kirstin ja sisarensa äidin jäämistön jakamisessa? Pyydän Jeesus,että autat Kirstiä,että hänen on hyvä mennä Ikalisiin. Pyydän vielä,että siunaat heidän kesän viettonsa,anna Kirstin voida hyvin,kiitos Isä rakas Jeesuksen nimessä.Aamen!
  Ja siunaa rakkaita pikkusia enkeleitä,Kirstin ja Toivon lastenlapsia,tätä rukoilen Sinun nimessasi Jeesus♥
  Kiitos mitä Sinä teet Jumalamme♥
  Siunauksin: t.Kirsti

  VastaaPoista