perjantai 1. huhtikuuta 2011

Huhtikuun ensimmäinen kauppareissu

Tänään iltapäivällä  menimme kauppaan,pitkästä  aikaa.  Se tuntui mukavalta  vaihtelulta, se toi  tähän normaaliin  päiväjärjestykseen kivan  säväyksen.  Ensin kahviteltiin,  laitoin itseni  kuntoon,  ja  eikun  menoksi. Otin  auton  ikkunasta nuo  katumaisemat,  kevään merkkejä  on  jo  ilmassa.  Nimittäin satoi vettä,  kai  ensimmäisen  kerran tänä  vuonna. Nyt lumet saa  "kyytiä",  sanotaanhan, että  huhtikuu humauttaa,  kai se  tarkoittanee huhtikuun  humauttavan  lumet pois:)


Näitä teitä me hurauteltiin kohden  kauppakeskusta,  minä  valikoin  kauppakeskuksen,  koska  siellä on laajempi  valikoima  esim. ihonhoitotuotteita.  Minulta oli loppunut erä voide,  joka sopi hyvin  minulle,  siitä  ei tullut mitään punoitusreaktioita.  Kun pääsimme kyseiselle osastolle,  huomasin,  että se  on  ilmeisesti  lopetettu.  Sitten miettimään minkä  otan tilalle ,  kun näin kävi.  Minulle  on ennenkin käynyt  samalla tavalla,  kun olen pitkän etsiskelyn ja kokeilun tuloksena  löytänyt itselleni  sopivan,  niin se on lopetettu. 
Mutta ei  hätä  ole  tämän  näköinen:) Siis  tämä  on kuitenkin pikku  juttu,  ja löydän taas jonkun hyvän,  vain  ripaus  kärsivällisyyttä,  kyllä sinä  Kirsti  tästä tokenet:) (selviät):)
Poikkesin  Seppälässä,  siellä  oli  ihana pitkä  kukkamekko,   sellaisen  voisin ostaa,  mutta  en  kuitenkaan  ostanut.   Kävimme  City-Marketissa, siellä  koettelin  sieviä  kenkiä,  minulla  pitäisi  olla  sellaiset  ballerinat,  jossa  on  päällä  remmi,  mustat.    Pitkien hameiden kanssa  on  parhaimmat  juuri  ballerinat,  (pehmeät nahkaiset)   Nimittäin  nehän    sopivat  pitkien  hameiden  lisäksi    leveälahkeisten  housujen  kanssa.  
Kävin  myös   KappAhlissa, kun  oli  tilaisuus,  siellä  oli ale,   ja  vielä  20%  lisäale  aletuotteista,  kun näyttää  SMSG-kortin.
Kaikenkaikkiaan  kauppareissu oli  mielestäni  onnistunut pikku  arjen  ilo,  en ole käynyt  kuin kerran tänä vuonna  aiemmin.  Mieheni  osti  minulle  kaktuksen,  joka   on  täynnä  punaisia  kukkia,  näytin  jonkun  blogista  punaista  kaktusta  edellispäivänä.   Meillä  on ollut  sellainen vuosia  sitten,  se  teki  kukkia  harvemmin,  kun  se  kukki,  se oli  ihanista  ihanin,    täynnä  punaista  kukkaa:)  Nyt  hän  oli  käynyt  ostamassa  kukan,  kun  olin   Seppälässä.  En tiennyt  minkä  kukan,  vasta  kun  avasin  kotona.4 kommenttia:

 1. hei ja kauniita kuvia siusta ;)
  oikein ihanaa viikonloppua ja huhtikuun alkua ;)

  VastaaPoista
 2. Susta on niin kauniita kuvia.Voi että.Nappasin itellenikin nuo :)Jospa lumet kohta sulaisivat jo pois.

  Ihanaa viikonloppua ja halauksia♥♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kahvikissa!

  Toivon siulle ja perheelle ihania viikonlopunpäiviä♥
  Terveisiä sulosille lapsille:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos rakas Kata♥
  Sai napata:)

  Jospa ne lumet jo sulaisivat, eiköhän näin käy!

  Viettäkää ihana viikonloppu!
  Halit♥

  VastaaPoista