lauantai 30. maaliskuuta 2019

Vaaliajatuksia

Hei frendit ja kaverit, taas pitkästä aikaa  muutamia sanoja ajattelin sanoa. Kevät on todellista vuonna- 2019.Tämä on ihanaa aikaa,on sykähdyttävää nähdä luonnon herääminen. Minä näen ikkunasta, kun  koivuihin tulevat lehdet, ja nautin.
Nyt on jo sinivuokkoja  ja  keltaisia pikku leskenlehtiä, niitä  on jo   luonnossa, minähän en pääse metsään tai lenkille,mutta minä nautin näistä mahdollisuuksista mitä minulla  on. 
Harri Kristian tuli tällä viikolla Nepalista ja Intiasta,hänellä oli pahoinvointia ja oksentelua.  Onko ihmekään,kun ruoka on eriaista,kulttuurisokki. 
 Sari Päivin,Mariannen,Sallan ja Millan piti  tulla meille, eivät  he tule, ettei tartu, kun ei ollut varmaa onko se oksennustautia, mutta varmuudeksi.
 Tänä keväänä on vaalit,myös eurovaalit. 
Meille tulee kotiin  henkilöt,  vaalivalvojat  hakemaan meidän äänemme.  Kannattaa tarkasti miettiä kenelle antaa äänensä.. Millaisen hallituksen haluaa,että millaisia lakeja  toivoo edustajien äänestävän.
 Jos vaikka kaikki  uskovaiset äänestäisivät niitä edustajia joiden teot ovat  rehellisiä  ja oikeudenmukaisia saisimme oikeita arvoja olevat edustajat eduskuntaan.
 Ilmastointihysteriaa lietsotaan nuoriin ja tietämättömiin,
 jotka eivät ota selvää mikä on oikeaa asian hoitoa. Ei Suomi ole käyttänyt luonnonvaroja liikaa. Meitä on niin vähän verrattavasti moniin maihin,Euroopankin maihin. Suomen päästöt ovat vähäisimpiä koko Euroopassa. Onhan hyvä, että  ilmastointiin suhtaudutaan järkevästi , ja tehdään oikeita tekoja silläkin alueella. 
Perussuomalaisten  Hallaaho puhui  hienosti  tentissä Kristillisdemokraatit ja perussuomalaiset hoitaisivat  maan asioita parhaiten,ne ovat meidän  mielipiteitä.
 He suhtautuvat  raskaudenkeskeytyksiin oikein,  koska vauva on ihan alkuvaiheessa elävä pieni ihminen,kun keskeytys tehdään,se on kuin murha. Jos äidin henki on vaarassa,niin siinä  on syy keskeytykselle. Kuitenkin lääkärin pitäisi saada kieltäytyä  tekemästä aborttia, jos se olisi hänelle vaikea,juuri elämän keskeyttäminen tuntuu monille liian raskaalta  taakalta. Nyt ollaan  huolissaan, kun lapsia ei synny. Tässäkin yksi syy ,että ne lapset annetaan syntyä. Siihen on muitakin syitä. 
 Sitten tärkeä ominaisuus on,että vanhuksille annettaisiin  laadukas Saattohoito.
 Ja muutenkin vanhukset pitää hoitaa hyvin.  Miten vanhukset hoidetaan,se kertoo millainen maa on.
Nyt ei Suomi ole hoitanut vanhuksiansa,(jotka ovat saaneet aikaseksi tämän  maan hyvinvoinnin) niinkuin olisi pitänyt. Myöskin eutanasiaa
 ei saa holtittomasti tehdä. Jos eutanasia tulisi voimaan, siinä keskeytettäisiin monien ihmisten elämä. Se menisi siihen,jos lääkärillä on valta. Sitten nyt saadaan puhumalla  ihmisille,  että he tekevät sellaisen päätöksen,että hänet saa poistaa elävien kirjoista,jos hän sairastuu. Mutta miten sitten kävisi jos hän  muuttaisi mielensa?. 
Minulla on tässä lopussa kaverin kirjoittama kevät runo. 

LINTUJEN RIEMUA KUUNNELLESSAIN
ON KUIN JALAT MAASTA IRTOAIS,
VIELÄ ÄSKEN OLIN MURHEISSAIN
NYT TUNTUU, HUOLET KAUAS KIRPOAIS.
EIHÄN KEVÄÄLLÄ MIETTIÄ SYNKKIÄ VOI
KUN JO AURINKO LÄMMITTÄÄ,
PIAN SIRKKOJEN SIRKUTUSKIN KORVISSA SOI
SIELU PYSÄHTYY JA TÄHÄN JÄÄ.
ma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti