lauantai 14. tammikuuta 2017

Vuosi vaihtuu


Hei taas,vuosi on vaihtunut,meillä olivat täällä asuvat tyttäret ja vantaalla asuva tytär miehensä kanssa, sekä lapsenlapset.  Nuoret pelasivat, ja heillä oli hauskaa,tottakai.uuden vuoden aattona polttelimme tähtisadetikkuja. Nokia oli tänä vuonna järjestänyt loistavan raketti esityksen taivaalle, ja meillä oli suora yhteys ikkunoista  esitykseen.Minunkaan ei tarvinnut mennä eri kohtaan,vaan sain olla paikallani. On ne mahtavia,taivas on täynnä valoja ja värejä. Ehkä se oli kallista,ja rahaa kului,mutta ei meidän sitä tarvinnut surra. Nautimme vain. syömistäkin löytyi nakkeja perunasalaatin kanssa,  ja kahvin kanssa  suklaakääretorttua ja karkkeja.

Poika tulee ihan pian meille,hänellä on alkanut kahden viikon loma.Ensiksi hän lepää työuupumuksen pois, ja sitten tänne. Tarvitsen apua sähköpostin ja tämän blogin käyttöön liittyvää.
Yksi tytöistämme oli pari yötä meillä, kun hänen miehensä kaverit tulivat kylään eivätkä olisi sopineet nukkumaan. 13-15 .2017. 
He, siis meidän nuoriparimme pääsivät   muuttamaan uuteen kotiin  joulukuun alusta Ja nyt ovat saaneet purettua  muuttolaatikot miltei tyhjiksi, ja   tavarat  oikeille paikoilleen,koti on miltei kunnossa ison muuttorulianssin  jälkeen.
He tulevat ensi  lauantaina tai pyhänä meille,heillä on liput Nokian tatteriin,  katsomaan Prinssessa Ruusunen näytelmää. Joskus keväällä he kävivät samaisen teatterin näytelmää Juurakon Hulda,  katsomassa.Toinen tytärkin miehensä kanssa, tulivat sitä näytemää katsomaan, ja oli hieno kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti