keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Elämän pikku iloja ja suruja :)

                              
                                            

Iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta  toivotan teille blogiystäväiseni, ihan jokaiselle. 
Vähän ennen kahdeksaa on aamuisin alkanut poraaminen, tiistaiaamuna oli ihan mahdotonta jatkaa unta,meteli oli korviahuumaavaa.
 Mieheni kävi kaupassa ja kertoi,että ihan oven lähelle, taakse, oli tehty, siis porattu uusille putkistoille koteloita. Ja merkattu oven yläpuolelle paikkoja mihin poraillaan taas lisää.:) 
Nukuimme vain vähän aikaa, ensiksikin meni myöhään, ja  lisäksi olin  levoton kipujen vuoksi. 
Kumpa kuitenkin pystyisimme kestämään/nukkumaan. Olemme molemmat huonokuntoisia. Olen väkisin torkkunut tuolissani miltei joka päivä pitkään,  olen jaksanut tehdä  vain jotain pientä .
 Joulukuussa jo  valmistuu kuitenkin kaikki remonttitouhut,  silloin on juhlan aika. 
Koko kevään on katujen korjaukset  ollut myös ohjelmana. Mietin  osaako sitä olla, kun remonttiäänet lakkaavat,  niin talossa kuin ulkona ? Katujen osalta  on tehty muutoksia,  johonkin tulee liikennevalot, johonkin opasteet mistä käännytään  Tampereelle,  Siuroon, Ilkantielle jne. tulee upean näköiseksi ympäristökin.
Onneksi päivässä on pikku iloja, sitähän elämä on ♥ 

2 kommenttia:

 1. Kumpa löytyisi paikka jossa voisitte asua vähän aikaa!
  Miten voi olla koko remontti pelkkää poraamista?? Käsitän että varmasti tulee muitakin työvaiheita. Muistan rukouksin!!
  Minulla on joskus ollut rautakaupasta ostetut kuulosuojaimet ja ensiksi olen laittanut tavalliset korvatulpat. Silti kuuluu ääniä, mutta vaimenevat jonkin verran. Ainakin päivällä pystyin pitämään kookkaita kuulosuojaimia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti ihana, kyllä jotkut aamut ovat olleet rauhallisempiakin:
  Nyt tänään porattiin meidän ulko-oven yläpuolelle 5 reikää, he olivat eteiesessä,
  toisten heistä piti olla käytävällä, ja toisten meidän eteisessä. Huomenna porataan viidennessä kerroksessa neljään asuntoon.
  Minä nukun huonosti, siksi olen väsynyt. Eiköhän me selvitä tästä remontista, liikutuin sinun osaanotostsi Kirsti, sinä olet ihana ystävä. KIITOS
  Olisi kiva jos voisimme olla vähän aikaa muualla, mutta ei se onnistu.
  Sitten kun kaikki on kunnossa,eli kun remontti on ohitse, on se ihmeellinen päivä. Olen ajatellut sinua,oikeasti
  me ollaan ajateltu teitä. Ne kuvat ovat kivoja, mitkä Kata ja Jani ottivat teillä käydessään. Tänään etsin sopivia kuvia blogin seuraavaan päivitykseen, niin näin kansion missä ne kuvat ovat,...Jaffaa oli aivan upea nähdä kuvassa. RUNSASTA SIUNAUSTA KIRSTI JA TOIVO. Siunausta myös teidän koko perhekunnalle ( lapset, lapsenlapset:):):):):):)

  VastaaPoista