maanantai 11. marraskuuta 2013

Pannarin ohje ja...


           Kaunis kuva Jerusalemista - Raamatun mukaan Jerusalem on suuren Kuninkaan kaupunki ♥

Hei rakkaat blogilandialaiset,  vai käykö vain blogilaiset,  minulla on ollut ongelmia  blogin kanssa,  siis tarkemmin sanottuna  blogitekstin  toteuttaminen oli hankalaa ilman tätä paikkaa.  Kun kirjoitus ei onnistu ilman  tekstin kirjoituspaikkaa,  myöskään palkkeja ei näy missään,  jolla liikuttellisin blogia  ylös ja alaspäin:)
  Olen koittanut opetella tietotekniikan saloja,  mutta kait sen seurauksena sivukuvat ovat kadonneet,  ja tämä tekstikohta on kapea,  kun molemmilla sivuilla on vaalet kohdat.  Toinen blogini näyttää olevan kohdallaan ja siinä on  tarpeeksi  tekstitilaa.
  Vaikka,  kun seikkailin toissapäivänä korjailemassa omia vääristä napeista  painamisiani,  niin siellä sanottiin, että toinen blogi katoaa,  ja luulin niin.  Yöllä ei ollut minun salaista puutarhablogiani.  Voi että tunnen itseni  jotenkin  hassuksi,.  Sellainen avuton olo:):):):)
 
    Pannarin ohje
Gluteenittomat  maistuvat  samanmakuisilta kuin vehnäjauhoistakin leivotut pannarit.Ainoa ero on  siinä,  ettei näitä jaksa  syödä  montaa kerralla .Gluteenittomat jauhot  täyttävät nopeammin.
  
Gluteenittomat pannukakut 

4dl gluteenittomiajauhoja
1dl sokeria
1til leivinjauhetta
8dl maitoa
2 kananmunaa
100g sulatettua margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään.Lisää maito,munat sekä sulatettu jäähtynyt margariini.Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 1/2 tuntia.

Hyvää herkkuhetkeä!

5 kommenttia:

  1. Hei Kirsti, kävin täällä aikasemmin mutta en päässyt kommentoimaan.
    Toivotaan että nyt toimii.
    Kaunis taivas Jerusalemin päällä.
    Tutulta näyttää kaupunki. Siellä käytiin muutama vuosi sitten.
    Kaupunki on osittain laaksossa ja sieltä ylhäältä näkyy melkein koko kaupunki.
    Kaikkea hyvää ja siunausta sinulle ja perheellesi. ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Mielestäni nykyinen tekniikka on jopa mahdotonta toisinaan.
    Nty sinulla taitaa olla kunnossa nämä?

    VastaaPoista
  3. Kiitos Sylvi!
    Jerusalem on ihmeellinen kaupunki. Olen katsonut ne teidän Israelkuvat ja kirjoitukset, kun ehdin, niin voin tulla ihailemaan ja ihmettelemään teidän matkakertomuksianne. Teillä oli kauniita kuvia jostain vuoristomatkastakin, ei Israelissa,vaan joku eurooppalainen maa, nyt en muista, mutta jonkun tuttavapariskunnan kanssa.
    Sylvi olet niin herttainen ja kultainen,runsaita siunauksia sinulle ja perheellesi, ♥.

    VastaaPoista
  4. Hei Kirsti se on totta, nyt pitäisi olla kunnossa ♥
    Oli toivoton olo, kun en millään käsittänyt kaikki ohjeita.
    Mies ei tykkää ollenkaan puuttua ongelmakohtiin tekniikan ollessa kyseessä, hän sanoo ettei osaa, luulen että näin onkin.
    Kirsti toivon teidän voivan hyvin♥ Siunauten sateita Kirsti kultaiselle!

    VastaaPoista
  5. Tietokoneissa on aina välillä kaikenlaista ongelmaa valitettavasti.Hyvä kun nyt taas taitaa toimia kunnolla.:)Noi pannarit olivat kyllä tosi herkullisia.

    Onpa ihastuttava kuva♥

    Tänään olimme Ikeassa syömässä ennen kahta.Siihen aikaan oli tosi vähän ihmisiä,niin on kivempi kun ei tarvi jonottaa kovin kauaa.Syötiin isot 15 lihapullan annokset ja kierreltiin muutenkin katselemassa siä.Ostetaan kummipojalle sieltä söpö nalle joululahjaksi.Kiva muuten nähdä sunnuntaina.Tuntuu taas,että siitä on kauan aikaa kun ollaan viimeksi nähty,vaikka sit taas toisaalta tuntuu,et aika on mennyt vauhdilla.Joulukin on jo ihan kohta.Odotamme näkemistänne rakkaamme♥Todella kiva lukea näitä sun postauksia.olen aina välillä niitä kurkkaillut,sillonkin vaikken ole kommentoinut.pidän.:)

    VastaaPoista