sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Heinät ...

 Tämä päivä on se,  jonka Herra on tehnyt ja kiitän siitä!
Tänä pyhäpäivänä heräsin noin kymmeneltä.  Mieheni Sakari laittoi netistä meille Jumalan palveluksen.  Sen nimi oli Takaisin kotiin. 
 Ylistyslaulut ovat sisintä hiveleviä,  kuvaruutuun tuli sanat ja saatiin laulaa mukana.  Laulujen sanat  jälleen hoitivat ja virvoittivat.  Olen kamalan kiitollinen,  kun saadaan elää nettiajassa,  päästään katsomaan mitä tahansa ohjelmaa, tänäänkin,  ja  aivankuin olisimme mukana♥
 
 Lähettipariskunta oli  lähdössä Ukandaan  jatkokaudelle,
  he olivat lomalla kotimaassa,  lomailevat täällä kahden kolmen vuoden välein.  Heidän toinen kotinsa on siellä,  lisäksi heidän kolme tytärtänsä  ovat miestensä kanssa  lähetystyössä,  yksi Haitissa.
 He kertoivat aivan mahtavia,  suurenmoisia Jumalan ihmeitä, joita siellä tapahtuu, voi rakkaat, kuinka se sytyttää  He kertoivat mm. lapsisotilaista.

Porvoosta tuli kortti Kristalta ja Markolta.  He olivat lomalla Katan ja Janin luona.  Yhdessä koko "poppoo" kävi Porvoossa, sieltä nuoret parit saivat paljon kuvia.  Ja odotetusti  heidän muistojen albumiinsa kertyi suloisia muistoja, eli  vierailu oli hyvä  ja onnistunut kuten aina.  Nyt nuoripari on  Jyväskylän matkalla.

                        Näiden kuvien rajaus ei onnistu minun kuvankäsittelypaikassa, ja ihmettelen miksei kuvan kääntäminen onnistu,  aina ennen on onnistunut.  Mutta ei hätä ole  tämännäköinen,  kaikki järjestyy parhain päin.♥
Kristian on viettänyt  lomaansa täällä meidän luonamme, ihan kohta kaksi viikkoa. Ollaan luettu eri käännöksistä Raamattua,  tänään  kuunnellaan kasetteja,  joita Kristian siirtää tietokoneellensa Viime perjantaina alkoivat  Tampereella  Kukkaisviikot, siellä on paljon tapahtumia:) Sinne tulee juhlijoita ympäri maakuntia..
Ihanat kesäiset niityt ja kauniit  kukkivat kukat  kertovat  meille, että  kesä jatkuu. Vielä  kolme päivää heinäkuuta.  On suloista, kun  parvekkeen ovet on saanut olla auki yöllä,  huone on niin raikas. 
 Täällä  Nokialla on pian Tapsan tahdit,  ne kuuluvat suomalaiseen kaupunkikulttuuriin.  Ne tapahtumat houkuttelevat turisteja. Minä pidän vilskeestä,  ihmisvilinästä,  sitä on hauska seurata. En ole siellä mukana,  mutta näen sen ikkunasta...


 
                             Muistetaan Israelia,  rukoillaan Israelin puolesta,  toivotetaan rauhaa  Jerusalemille!  
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! ♥

2 kommenttia:

 1. Todella kivoja kuvia täällä!
  Tänään on Iinan syntymäpäivä: 8v.
  Kaverisynttärit olivat sunnuntaina. Tänään on "sukulaissynttärit".
  Iina ja Lotta käyvät uimakoulua.
  Siunausta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti,sinä kultainen!

  Iinan synttärit,lapsilla on kaverisynttäreitä ja
  sukulaisille on omat juhlat.
  Näin se menee.:)
  Uimataito on tärkeä oppia, tämän kesän jälkeen tytöt
  osaavat jo uida,hienoa!
  Siunausta Kirsti teille kaikille!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista