perjantai 26. huhtikuuta 2013

 Joka keväinen keskustelunaihe,  niinkuin kesäinen, syksyinen  ja talvinen,  koskettaa kyseisen vuodenajan käynnistymistä.  Säätilasta on  turvallista keskustella,  ja  siitä ollaan montaa  mieltä.  Nyt mielenkiinto on kohdistunut kevääseen. Minä itse olen innoissani keväästä,  minusta on valtavan upeeta nähdä  luonnon viheriöivän,  koivuihin  puhkeavat lehdet,  ja  niittyjen  kukat.  Ja tottakai  pikkulintujen paluu kaukaa tänne pohjolaan, uskon meidän jokaisen näin kokevan kevään tulon; luonto herää eloon :)
 
                                                                         :)                                                                  :
                                                              :)

♥♥♥      Minun Saint-pauliani:) Ehkäpä saan vie  roosan,  sinisen ja valkoisen  saint-paulian.  Nämä kukat eivät allergisoi, ne todella  sopivat allergisille,  ainakin minulle.
Minulla ei ole vuosiin ollut kukkia,  kun en pääse helposti niitä hoitamaan.  Mies unohtaa kastella,  ja sitten ne kuivuu. Joku tekokukka on. On tosin ikkunalaudalla kaksi kaktusta paulioitten seurana.
Alapuolella on pilvikuvia,  tykkään pilvistä, jo lapsena tuli istuttua kotimme rappusilla pilviä katsellen. 
 Taivas/pilvikuvia  tulee kuvattua aina vaan uudelleen.  Nämä pilvet ikuistin  parvekkeelta. 
 Kun käydään mieheni kanssa  tytärten luona kylässä,  otan matkalla kuvia,  liikkuvasta autosta, ikkunoiden ollessa kiinni.  Ne onnistuvat yllättävästi                

                                                                    :)
                                                                  :)
                                                             :)
                                                             :)
  Siunausta rakkaat elämäänne!  Vaelletaan valossa  Jumalaa lähellä,  Jeesus on tie,  totuus ja elämä!                                                            :)

1 kommentti:

  1. Noi kukat ovat nättejä.Kiva,että allergisillekkin on jotain saatavilla.:)Pilvet ovat myös upeita kuin pumpulia.Ihanaa aikaa tämä kevät.Pitkän talven jälkeen kun tulee taas lämmintä.Kiitos kaikista kivoista postauksistasi.Olet rakas meille.Ole siunattu.♥

    VastaaPoista