perjantai 26. lokakuuta 2012

Vieraita...

 Hei taas kaikki blogi ystävät ja kaverit ♥ Rakkaat Kata ja Jani tulivat 15.10.12.  Yhteinen iltamme oli  "ilon, ja onnellisen tapaamisen ilta":)
Maanantaina he menivät jo aamusta Maajulle ja Markolle.  Meillä mieheni kanssa päivä meni entisen lailla, mukavasti siis. oDOTIMME NUORTEN TULOA, SILLÄ KAIKKI NELJÄ NUORTAMME tulivat  meille.   
Kahvituksella oli "omppoaurinkoa", sitä herkutellessa saimme jutella. Olen onnellinen, kun meillä on niin ihania lapsia.
 
 Yhtenä päivänä meillä oli lettukestit appelsiinihillon kanssa.  Keskiviikkona he menivät Susannan luokse kylään, oli ollut mukavaa ja Susanna oli laittanut monenmoista tarjottavaa..
Katselimme eräänä päivänä elokuvan Kotiopettajattaren romaani, erittäin koskettava ja hyvä "leffa", siksi heittomerkein,  kun en yleensä käytä sitä.

 Lauantaina menimme Kristiinalle kylään. Erittäin onnistunut ja ihana ilta. Näimme Sallan ja Millan. Ja oli herkut poikineen", kakkua ja pullaa ja kaksiä jne. Sieltä nämä kuvat. 
Neljän nuoremme ruotsiin meno tyssääntyi, kun piti olla passit tai joku henkilöllisyyspaperi. Janilla oli ajokortti, joka olisi käynyt. Kristiinalta he saivat liput sinne. Maanantaina ilmeni ettei matkasta tullut mitään. Kata ja Jani lähtivät kotiin,  22.10.


Sitten 23.10 vietimme Kirstin syntymäpäivää. Mieheni oli ostanut mansikkakakun sitä varten. Maaju ja Marko ehtivät olla sen päivän kanssamme.
 Sakari osti valkoisen ruusun samalla reissulla,  kun hän saattoi nuoret kotiin. Kiitos kaikki rakkaat näistä ihanista päivistä,  mitkä saimme teidän kanssanne viettää. ♥♥♥

7 kommenttia:

 1. Kiva kun sait taas viettää yhdessäoloa rakkaittesi kanssa.
  On kiva katsella kuviasi. Niin herttaisia kaikki lapset.
  Paljon onnea ja runsasta siunausta sinulle!♥

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia.Meillä oli taas yhdessä hyvin hauskaa!:)Kiitos rakkaat kaikesta♥Olemme Janin kanssa onnellisia kun meillä on noin ihana perhe.

  Tänään sato ensilumi.Onneksi ehdittiin saada autoon talvirenkaat ennen sitä.Sunnuntaina mennään pitkästä aikaa seurakuntaan ja nyt on vapaata.Olen lukenut kirjaa.En ole nyt jaksanut blogata.

  Mukavia talvisia päiviä ja kiva taas nähdä pian:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sylvi kommentistasi!
  Olen ollut taas laiska täällä blogimaailmassa,
  olen siitä kovin pahoillani.
  Sylvi kaikkea ihanaa teille ja mukavia marraskuisia päiviä ♥
  Siunausta myös!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kata sinulle ja teille molemmille,
  on ihanaa aina,kun olette täällä:)

  Niin ensi lumi satoi ja on jo sulanut pois.
  Täällä on satanut vettä useana päivänä.

  Niin jospa kohta taas nähdään.
  Siunausta rakas Kata!
  Rakkaita erveisiä Janille.
  Kivoja joulun odotuspäiviä ♥

  VastaaPoista
 5. Mukavaa marraskuuta ja siunausta lähestyvään adventtiaikaan!

  Ikäviä ja huolestuttavia uutisia kuuluu Israelista. Muistetaan rukouksin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Nurkkalintu!

  Aika on mennyt nopeasti pian adventtiaika alkaa.

  Niin erittäin huolestuttavia uutisia kuuluu Israelista.

  Rukoillaan Jumalan silmäterän Israelin puolesta!

  Siunausta Nurkkalintu sinulle ja perhekunnallesi.

  VastaaPoista
 7. Heippa rakas!Kiva tämä sun blogi♥Ilahduin paljon kommentistasi.Kiitos.:)

  Niinpä.Koulukiusatuksi joutuminen vaikuttaa ainaisesti kiusatun ihmisen elämään ainakin jollaintavalla.Monet normaalit asiat ovat jääneet elämättä kun mut eristettiin ikäisteni porukasta.Hylkääminenkin on todella pahaa,sillä sentakia ei enää osaa luoda syvempiä ihmissuhteita,ei voi opiskella eikä tehdä asioita joita tahtoisi.Ei tiedä miksi meiän elämät on mennyt näin,ihmiset ovat tehneet pahasti,mutta Jumala on aina heikompien puolella.Toivottavasti enää yksikään lapsi/aikuinen ei joutuisi kokeen mitään kiusaamista.

  Jospa jostain tulisi pieni summa rahaa,niin voisi hieman matkustaa.Olet rakas.

  Jaksamista ja kaikkea ihanaa sulle.:)

  VastaaPoista