lauantai 18. elokuuta 2012

Meille tulee vieraiksi - omia rakkaita ♥

                             Tervehdys taas kaikki ystäväni.  Kesä jatkuu - on mukavan lämmintä.  Parvekkeen ovet ovat olleet lähipäivinä koko ajan auki,  myöskin  öisin.  Ei ole ollut yhtään kylmä,  vaan  miellyttävä olotila.  Sisällä päivällä  tarvitsemme puhaltajaa, muuten  hiostuu.
Tässäpä tällaisiä "alkupaloja".                                  
 

    En ole ehtinyt kirjoittelemaan, koska olen saanut iloita tyttärien vierailuista.  No kerrotaampa vähän selvemmin.  Yhdeksäs päivä elokuuta ,  silloin täällä koulut alkoivat,  Katariina tyttäreni ja hänen miehensä Jani tulivat kylään.  Olin odottanutkin jo kauan,  ja viimeinkin silloin torstaina  sitten nähtiin. 
Voi miten mukava oli meidän yhteinen iltamme heidän kanssaan.  Tällä kertaa  suunnitelmana oli,  että he tulevat ensin kaksistaan meille,  ja menevät  sitten Marjaanan ja Markon luokse pariksi päiväksi,  ja tulevat kaikki neljä  yhdessä  vieraaksemme,  jä näin tehtiin.  Juttelimme Katan kanssa kaikesta yhdessä,  kun miehet  sillä aikaa katsoivat olympialaisia.   Juttelimme mm.   kosteusvoiteista,  kun meillä molemmilla on kuiva iho,vai onko pintakuiva,  no jokatapauksessa voiteet olivat yksi aihe monista.?:)                                  
RUKOUS
JEESUS  auta minua levittämään sinun tuoksuasi,  minne ikinä  menenkin.  Ota koko olemukseni niin omaksesi,  että elämäni  voisi säteillä valoa,  joka tulee  Sinusta.  Anna sen valon levitä minun kauttani niin että  jokainen,  jonka kanssa joudun tekemisiin,  saisi  sielussaan tuntea Sinun läsnäoloa  -  niin että  kun  he katsovat ylös,  eivät enää  näkisi  minua  -  vaan Sinut JEESUKSENI. 
John Newman                                                          ää
                                                                :)
Yläpuolella olevat ihanat kukat Kata toi.  Ne olivatkin Janin synttäripöydässä  kauneimmillaan,  sitten maanantaina.  Oikeasti Janin syntymäpäivä on 11.8. lauantaina,  mutta halusimme juhlia sitten, kun  nuoripari on myös paikalla.:)                                                           :)

Näissä kuvissa odottelen  Vantaan nuortaparia tulevaksi.
Me Katan kanssa juteltiin kukkaseppeleistä,  olisi ollut hienoa jos oltaisiin kukkaniityllä poimimassa suloisia valkosia ja sinisiä kukkia joista tekisimme kukkaseppeleet juhlapöytään. Kata siitä  jutteli,että tahtoisi osata tehdä seppeleitä,  ja minä osaisin neuvoa,  kun olisi mahdollisuus hakea kukkia. Ehkä ei  enää kovin paljon ole luonnonkukkaniittyjä,  vai eikö tähän aikaan kesästä ole kukkia?? 
Minä tein tytöille seppeleitä kukista,  joskus myös voikukista,  mutta  suosin kaikkia muita kukkia.
Tässä kuvassa on tyttöni  Katariina kanssani,  olin sopivasti VC-reissulla,  kun he tulivat.  Meillä oli kaksi erittäin mukavaa  iltaa yhdessä,  jutellen ja nauraen,  kun he sitten lauantaina lähtivät Tampereelle. Kata ja Jani kävivät perjantaina myöhään Katan blogiystävän luona,  joka asuu  miehensä kanssa  myöskin Tampereella.  Oli ollut  hauska vierailu,  se näkyi kuvissakin,  joita  siellä otettiin:)
 Meille lauantaina,  lapsenlasten vierailupäivänä,  tulivat lapset ja lapsenlapset,  meillä oli myös heidän kanssansa kivaa,  sain olla taas kirjojen päälystäjänä,  arvokkaassa tehtävässä,  joka on mieleistäni:)  Jippii!   Kiitos  Jeesus ♥
♥ ♥

4 kommenttia:

 1. Kirsti, hei!
  Nyt olemmekin saaneet nauttia lämpimistä ilmoista.
  Sinulla on siellä ollut ihania vieraita. Se piristää aina kun lapset tuleva käymään.
  Ihanat kuvat ja kirjoitukset.
  kiitos!
  Oikein virkistävvä Elokuun päiviä sinulle.
  Isän käteen, /Sylvi

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi kultainen Sylvi!

  Ihanan lämmintä on ollut, ollaan saatu nukkua molempien parvekkeiden ovien ollessa auki. Tuntuu niin raikkaalta ja kesäiseltä♥

  Niin lasten vierailut piristää, kun on normaalisti niin samanlaisia nämä päivät. Eipä silti, on meillä monta hauskaa tekemistä yhdessä mieheni kanssa.
  Sylvi Isän käteen myös sinä! t. Kirsti

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanat kuvat,kyllä rakkaitten vierailu aina piristää,nyt olemme jo kääntymässä syksyn puolelle,oikein mukavia syyspäiviä Kirsti:))

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ritva, kultainen olet sinäkin!

  Se on totta,että rakkaiden vierailut piristävät ♥

  Tänään perjantaina 24.8, kun teen sinulle vastausta, olen paremmassa kunnossa, nukuin enemmän, kiitos Jumalan.

  Ritva toivotan sinulle samoin, mukavia syyspäiviä!
  Kyllä syksykin on kivaa.

  VastaaPoista