sunnuntai 22. tammikuuta 2012

 Hyvää viikonloppua rakkaat ystävät!  
Viime viikko meni taas nopeasti,  tuntuuko teistä,  että  "ajalla on kiire," vai olenko ainoa,  josta tuntuu tällaiselta?
 Halusin laittaa nämä  jouluajan koriste-enkelit  vielä tänne,  ne ovat niin tunnelmallisia:)
  Keskiviikkona nuoret  Marjaana ja Marko olivat pikkuvierailulla,  he lähtivät kotiin jo perjantaina.
Oli oikein ihanaa nähdä heitä,  ja on kivaa,  kun heilläkin on nyt tietokone.  Nyt he voivat tehdä blogia,  olla facebookissa  ja pelata pelejä. 
                                                     
                                                  


                                              

                                                  
                                                                ♥  


                                                               
                                                          

Olen saanut lahjaksi pojalta  alapuolella olevan Jerusalem-kassin. kassissa on myös hattu, jossa lukee Jerusalem.
Jumala siunaa Israelia,  anna Jerusalemille rauhaa♥ Israel- Jumalan valittu kansa,  Jumalan silmäterä. Jumalan Sanassa  raamatussa,  Jumala kehoittaa meitä  siunaamaan Israelia.  Olen  heti uskoontultuani halunnut niin tehdä,olen rakastunut siihen maahan ja kansaan,  juutalaisiin.  Meidän Herramme oli juutalainen,  enkö siis  rakastaisi.  Jos minä rakastan,  niin sekin on armoa Herralta.

Ja  ei kaikki ole Israelin syytä, mitä siellä tapahtuu.  Media ei kerro täällä,  yleensä ovat  ympärillä olevat  arabikansat aloittaneet komfliktin Israelin tuhoamiseksi, palestiinalaiset  mm. heittelevät  jatkuvasti kranaatteja,  ohjuksia,  jotka ovat saaneet aikaan  surua  israelilaisille. siitä ei täällä puhuta.  Heidän lapsiansa on tapettu raa`asti esim. koulubussia ihan suunnitelmallisesti ammuttiin.  Ja perhe surmattiin, pikkuvauva,  4-vuotias ja 8-vuotias lapsi,  isä  ja äiti.  Terroristit  eivät nähneet yhtä lasta,  joka oli toisessa huoneessa nukkumassa,  ja  perheen  12-vuotias tyttö tuli kotiin kaverin luota.  On se ollut kauhistuttava shokki  hänelle.  Minua itketti  ihmisten kovuus  kaikkialla.  
  Eikö ihmisten silmät avaudu katsomaan oikein asioita mitä siellä tapahtuu.  Niin pieni kuin hämeen läänin kokoinen alue on Israel,   ja senkin isot kansat ottaisivat pois.  Eikö palestiinan pakolaiset  ole Jordanialaisia?  Miksei isot alueet omistavat arabi kansalaiset ole auttaneet veljiään,  miksi Israelin pitäisi luovuttaa omia alueitaan?
Jumala on antanut Jerusalemin juutalaiselle kansalle  ikiajoiksi,  he ovat Abrahamin jälkeläisiä.  Ja heidän maansa rajat Jumalan lupauksen/ säädöksen mukaan  ovat nykyistä isommat,  jonka he aikanaan saavat.

                                                            3
Tämä kameli on myös Israelista,  jonka on Kristian tuonut tuliaiseksi.  samoin, öljypuuristin ja  Jerusalemin vaakunan.
Sain eräältä ystävältä hartiahuivin,  jonka hän lähetti minulle  ollessaan Israelissa Raamattukoulussa ♥ ♥ ♥. Se oli iloinen yllätys minulle,  kiitos  rakas ystäväni!                                                 
                                               ♥Jumalan siunausta kaikille lukijoilleni, kommentoijilleni,  satunnaisesti kävijöille.  Jeesus rakastaa sinua,  kannattaa ottaa selvää asioista.  Jumala on todella olemassa,  Jumala loi maailman, Hän lähetti  Poikansa Jeesuksen Kristuksen,  Israelin Messiaan. Jeesus syntyi  sinun syntymäsi,  Jeesus eli sinun  elämäsi,  Jeesus kuoli,  että  sinä saisit  elää,  ja että  sinulla olisi rauha ja Hänen haavainsa kautta olet parattu.♥  Kiitos Jumalalle.  Jeesus ylösnousi,  Hän elää tänäänkin.  Hän  on sama eilen,  tänään ja iankaikkisestiHän sanoo  Johanneksen evankeliumissa 11:25-27.   Jeesus sanoi  hänelle:  " Minä olen ylösnousemus ja elämä;  joka uskoo  minuun,  se elää,  vaikka olisi kuollut.  Eikä yksikään,  joka  elää  ja uskoo  minuun,  ikinä  kuole.  Uskotko sen?  Hän sanoi Hänelle: "Uskon, Herra;  minä  uskon,  että  sinä  olet Kristus,  Jumalan  poika,  se joka oli tuleva  maailmaan.
Jeesus ylösnousi ja Hän on Isän oikealla puolella taivaassa.  Jeesus sanoi opetuslapsilleen: Minä olen rukoileva Isää,  ja Hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti,  totuuden Hengen,  jota maailma ei voi ottaa  vastaan,  koska se ei näe Häntä  eikä  tunne häntä;  mutta te tunnette Hänet,  sillä Hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva..  
Jos joku rakastaa minua,  niin hän pitää minun sanani,  ja minun isäni rakastaa häntä,  ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan. 
Tämän minä olen puhunut teille ollessani teidän tykönänne.  mutta Puolustaja,  pyhä  Henki,  jonka Isä on lähettävä minun nimessäni,  hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa  teitä  kaikesta,  minkä minä  olen teille sanonut.  Rauhan minä jätän teille;  minun rauhani - sen minä annan teille.  En minä  anna teille,  niinkuin maailma antaa.  Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä  peljätkö.    
Jeesus sanoi hänelle:  "Minä olen tie,  totuus  ja elämä;  ei kukaan tule  Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Nämä  löytyy  Johanneksen evankeliumista luvusta 14
Mutta nyt minä menen  hänen tykönsä,  joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: "Mihin sinä menet?".   Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne. Kuitenkin minä sanon teille totuuden:  "teille on hyväksi, että minä menen pois.  Sillä ellen minä mene pois,  ei Puolustaja tule teidän tykönne, mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.  Ja kun hän tulee,  niin hän näyttää maailmalle synnin  ja vanhurskauden  ja tuomion:  Synnin,  koska he eivät usko minuun;  vanhurskauden, koska minä  menen Isän tykö,  ettekä te enää minua näe, ja tuomion,  koska tämän maailman ruhtinas o tuomittu.  Minulla on vielä paljon sanottavaa teille,  mutta te ette voi nyt sitä kantaa.  Mutta kun Hän tulee,  totuuden Henki, johdattaa hän  teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se,  mitä hän puhuu,  ei ole hänestä itsestään;  vaan minkä hän kuulee,  se hän puhuu,  ja tulevaiset hän teille julistaa.
Hän on minut kirkastava,  sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.  Kaikki mitä Isällä on, on minun;  sentähden minä sanoin,  että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille. Joh. 16:sta luvusta löytyy nämä.
Ja vielä yksi kohta. Joh 13-luku  Uuden käskyn minä annan teille,  että rakastatte toisianne,  niinkuin minä olen teitä  rakastanut - että tekin niin rakastatte toisianne.  Siitä kaikki tuntevat  teidät minun opetuslapsekseni,  jos teillä on keskinäinen rakkaus..
                                                                  ♥

12 kommenttia:

 1. kirsti,mulle kun tulee srk.lehti, niin siinä oli että Ala-Vainiot on muuttaneet Savonlinnaan,ja ovat siellä srk.toiminnassa.Joskus taisit jotain kysellä heistä.Hyvää talvista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Minusta tuntuu ihan samalta,että aika on saanut ihan kuin siivet.Ei tunnu kerkeevän oikein mitään.Mutta tää pimeä talvikin tietysti voi viä lisätä tätä tunnetta.

  Kauniita kuvia sinusta ja kaikista.Oli mukava kuulla mitä siä on tapahtunut.Toivottavasti nähdään taas pian teiät rakkaat!:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita enkeleitä,ihania tauluja mukavia kuvia,oikein hyvää tammikuunloppua:)

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä, että aika kiirehtii ohi! Ei pysy perässä!
  Miten olet voinut?
  Olen kyllä kirjoittanutkin, mutta en kiirehdi vastausta! Muistan muuten vaan sinua tässä!
  Siunausta teille!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pepita kommentistasi!

  Tiesimme sen marraskuussa,kun Ala-Vainio kävi meillä.
  Me luultiin, että he olivat jo muuttneet, ja ajateltiin vähän pahoillamme,kun ei nähty enää. Mutta sitten tuli puhelimeen ilmoitus, että hän tahtoisi käydä vielä meillä.

  Hänen siellä puhuttu saarnansa näkyy netissä.
  Kuuntelimme yhden, se oli hyvä, jälkeenpäin tiedettiin, että se oli yksi hänen saarnoistaan, joka vaikutti, että hänet valittiin/haluttiin Savonlinnan helluntaiseurakunnan pastoriksi.
  Timo oli eniten huolissaan tytöistä, että he sopeutuisivat sinne eri murrealueelle ja että saisivat kavereita koulusta.

  Oikein ihanaa lumista torstaita sinulle♥

  VastaaPoista
 6. Ja taas on perjantai!
  Tuntuu, etten ole saanut mitään aikaiseksi koko viikolla ja väsymys on kiusannut, - flunssan jälkitiloja.
  Toivon, että sinä olet voinut hyvin.

  Muistetaan vaalien toista kierrosta rukouksin!

  Siunausta viikonloppuunne!

  VastaaPoista
 7. Kauniita nuo pinkit enkelit, voi niitä pitää muulloinkin kuin jouluna, enkeleitä on aina, sinä jos kuka sen tiedät ♥
  Aika todella kulkee kuin siivillä!
  Suloisia lapsukaisia.
  Tulin oikeestaan toivottaa sinulle hyvää viikonloppua ystäväni ♥

  VastaaPoista
 8. Kiitos rakas Kata!

  Niin aika rientää, eikä ehdi tehdä mitä haluaisi.
  Minä touhuan sitä ja tätä, ja sitten on turhauttavaa huomata ettei ole saanut aikaseksi mitään.
  Mukavaa, kun on tulossa kevät:)

  Kiitos kuvakehuista Kata:)

  Ja toivottavasti näemme pian♥
  Siunausta maanantaille♥

  VastaaPoista
 9. Kiitos Ritva kommentistasi,enkelit,
  taulut ja kortit
  ovat todella kauniita♥
  Kohta ollaan jo keskellä viikkoa.
  Ritva iloista tammikuun
  viimeistä päivää♥

  VastaaPoista
 10. Rakas Kirsti ystäväni, kiitos, kun
  muistat minua!

  Minä nukun niin huonosti,se on raskasta.
  Jos nämä lääkkeet eivät auta,niinkuin näyttäis ettei oikein auta, niin pitää mennä sairaalaan lääkevaihtoon.
  Mutta olen sinnitellyt näitten kans ettei tarvitsisi mennä.

  Kirjoitan tarkemmin ihan pian.
  Ajattelin tänään tehdä paljonkin,mutta ne jää seuraavaksi päiväksi.
  Siunausta teille Kirsti ja Toivo!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Nurkkalintu!

  Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa!
  Meillä toinen pikkutytöistä on flunssassa.

  Olen nuistanut rukouksin presidentin toista kierrosta.
  Jospa saadaan hyvä presidentti Suomelle, joka on kunniaksi maallemme ja hoitaa kansalaisten asiat oikeamielisesti♥
  Siunausta ja varjelusta!

  VastaaPoista
 12. Kiitos Seijastiina hyvän viikonlopun toivotuksestasi!

  Nyt on taas viikko vierähtänyt kommentistasi, niimpä otan sen toivotuksesi tähänkin viikonloppuun, kiitos siis Seija ystäväni♥
  Enkelit ovat suloisia,olen saanut enkelikoristeita lapsilta. Joskus sanoin, että toivon lahjaksi enkeleitä, sain niitä muutamana jouluna, minulle kertyi iso kokoelma. Jonkunverran on pitänyt viedä jo kirpputorille, kun paikat täyttyvät.
  Siunausta sinulle ja kaikkea hyvää♥

  VastaaPoista