lauantai 10. joulukuuta 2011

Marraskuun viimeisinä päivinä♥

marraskuu lopuillaan. Ja joulu on pian. Meillä vietettiin 28.11. Markon 
syntymäpäiviä,  siitä kuvat.
 


                                                


                                               
Tuossa yläpuolella on synttäreiden herkkupöytä.  Kuvausten jälkeen alkoi tyttökoulu,  johon pääsi Marko mukaan.  Kuulin,  että siksi,  kun on päivänsankari,  niin saa tulla.  Siis poikkeus tapauksessa.
Taas tässä yläpuolen kuvassa on meidän onnellinen nuori  parimme,  eikö näytäkin he onnellisilta?:)♥  Meistä on niin hauska  katsoa,  kun he katsovat välillä toisiaan.  Sitä  on rakkaus,  voi se olla rakkautta  myöhemminkin.
                                                  
                             Paketit ovat vielä  aukaisematta:)
                  Salla, pikku kullanmuru  antaa mummille  usein suukkoja:)
 Tässä  koko aikuisjoukko kuvassa,  Susanna  on kameran takana  ja Kristiina ei ollut  vielä  tullut.
     Kiitos Jeesus,  kun kuolit puolestani,  ja kaikkien  maailman ihmisten  puolesta. Sinä  rakas  Vapahtajani  Jeesus  Kristus,  Jumalan  Poika,  annoit  syntini  anteeksi,  Sinun Pyhä  kallis  sovintoveresi  vuosi  Golgatalla.  Minun olisi pitänyt kuolla,  syntieni tähden,  mutta  Hän rakasti  niin paljon,  että antoi itsensä  kuolemaan edestäni.  Siksi  minun ei tarvitse kuolla,  enkö  minä  kiittäisi  Häntä?  Että  meillä rauha olisi,  ja Hänen haavainsa kautta  me olemme paratut..
Tässä  ala kuvassa  on meidän tämän kerran tyttökoulun opettajamme.  Meidän oppituntimme menivät oikein hyvin.  Opettajan ei tarvinnut suuttua" kurittomuudestamme,  koska emme olleet sellaisia.  Vaan aivan suloisia ja kilttejä,  kuin  hyvin kasvatetut  koululaiset ainakin.
 Tässä  ahkerat oppilaat koulutyössä innokkaina,  kuten aina?  Meidän piti harjoitella  kirjaimia.  Ja lukea opettajan valitsemaa kirjaa,  jokaiselle annettiin erilainen kirja.  ♥ 
Meidän poikaoppilaamme  sopeutui joukkoomme  mainiosti,  opettaja jo  puhi  mahdollisuudesta ottaa  usemminkin myös poikia  joukkoommeKevätlukukaudella  tänä  vuonna oli myös eräänä  päivänä   poika luokassammeHän oli hiukan villimpi  poika,  mutta osoittautui kuitenkin yhteistyö haluiseksi päivän mittaan.  Opettaja puhui,  että  hän  on tervetullut  kouluun,  kuten  Marko  tänään. :):)))))
Tällainen oli  marraskuun  viimeisten päivien eräs koulupäivä.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia,onko jotkut juhlat kun on kahvipöydässä niin herkullisen näköinen kakku.Oikein hyvää joulun odotusta Kirsti<3

  VastaaPoista
 2. Heippodei ystäväni,ihania perhekuvia sinulla jälleen,mukavaa katella ja käydä kattelee täällä♥.Oli minulla asiaakin,vanha blogini hiljenee kokonaan pois,linkki uuteen blogiini löytyy vanhasta blogista,joten tervetuloa sinne seikkailemaan♥.Mukavaa alkanutta viikkoa ja joulun alusaikaa!

  VastaaPoista
 3. Rakas Kirsti, pitkästä aikaa kurkistin sivuasi, joka oli täynnä hienoja kuvia. Ihailen Sinua, kun osaat lähettää värikkäitä läheisiä terveisiä perheesi yhteisistä hetkistä. Minä osaan vain kirjoittaa samaan kuvakenttään. Olen lahjaton tämän koneen kanssa. Joulurauhaa ja Vapahtajan siunaavaa läheisyyttä Sinulle ja rakkaillesi. Toivittaa siunauksin Mummi

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ritva!
  Meillä oli tyttären miehen synttärit, siksi nämä herkut.
  Joulun odotus oli oikein mukavaa.
  Nyt kun kirjoitan tätä joulun pyhät on jo menneet.

  Meillä oli viikon verran tietokone rikki.

  Kivaa viikkoa, ja siunausta!

  VastaaPoista
 5. Hei Tansku ystäväni!
  Joulu oli oikein mukava perheen kanssa. Joulupäivänä Kata tuli kipeeksi.
  Täällä on oksennustautia liikkeellä. Nyt itsekin olin pari päivää siinä.
  Blogisi hiljenee ja aloitit uuden. Uutta on aina kiva aloittaa. Sinun entinenkin oli ihana, ja nyt näyttää tämä uusi blogisi siitä vaan paranevan.
  Kumpa saisin itseeni piristystä,että lähtisin blogikierrokselle. On ollut sellaista saamattomuutta.♥
  Siunausta Tansku!

  VastaaPoista
 6. Kiitos rakas Mummi kommentistasi!

  Sinun blogisi on Jumalan Sanaa ja ihmeitä täynnä,joka rauhoittaa ja ravitsee.
  Olen luvannut jo joku aika sitten tehdä sinulle sähköpostia,mutta en ole saanut aikaseksi.
  Mutta jospa tässä piristyisin.
  Kiitos Mummi kaikesta,sinä olet niin hyvä minulle ja kaikille. Minä todella arvostan sinua ja kaikkea mitä teet.
  Jeesus kanssasi! Ihmeellinen Jumala,Hän on joulun Herra.
  Siunausta!

  VastaaPoista