torstai 14. heinäkuuta 2011

Lehdet kirjoittavat - Rukouksesta, järistyksestä, vainoista...

Saarnaajien ruhtinaaksi  tituleeratun baptistipastorinCharles Spurgeonin toiminnassa  rukous oli  korkeassa kurssissa.  Arvioidessaan  seurakuntien kuntoa hän totesi  seuraavasti:  "Kirkon hengellisen tilan voi  mitata  sen rukouskokouksien  perustella.  Rukoustoiminta  on armon mittari,  jonka perusteella voidaan  päätellä,  mitä  ihmisten hengellisessä  elämässä  tapahtuu.  Jos Jumala saa olla lähellä  seurakuntaa,  se tulee  ilmi  rukouksessa.  Jos  Hän  ei ole  lähellä,  sen  ensimmäisiä  merkkejä  on laiska  rukouselämä."
Vahvaa  kasvua kokevan  Brooklyn  Tabernacle - seurakunnan  pastori Jim Cymbala  arvioi  rukouksen vaikutusta seurakuntansa toiminnassa:  "Rukouskokouksista  tulee  seurakuntamme  ilmapuntari. Arvioimme  menestystämme  tai tappioitamme  viikottaisen  rukousillan  perusteella,  sillä  Jumalan  siunaus  riippuu rukouksesta." 
"Pelkkään opetukseen  keskittyminen  seurakunnassa tuo vähän tuloksia.  Opetuksesta  on vain hyötyä siellä missä on kanavia,  joita  pitkin  elämä saa virrata.  Jos  kuulijat ovat hengellisessä  koomassa,  niin opetuksella,  vaikka  se olisi oikeaa ja hyvää,  ei ole vaikutusta.  Hengellistä  elämää ei voi saavuttaa pelkästään opettamalla."
SS
"Jos  huudamme Herra  avuksemme,  Hän on luvannut sanassaan vastata  meille ja vetää  pelastumattomat luoksemme ja vuodattaa  Henkensä keskuuteemme. Jos emme huuda  Herraa avuksemme,  Hän ei ole  luvannut mitään, ei yhtään mitään.  Tulevaisuutemme  riippuu rukoushetkistämme."
 Ennen  vanhaan,  kun pyrittiin kuvaamaan eri  rooleja Jumalan  valtakunnan toiminnassa,  oli tapana  puhua  kolmenlaisista läheteistä:  jalka- , käsi - ja polviläheteistä.  Näitä  kaikkia  tarvitsemme edelleenkin.  Tarvitsemme  niitä,  jotka  menevät.  Media on aikanamme  "jalkalähetti",  joka saavuttaa  maailman  kaikki kolkat.  Tarvitsemme  niitä,  jotka tekevät käsillään hyviä  tekoja ja  avaavat ihmisten sydämet sanomalle.  Ennen muuta  tarvitsemme  polvilähettejä.
Kun  ajattelemme  Avainmedian historiaa  ja  kehitystä merkittäväksi  medialähetysjärjestöksi,  voimme nimetä esirukouksen  menestyksen  suurimmaksi  tekijäksi.  Rukouksen  voimalla on kaikkina aikoina raivattu  tietä  evankeliumin leviämisellä,  ja  tämä ase on vieläkin käytössämme.  Kiitos rukoustuestasi! 
AVAINMEDIA  7/ 2011  Pääkirjoitus  Niilo  Närhi   Toiminnanjohtaja

  OM  UUTISET  2 /  2010
CHILEN   MAANJÄRISTYS

Muutamassa minuutissa Chilen kansa  joutui suureen hätään ja tuskaan.  Tuhoisan  maanjäristyksen  seurauksena  yli kaksi miljoonaa ihmistä menetti kotinsa ja monet olivat  pitkään  ilman ruokaa ja  vettä. OM Chile  pyrki  auttamaan  ihmisiä heidän  tarpeissaan.

Pääkaupungissa  rikkoutuvan lasin  ja  ihmisten äänet  sekoittuivat poliisin  ja palokunnan  sireeneihin.  Ihmiset pysyttelivät yön  ulkosalla,  koska pelkäsivät mennä  kotiinsa.  400 kilometriä  pääkaupungista  etelään,  järistyskeskuksissa,  kodit  ja monet  ihmiselämät  tuhoutuivat . 

Kodittomia on paljon.  Ihmiset  alkoivat ryöstellä kauppoja tehden  tilanteesta entistä  kaoottisemman.  Jälkijäristyksiä  on niin paljon,  että  kaikki alle seitsemän  Richterin asteikon  järistykset  jätetään  uutisoimatta.

Armeija  ylläpitää  järjestystä.  OM  Chile  tekee  avustustyötä  paikallisten  seurakuntien  kanssa.  He  toimittavat  ihmisille  ruokaa,  huopia,  lääkkeitä,  telttoja ynnä muuta  mahdollisuuksien  ja  tarpeiden  mukaan.  Lisäksi  autetaan asuntojen  uudelleenrakentamis - ja  korjaustyössä. 


OM  tiimi  ja  heidän  sukulaisensa ovat  hyvässä  kunnossa:  "Kiitämme  Jumalaa,  että  kaikki  ovat  kunnossa. Toimiston  seinissä  on  vähäisiä vaurioita,  tietokoneet  liikahtivat,  mutta  eivät  pudonneet."
Palauttakaamme mieleen 26  joulukuuta  merenalainen  maanjäristys,  joka  synnyttää  tsunamin tuhoisin seurauksin. 
Voimakkuus  9.1 richteria,  Intian valtameren rantavaltioissa  kuolee noin  220 000 ihmistä. 
Tammikuussa  2010  oli Haitin  maanjäristys voimakkuus 7 richteria.
Joulun 2004  tsunamista  on  kulunut kuusi  vuotta,  kun Chilen  maanjäristys tapahtuu  voimakkuudeltaan  8.8 richteria.   Chile  on=  Jumalan  puhetta  meille,  kun  saarnatuoleissa  ei puhuta,  missä ajassa kuljemme. niin  kivet  huutavat.  Se on  Jumalan ansaitsematonta  armoa  meille. Akselilla  järkkyvä  maapallo  huojuu.
 Chilen  järistyksen alku  syntyi  jo  1960-luvulla vesien   syvissä  syvyydessä.  Jumalan käsi  pysäytti  sen.  Jumala  muistaa  vihassansa  laupeutta.  LAUPEUS  ON  ANSAITSEMATONTA  ARMOA.  Jumala on väsynyt  siihen  mitä  pakanakansat  tekevät  Hänen  silmäterälleen  Israelille.    Chile  on yksi  niistä  valtioista,  joka  on   ateistisin,  joka  vainosi   kristittyjä, siellä oli  marksilaisuutta. Chileläiset   ovat  juurtuneita  materiaan.    He  suhtautuvat  vihamielisesti  Israeliin,  ja siellä  oli pahimpia  juutalaisvainoja. Tämä kertoo  missä  ajassa me  elämme. 
  
Rukoillaan: "  Isä meidän joka  olet  taivaassa,  pyhitetty  olkoon  Sinun  nimesi.  Tulkoon  Sinun valtakuntasi,  tapahtukoon  Sinun tahtosi  myös  maanpäällä  niinkuin taivaassa.  Anna  meille  tänä  päivänä  meidän  jokapäiväinen  leipämme  ja  anna meille  meidän  syntimme  anteeksi,  niinkuin mekin  annamme  anteeksi  niille,  jotka  ovat  meitä  vastaan  rikkoneet.  Äläkä  saata  meitä  kiusaukseen,  vaan  päästä  meidät  pahasta.
Sillä  Sinun  on  valtakunta,  Voima  ja  Kunnia  iankaikkisesti"  Amen! 
Jeesus  on tie  Isän  luokse,  Jeesus  rakastaa  sinua  ja tahtoo, että  tulet  Hänen  luokseen.  Anna elämäsi  Jeesukselle,  ja  Hän  antaa  synnit  anteeksi,  ja  saat  syntyä uudesti ylhäältä,  tarkoitan  uudestisyntymistä  Jumalan  lapseksi.      (ymmärrä,  ei  jälleensyntymistä).
Hyvää yötä,  Jeesus  myötä♥  


Alla   STEFANUS  VIESTI  
  MARTTYYRIEN  ÄÄNI  3./ 2011
                         Kristittyjen vainot  ovat  todellisuutta.

2 kommenttia:

 1. Hello my beautiful friend:)

  I loved your post. You know that the prayers bring us closer to our Lord.

  May Gd be always beside you, your family and friends.

  Big kiss.

  VastaaPoista
 2. Hello pretty Adelle!

  It is really nice to know you.Your says mean me a lot.Thank you.God be with you and your family♥
  Kisses.

  VastaaPoista