lauantai 14. toukokuuta 2011

ViikonloppunaMeillä  on  torstaista  lähtien ollut  vieraina  Kata ja  Jani,  Krista - ja  Marko,  Marko  tuli perjantaina. Meillä on ollut hauskaa. 
Lauantaina oli se lasten vierailupäivä,  mutta  vain   Salla  ja  Susanna  tulivat.  Severi  tuli hakemaan heitä,  ja  jäi  kahville.  Millalla oli  kovasti  pää  kipeänä, hän  jäi  nukkumaan.
Nuoret menivät käymään  Markolla, ja silläaikaa  menimme Sallan pitämään  tyttökouluun.  Meitä oli vain kaksi tyttöä paikalla.
Kohtapuoliin  nuoretkin  tulivat,  Sakari laittoi  kahvit.  Kaikki  istuivat  kahvipöydässä,  kun  ovikello  soi, kukahan nyt  tulee?   Severi  sieltä  saapui  ehtien saamaan  kupposen  kuumaa :) 


Sunnuntaina♥
Miehet  katsovat  jääkiekon  maailmanmestaruus  kultaottelua,  Ruotsi-Suomi.  Me  naiset ollaan juttelemassa keittiössä,  on ihana jutella  rakkaiden  tyttärien  kanssa.    Miehet  katsovat  TV- huoneessa  ottelua   ja  äänistä  päätellen   MAAMME   on voitolla.  Nyt on jo kolme - yksi,  ja  taas  maali. :)  Nyt  on  jo  5-1.   Jännittävää  Suomen pojat  pärjäävät.
Suomi  on  voittanut  maailmanmestaruuden  vuonna  2011.

                                                          Kirsikka
                                                             METSÄTIE                                                     METSÄKUKKIA

2 kommenttia:

  1. Kirsti hei, kiitos ihanista kuvista.
    Siunausta sinulle ja rakkaillesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sylvi,en ole ehtinyt olla blogissa,kun on nämä rakkaat vieraat♥

    Siunausta sinullekin Sylvi ja koko perhekunnallesi!

    VastaaPoista