lauantai 9. lokakuuta 2010

Syksy 2010, järvi maisemaa...

Alinen järvi näissä syksyisissä kuvissa,  kuvat on otettu  7.10. 
Nokiaa ympäröi kolme järveä,  tämä mainittu  Alinen,  sitten  Vihnus järvi  ja  Pyhäjärvi. Alisella  on Invaliidien kesäkoti,  jossa käytiin paljon,  kun lapsemme  olivat kaikki vielä  kotona.
Tämän järven rannalla on normaali uimaranta  toisella puolella järveä, (kuin invalidien kesäkoti), siellä lastenlapset  käyvät uimassa.
  Vihnusjärven uimarannalla myös lapset pieninä "uiskentelivat",  niinkuin miehenikin.  Itsekin olen ollut mukana rannalla,  kun Sakari pelasi siellä lentopalloa,  ja kun hän otti osaa uimakilpailuihin  (silloin meillä ei ollut lapsia)Vihnusjäven  Kennonnokassa toimii  kesäteatteri,  jonne tulee  teatterin ystäviä kauempaakin.  Siellä  on myös  leirintäalue.
Taas Pyhäjärven rannalla pestiin matot,  se mattolaituri  oli tuttu minullekin.  Eräänä kesänä,  kun kolmas lapsemme oli  ihan pikkunen,  äitini ja Sakari pesivät mattoja  laiturilla  ja toiset lapsista olivat  kanssani eväiden kera rannalla,  vauva  jokelteli vaunuissa. Oli niin lämmin,  että  vauvalla sai olla  pikku essumekko päällä,  pikku jalat paljaana.  Ne ovat kallisarvoisia  muistoja meille,  jotka  myös  kuvattiin,  muistaakseni kaitafilmille,  joo,  meillä oli kaitafilmikamera,  ei ollut varaa ostaa vielä videokameraa.  Aluksi  vuokrattiin  viimeksi  mainitsemaani  kameraa.
Nyt on  aika lopettaa  ja sanoa  hyvän yön toivotukset  teille kaikki ihanat lukijani  ja blogiystäväni.
 Herra   siunatkoon teitä ja  varjelkoon teitä,  Herra  valistakoon  kasvonsa  teille  ja  olkoon teille  armollinen!  Herra  kääntäköön  kasvonsa  teidän  puoleenne   ja  antakoon teille  rauhan!  Isän  ja  Pojan  ja  Pyhän Hengen  nimeen!  Amen!

8 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida! Todella kauniit järvimaisemakuvat! Näitä katsoessa oikein tuntee raikkaan tuulen puhaltavan järveltä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti kun kommentoit,
  oli kiva yllätys!

  Kuvat ovat kauniita,voin todella tuntea raikkaan tuulen puhaltavan järveltä,eikös olekin suloista?

  Lapset ja nyt lastenlapset kävivät kesällä uimassa tämän järven rannalla.
  Ja talvella, silloin kun lapset olivat kotona, tehtiin jäälle retki ja laskettiin mäkeä,siinä vieressä on korkea kallio, maasto on kivinen yhdestä kohtaa järveä..Ne retket olivat ikimuistoisia.

  Kiitos Kirsti ihanasta kommentistasi,vastaan sunnuntaina,lapset tulivata lauantaina aikasemmin ja olivat yli seitsemään.

  Siunausta Kirsti ja hyvää yötä ja Jeesus myötä! ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunista järvimaisemaa!

  Jätin aamulla viestin erääseen huhtikuun postaukseesi.
  Eilinen googlettaminen toi minut tänne blogiisi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nurkkalintu,
  etsin jo sitä laulua,en löytänyt,mutta sitten menin googlen kautta.
  Nimittäin en katsonut tätä kommenttia, missä sanot,että huhtikuussa.
  Onko siitä niin kauan,aika on kulunut nopeasti:)

  Siunausta!

  VastaaPoista
 5. Hei!Tulin tuolta jostain tänne sattumalta ja tulen uudelleen,siis aivan ihana blgi sinulla:)Tervetuloa myös blogissani käymään!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tansku kommentistasi!
  Tervetuloa lukijakseni!

  Pian saat vieraan Tansku,tulen tutustumaan blogiisi:) näinä päivinä.

  Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia Alisen järvestä.Hyviä muistoja sieltä:)Blogisi on täynnä kauniita asioita joista välittyy välittäminen.Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Rakas Katariina!
  Kiitos sinulle,siellä oltiin joskus talvellakin retkellä.
  Ihanaa on muistella niitä aikoja!
  Rakastan sinua!
  t. äiti

  Siunausta!

  VastaaPoista