sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Avioliitoista-eroista asiaa

Kuvan nimi on Antilooppi,se on yksin-se voisi kuvata avioparin eroa.

Valintaa yhteydestä-yksinäisyyteen.

AVIOLIITTOJEN JA AVIOEROJEN MÄÄRÄ KASVOI Tilastokeskuksen väestönmuutostietojen mukaan vuonna 2008

Suomessa solmittiin 31 014 avioliittoa,mikä on

1 517 enemmän kuin edellisenä vuonna.

Viimeksi vuonna 1976 solmittiin enemmän avioliittoja kuin vuonna 2008.2000-luvulla solmittujen avioliittojen määrä on vaihdellut vuosittain melko voimakkaasti.Vuonna 2008 ensimmäisen kerran avioituneiden naisten keski-ikä oli 30,2 vuotta ja miesten 32,5 vuotta.

AVIOEROON päättyi 13 471 avioliittoa,mikä on 247 enemmän kuin 2007.Viime vuosina avioerojen määrä on vaihdellut vuosittain hyvin vähän. Parisuhteita rekisteröitiin 249 vuonna

2008.Näistä 91 oli mies-ja 158 naisparia.Vuonna 2007 parisuhteita rekisteröitiin 213.Rekisteröityjen parien eroja oli 45.Näistä 13 oli mies-ja 32 naisparien eroja.Vuonna 2007

rekisteröityjen parien eroja oli 67. Minun mielipiteeni samaa sukupuolta olevien rekisteröitymisiin on kielteinen.Sellaista ei voi hyväksyä,raamatussakin kielletään"luonnottomat"teot.

2 kommenttia:

 1. Kuulin,että eräs nuori tyttö on eroamassa kanssa jo toisen tai kolmannen kerran.Nykyinen mies ei auta kuulemma lasten hoitamisessa.Surullinen tapaus.Kaikki erot ovat.Avioparien näyttää olevan hankala selvittää asiat,koska tuntuu siltä et usein "minä itse haluan olla oikeassa".Miksi oikeassa,miksei mielumminkin onnellinen?
  Nythän myönnettiin sekin laki et samaa sukupuolta olevat saavat adoptoida toistensa lapset.Jos maailma menee tähän suuntaan,niin on tosiaankin vain ajankysymys milloinka hyväksytää moniavioisuus.Jumala on surullinen tämän kansan tähden.Rukousta tarvitaan,Me jokainen tarvitaan sitä.Hyvä kun kirjoitit tästä aiheesta.

  VastaaPoista
 2. Vastaan näin myöhään,kun en tiennyt miten se tapahtuu.
  Voi tyttöparkaa,säälittää,joskus hän
  huomaa tehneensä väärin.Mutta lapset,
  voi miten he kärsivätkään ja haavoittuvat syvästi.
  Tämä aika on levottomuutta täynnä.
  Avioeroluvut vain kasvavat.Se laki oli
  väärin,siinäkin lapset ovat kärsijiä.
  Moniavioisuus kuulostaa kamalalta,
  mutta niin käy.Jumalaa kohtaan ollaan
  tehty pahoin.Kumpa Jumala armahtaisi
  vielä Suomea.Rukoillaan!Kiitos postauksestasi!

  VastaaPoista