sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Muuttopuuhia

ENNEN MUUTTOAMME TÄNNE UUTEEN, oli edellisessä kodissamme melko sekasotku, kun kirjoja ja vaatteita pakattiin muuttolaatikoihin. Laatikoita oli huoneissa ympäriinsä, ja mustia muovipusseja  vieri vieressä. Kuvasin sitä kaaosta, kaikki ovat vielä kännykässä,tarkoitan kuvat siis.
 17.2. seurakunnasta tuli väkeä auttamaan meitä, he veivät isolla autolla
( kolme eri kertaa )niitä uuteen kämppään.Heidän panoksensa oli mahtava apu meille.
.Sitten 19.2.maanantaina tulivat varsinaiset muuttojoukot viemään kaikki loput tavaramme. Kysyimme  työttömät viemään loput,eli sohvat ja hyllyköt,pöydät ja sängyn. Saku tuli laittamaan lamput kattoihin (aiemmin oli  ottanut ne pois katoista,edellisessä) ja sängyn paikoilleen. Oli se melkoista souta,  muutto on todella valtava projekti, näin se on. 
Tuli paljon, ihan valtavasti vietyä kirpputorille vaatetta,junapuuradat, (monia) isoja legoja suuret kasat,kirjoja yms. Siis kaikenlaista tavaraa mitä muutossa löytyy, mitä kodissa on. Löytyy sellaistakin,mitä ei  muistanutkaan omistavansa.

Kirjoitin tuon muuttopuuhistamme tänään. Vietimme myös äitienpäivää  13.5. Sari-Päivi ja Harri olivat jo eilen,Harri on ollut vielä tänään, mutta lähtee kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti