sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Maaliskuun ensimmäinen sunnuntai


Nyt  siis ollaan päästy Laskiaissunnuntaihin
 Nimipäivää viettävät Virve, Virva,  Fanni  
ONNEA!
 Virvan alkuperä lienee  virvatuli
 eli aarnivalkea.  
Nimi tuli  almanakkaan vuonna  1950,  mutta ei  juuri  yleistynyt.  Yhtä  harvinainen on  Virve,  joka tarkoittaa virossa pientä oksaa tai kasvia.
 
                           Eilen lauantaina tytöt eivät ehtineet meille,  koska heidän kaverinsa tulivat yökylään.  Ihanaa kun  viimeiset lomapäivät ovat mukavia.  
 Tv7:stä tulee mahtavia ohjelmia, joka päivä  joku ohjelma, mikä  kiinnostaa.  Katsoimme  Iloisen antamisen iltaa.  Sinne sai ilmoittaa haasteita, terveisiä ja lahjoituksia.  Välillä oli  musiikkia-esiintyjiä  ja  haastatteluja kanavan työntekijöistä. ♥ ♥

                                                             
                                                                           ♥ ♥
 Iloista,  antoisaa ja siunausrikasta
  uutta alkavaa viikkoa rakkaat blogikansalaiset:):) 

Jeesus rakastaa sinua teitä kaikkia ♥ 
 Älköön teidä sydämenne olko murheellinen.  Uskokaa  Jumalaan,  ja uskokaa  minuun. 
Joh. 14:1   33/38 käännöksen mukaan.

4 kommenttia:

 1. Ihanat talviset hevoskuvat.
  Lapsuus tulee mieleen Laskiaisesta.
  Tuo viiminen kuva muistuttaa sitä.
  Siunausta sinulle ja perheellesi, Laskiaisviikkoon. Laskeudumme paastoon.

  VastaaPoista
 2. Moikka rakas!Oli suuri ilo lukea taas postauksiasi.:)Odotan niitä.Olen niitä lukenut useamminkin,vaikka vasta nyt saan aikaiseksi kommentoida jotakin.Teillä on ollut siä mukavia hetkiä ja ihania kuvia.Kiva kun pastori käy aika sillon tällön kylässä.Lapsilla oli myös varmasti hauska matka.Upeat kuvat tytöistä hylkeitten kanssa.Meiltä jäi laskiaispullat syömättä,mutta koko kakku saatiin syötyä kahdestaan kun vieraat eivät tulleetkaan.Kiitos rohkasevista Raamatun kohdista.Ne auttavat.

  Erikoinen ilma tosiaankin näin helmi.-maaliskuussa.Ihan kuin talvi ois mennyt ohi.

  Eilen olin iltaan asti menossa niin selkä on nyt kamalan kipeä.Yökin meni huonosti.Mutta menen sit myöhemmin uudestaan lepään.Kirpputorillakin tuli eilen käytyä.Meillä ois paljon vaatetta ja tavaraa-pois heitettävää.Katsotaan saisko niitä raahattua kirpputorille myyntiin.Nyt on hiuksissa sit uusi väri.Oli erikoista et kampaajana oli mies henkilö.Harvinaisempaa,mutta nykysin ei enää niin outoa kun ei enää oo ns.naisten tai miesten töitä.Rukouksin teitä kultasia muistaen.Toivottavasti pian nähtäisiin.Ois ihana nähdä jo ennen kesää.Rakkaita terkkuja.♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sylvi ystävä ♥
  Niin
  nämä kuvat laskiaisena tuovat lapsuusmuistoja.
  Nämä talviset
  hevoskuvat ovat ihania.
  Paastoon laskeutuminen alkoi laskiaisesta.
  Sylvi toivotan sinulle ja perheellesi runsasta siunausta alkavalle viikolle ♥
  Halaukset ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kata rakas ♥
  Pastorin käynti on iloinen ja hyvä asia meille.
  Lapsilla oli ihana loma.
  Aika menee kovaa vauhtia, nyt kun vastaan sinulle kulta on jo maaliskuun 14.päivä.
  Keväältä vaikuttaa, nyt tosin on luvattu kylmää.

  Sinulla on myös sitä selkäsärkyä usein, kun olet rasittunut, se on ikävää, suorastaan kamalaa pikku kultatyttöni. Kumpa Jeesus parantaisi sinut..
  Laskiaispullat ovat tosi hyviä, minä en saisi syödä sellaisia, mutta en voi muuta kuin ottaa mitä Sakari-isä tuo. Hän tykkää kaikesta hyvästä, vaikka en voi sanoa ettenkö minä tykkäisi.
  Ihmettelen miten pystyin niihin aikoihin, kun teidän häät olivat kieltäytymään kaikesta herkuista. Ja nyt otan kaikkea, vaikka olen jollekin pahasti allerginen, tietysti ainakin kananmunalle. Minulla on mahavaivoja joka päivä.
  Oletteko vieneet kirpputorille ylimääräiset tavarat? Minä lahjoitin valtavasti vaatteita meidän kirpputorille Fidaan,, se ja pelastusarmeijan kirpputorit ottavat vastaan tavaraa. Ei mitään huonoa voi viedä. Mutta te ette veisikään huonoa, samoin täällä emme me..
  Uusi väri sinulla hiuksissa, olen utelias , olisi mukava saada kuva. Nykyisin on paljon mieskampaajia, ja he osaavat asiansa. ♥ ♥ ♥
  Siunausta teille rakkaat Kata ja Jani! ♥

  VastaaPoista