torstai 12. huhtikuuta 2012

Palmusunnuntai-iltana meille tuli vieraita

Olen luonnollisesti  innoissani  ja  iloinen, kun  rakas  Katariina tyttäreni tulee Janinsa kanssa.
                                                     :)
                                                          :)
                                                        :)
                                               :)
 Tiistain 3.4, tuli toinen rakas tyttöni  Marjaana miehensä  Markon kanssa.  Hip-hei ihanaa♥                                                        :)

         :)
 Tässä näppäilimme"   kuvia,  kolmella eri  kameralla,  siis melko paljon.                                             :)
      :)                                        :)
                                                :)

10 kommenttia:

 1. Täällä on todella kivoja kuvia♥Mä ja Jani tykättiin (kuten aina)olla siä teidän kanssa viettämässä pääsiäistä.Se on aina koh kohta kun saamme tulla siä käymään.Rakas ole siunattu ja monet kiitokset teille yhteisistä hetkistä.Iloa ja terveyttä sulle toivotellen;Kata

  VastaaPoista
 2. Ihanaaha sitä on olla rakkaitten kanssa,niin iloisia kuvia,hyvää kevättä Kirsti ja perheellesi:))

  VastaaPoista
 3. Sulle ois haaste ja tunnustus blogissani jos haluat ne :)

  VastaaPoista
 4. Mukavia kuvia yhteisistä hetkistänne :)
  Olet usein ajatuksissani ja rukouksissani.
  Siunausta kaikkiin kevätpäiviin! <3

  (PS. Meidän takapihalla on vielä paljon lunta. Onneksi sentään jo joissakin kohdin näkyy maata! Peipotkin ovat palanneet Pohjolaan ja aloittavat pesänrakennuspuuhat. Lintulaudalla pidämme edelleen ruokaa tarjolla, että pikkulinnut jaksavat kiireisen pesimisajan.)

  VastaaPoista
 5. Hyvää vapuntienoota!
  Siunausta toukokuun päiviin <3

  VastaaPoista
 6. Heippa rakas Kata kiitos, teitä oli ihana pitää vieraana!

  Muistelen yhteisiä hetkiä iloisena,olivat ne niin ihania muisteltavia♥
  Sinulle myös terveyttä ja siunausta pikku enkelini, kiitos Jumalalle sinusta! Kiitos Janista ja teidän vierailustanne:)
  Ajattele nyt on jo vappu, kun vastailen täällä:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ritva sinulle,aina on ihanaa saada viestisi!

  Oli taas ihanaa olla läheisten kanssa.
  Hyvää kevättä ja hyvää Vappua Ritva ♥

  VastaaPoista
 8. Hyvää kesän odotusta sinulle ja perheellesi, ihana katsella taas kun luonto herää eloon, eräs sunnuntai tuli ajatus että pitää lähteä käymään järvellä, ja koimme yllätyksen, joutsen pariskunta oli siellä ja ne oli kesyjä, saimme hienoja kuvia niistä, joita laitoin blogiini, käy tsekkaamassa valkoiset joutsenet.(olisi kiva mennä keuruulle juhannuksena, oletko itse ollut konffassa joskus ?

  VastaaPoista
 9. Kiitos Nurkkalintu kommenteistasi ♥
  Olen ollut vähän saamaton,mutta olen kiitollinen kun muistat minua.
  Vappukin jo meni ja helatorstai,aika "kiitää,toivoisin ettei kesä menisi liian nopeasti, mutta voimme nauttia päivän kerrallaan.
  Minä olen voinut huonosti, en saa nukutuksi,koskee niin kovasti,ettei meinaa kestää. En viitsisi mennä lääkäriinkään,tai en tahtoisi, että aloitettaisiin vielä vahvemmat lääkkeet.
  Mieheni kanssa ollaan rukoiltu joka päivä,joko olisi tämä päivä helpotus vaivoihini,paraneminen. Pitäisi sisäisesti myös parantua. Minulla on ollut ikävä lapsuuskin ja nuoruus, mutta kivut ja vaivat alkoivat varsinaisesti 13-vuotiaana. Syntymäni lähestyessä äitini kaatui puita kantaessaan, ja siitäkin jäi vamma, mutta Jumala on varjellut,ettei tullut suurempaa vauriota. Onhan siellä muistojen kätköissä paljon mukaviakin hetkiä, niistä muistoista koen iloa, kiitos kaikesta Jumalalle.
  Nyt minulla on rakkaat ympärilläni,mutta meinaan nääntyä kipuihin.Kirjoitin näin pitkästi,toivon etten rasita sinua tällä,enkä ketään muutakaan.
  siunausta sinulle ja kaikkea hyvää ♥

  VastaaPoista
 10. Kiitos Pepita,kun olet uskollisesti myös lähettänyt kommentteja minulle,vaikka minä en ole käynyt sivuillasi, en kyllä muuallakaan sanottavasti.
  Niin on luonnon puhkeamista kukoistukseensa ihanaa seurata,aivan ihmeellistä:)
  En ole käynyt kesäjuhlilla Keuruulla, mutta sisareni perheensä kanssa käy vuosittain, ja poika käy useasti. Joskus hän oli myymässä syömisiä,eli työssä, ja joskus esittelemässä aasialaisessa pisteessä, siellä ollen pukeutuneena sen kulttuurin mukaisesti. Kertomassa matkoistaan, kokemuksistaan siellä. Ja niiden maiden seurakunta elämästä. Sieltä sai ostaa kaikenmoista. Joskus hän oli rumpujen takana, "laulaen ja siten kertoen heidän tavoistaan. Siellä teltassa oli ollut paljon kiinnostavaa, ja kiinnostuneita konferssivieraita, kun monet nuoret tahtovat mennä evankelioimismatkoille.

  Joutsenet ovat upeita,ihailen niitä, tekee mieleni pian poiketa blogissasi.
  Katsotaan milloin se onnistuu.
  Siunausta sinulle Pepita toukokuun päiviisi♥

  VastaaPoista